Auto - intarziere efectuare ITP
Salutare,
Cine ma poate lamuri si pe mine, va rog, ce se intampla in cazul neefectuarii la timp a ITP-ului? Nu este vorba de o intarziere mare, nici nu circulam in tara cu masina (adica nu are cine sa ne prinda in circulatie prin Ro), dar ne-a scapat din vedere termenul
Exista vreo prevedere legala privind penalizari de intariziere in efectuarea ITP-ului? Se poate face ITP-ul acum la un service autorizat de oriunde din tara? Cum se procedeaza?
Multumiri pt orice detaliu!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
Raspunsuri
madadum spune:
daca te opreste politia in tara si nu ai ITP iti poate lua talonul.
inspectia se poate face la orice service autorizat.
danat spune:
madadum multumesc de raspuns...ok, asta am gasit si eu pe alte site-uri, dar nu circulam in tara momentan cu masina. ce alte "probleme" putem avea? la service-ul autorizat unde ne-om duce, ne primeste asa cu el expirat?
Hobby
Michael Jackson
ralualexandrei spune:
Da va primeste fara probleme,atata timp cat nu circulati cu masina nu este o problema neefectuarea itp-ului.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Da va primeste fara probleme,atata timp cat nu circulati cu masina nu este o problema neefectuarea itp-ului. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz |
Pai da....dar cei de la service de unde stiu ca nu circulam cu masina?
Hobby
Michael Jackson
ralualexandrei spune:
Eu ma refeream ca poti fi sanctionat pt neefectuarea ITP-ului numai daca esti prin in trafic.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
prins*