Timisoara Impreuna(160)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 13
danitin spune:
Io-a la lucru deci sub presiune maxima asa ca trec precum acceleratul ... daca incurc ceva sau uit ... ma iertati voi. Deci:
Silva, te primesc, cum nu ... sa zici cand sa pregatesc un pahar de must si niste miez de nuca.
Maria, Olgutza zici? Asta da compliment ... incerc si eu sa gasesc lucruri frumoase care sa ma insenineze, ca daca stau cu gandul doar la stresul de zi cu zi, o iau razna. Parte din poze sunt la casutza .. aia cu pisica, cu bolta de struguri, borcanele de muraturi ... restul acasa. Faianta e veche, din tineretea noastra, prima investitie in casa veche. Pup ghiocica ungurasa dulce si scumpa.
Andani, chiuveta e din material compozit, nu mai stiu exact dimensiuni si pret, dar stiu ca a fost cam cat una din inox. Am luat-o de la Praktikeru de pe calea Sagului. Dupa multe cautari ... trebuie sa ai si un dram de noroc, ca noi pe unde am fost tot ziceau ca au avut dar au vandut. Incearca si pe str resitei, sunt o gramada de magazine pe acolo, si la Brtihouse ... faci mobila la comanda?
Deya, cam complicat, ca nu pot sa pun pile la decan, de exemplu, ca nu-i prea in regula chestia. Ma mai gandesc ... la tine la faculta n-ai nicio sansa?
offf, trebuie sa ies ... pupici la toate, sper sa mai reusesc sa revin azi
Mariaa spune:
andanii, o sa ma uit cat e si una mica fara picurator. pe bune? n-ai gasit blat? daca vrei intreb si de din ala? tot din silgranit si tot pe sand, nu? daca nu avem la noi, te trimit undeva sa iei. vorbim. cat ai concediu?? si bravos, in sfarsit ti-ai luat inima in dinti si tu...pup.
dana frumusetea se afla in ochii celui care priveste
deiule, io-s pe langa subiect total, nu cunosc de la camine pe nimeni ca am stat la doi pasi de faculta, la mamon. sper sa rezolvi si as zice chiar sa incerci sa discuti cu tanti, nu merge pe ideea preconceputa ca-i zgripturoaica. depinde mult si cine zice asta. incearca, s-ar putea sa ai mari surprize in sensul bun.
silvana, multe
Ana, v-ati odihnit?
doris, esti prin zona?
dati drumul la boze, asa de somn usor, ca n-am mai cantat de mult muzichie pe aici :)
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
andanii spune:
mariaa daaa nu am gasit blat nuanta sand (asta e nisip cred nu?) imi place mult si se potriveste la mine cu faianta sxi mobila ... am fost la arabesq si pe buziasului la Complet Hause .... aveau asemanator cu picatele , da nu chiar ceea ce-mi doresc
da, da chiuveta o vreau cu o cuva si robinetul sa fie la fel aceeasi nuanta , mi s-a pus pata
danitin mobila o fac la comanda ,la aceeasi firma de unde mi-am luat si mobila de sufragerie , am bucatarie deschisa si trebuia sa fac aceeasi culoare si acelasi stil cat de cat
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Mariaa spune:
cam www.casesigradini.ro/imgofe/4354_blat_bucatarie06.jpg" target="_blank">asa ceva? da, sand sau avena ii zice.
io ma bag la plapumioara...mai putin si facem focul
dana..un jar, un troznet de lemne pe foc, ciorapi grosi de lana?! hmmmmm....
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
silvana75 spune:
Maria, la fix se potriveste melodia cu vremea de afara . Cand ne-am mutat si fiu-miu o vazut semineu, s-o asezat in fata lui si-o pus mainile pe dupa el si o zis "mami ce fain e sa stai aici asa iarna cu o blanket pe tine si sa te uiti cum arde focu si sa fii asa warm"
pup trupa ma duc la teme
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
geta_florina spune:
'neata
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
andanii spune:
neata fetelor
mda mariaa ''sand'' imi trebuie .... asta e nuanta care mi se potriveste
da oare numai franke sau blanco au asa ceva ??? n-am gasit in alta parte ma refer la chiuvete si baterii
blatul as putea sa il iau de la firma care imi face mobila dar e de trei ori mai scump, asa ca vreau sa incerc varianta de la noi deocamdata
cred ca v-am innebunit de cap cu mobila mea
imi cer miii de scuze
apropo daca auziti pe cineva ca ar avea nevoie de o combina frigorifica whirlpool si un cuptor cu microunde aceeasi marca am de vanzare .... vand electrocasnicele pentru ca o sa incorporeze in mobila altele ... aragazul si hota deja le-am maritat
ce sa va mai spun ??? e bine acasa
va pup pe toate si sa ma trageti de maneca atunci cand exagerez cu postarile mele stupide poate
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Mariaa spune:
hai ca-i bine
din ciorba de aici facem o agentie de publicitate online macar scoatem un leu de doi ...numa sa nu bage un ochi concurenta, ca-i nasol atunci
dana, aia rotunda e la 1.244Lei (tva inclus) iar blat din silgranit se poate comanda pe sand, pe verde, pe bordo, pe ce vrei tu da sa nu innebunim fetele, iti dau info pe mail
anda, mai masa si scaunele tale sa le 'maritam'
ghiocelul meu ii racit, cu tuse noaptea, ramas acasa de la gradi, primit med's, sper sa nu se lase cu febra si sa scape usor. altfel sper sa inceapa tribunalele sa lucreze ca vad ca se lungeste treaba si tare mi-e ca primim termen la proces la sf. asteapta. tara lui Papura Voda..
silvana, zile warm va doresc stie Paul ce stie
geta, buna rau
no, gaska, sa aveti o zi cu soare..ma duc sa bag intravenos si sa-mi dau suturi in dos sa iau viteza, poate totusi m-oi urni azi
_
danitin spune:
Buna ziua si de la mine si multzam de cafea .....
Andani, scrie draga fara grija, io cel putin te inteleg perfect, ca am trecut si eu prin febra "mobila de bucatarie". Tot la comanda, iar blatul mi l-am ales de la firma care a facut mobila ... doar dupa chiuveta am umblat.
Maria, sanatate puiului mic si spor la birocratie. Mi se potriveste si mie perfect expresia aia a ta cu intravenosul si sutul, parca mi-a pus cineva relanti, nu stiu ce am, zici ca dau la sapa zilnic, asa de molesita is.
Deya, imi pare tare rau ca nu gasesc o modalitate sa te ajut.
Silva, pai facem un targ: pun la bataie bolta de vie, struguri coti si nuci verzi pentru o ora de semineu
Din 1 merge spiridusul la balet ... sa va spun ca am emotii? Din pacate, cu programul asta de lucru infect, n-am sa apuc sa o duc eu si , sa nu o vad prima data in costumas - roz, evident - in sala ? In alta ordine de idei, vreau sa-i fac ... pat. Are ea in camera unul de bebe, din ala gen tzarc, frumos si confortabil, dar nu a dormit niciodata in el, prefera patul din care si-a surghiunit parintii , o imensitate din aia 2 pe 2. Eeee, si acum, se vede ca creste, vrea patul "ei". Initial am vazut in Real, la magazinul ala de mobila pentru copii, o constructie din aia cu pat, dulap, birouas, etc, dar patul e sus de tot si mi-e ca-mi pica de acolo. Asa ca m-am gandit sa vb cu baiatul care ne-a facut mobila de bucatarie, sa gasesc un model de pat "de printesa" si sa i-l fac. Asta inseamna insa sa dam toata casa peste cap, sa schimbam mobilele din camere intre ele ... am obosit numai gandindu-ma.
Raman datoare retzeta de pui provensal, am ceva urgent de lucru ...