Mezeluri Cris-Tim imputite!!!
Am patit-o de doua ori la rand!
Am cumparat muschi file Cris-Tim "produs ambalat in atmosfera protectoare fresh-box" si putea a mort!!!Ma plang la sot, zicem ca-i accident, uit insa sa-i zic cu ce anume produs m-am fript si a doua oara cumpara el. Acelasi produs, dar alt lot, proaspat adus in Carrefour si cu termen de garantie pana pe 27 septembrie. Putea ingrozitor! Cum am ridicat un colt la folia aceea protectoare, m-a izbit o miasma de hoit combinata cu ceva chimic. Oribil!
Maine ma duc sa fac scandal la OpC, la Carrefour, unde s-o mai putea...
Nu stiu daca ma fac vegetariana dupa experienta asta dar cu mezelurile am cam terminat-o, le-am ras de pe lista de cumparaturi, ca-i criza fratilor si nici nu vreau sa ma gandesc cum poate fi preparat ceva presupus a fi comestibil astfel incat sa miroasa in halul ALA!
P.S. sloganul lor e:
"Iti place sa manaci sanatos"
Pene colorate... cate putin din toate!
Raspunsuri
Rufus spune:
Ma mir sa fie imputite, la cate chimicale baga in ele...
Ai dreptate mai bine lipsa
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Delphinas spune:
curios...vorba lui rufus, la cate chimicale baga in el.
nu avea un lichid in folie? p[oate aia s-a imputit. l-or fi tinut la alta temperqatura decat cea necesara si s-a imputit.
fa reclamatie. cu bonu de casa sa poti dovedi ca de acolo e cumparat
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
geniest spune:
Cris-Tim practica schimbarea etichetelor pe produse cand expira. Pun altele, cu alt termen de valabilitate pe acelasi produs. Si cred ca nu sunt singurii, dar despre Cris-Tim stiu din sursa sigura.
Sa mancam bine !!!!
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Cris-Tim practica schimbarea etichetelor pe produse cand expira. Pun altele, cu alt termen de valabilitate pe acelasi produs. Si cred ca nu sunt singurii, dar despre Cris-Tim stiu din sursa sigura. Sa mancam bine !!!! |
campofrio nu face asa ceva, despre celelalte nu stiu insa
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Natasa spune:
Amuzant subiectul :) De fapt nici nu e nevoie ca fabrica producatoare sa schimbe eticheta, o fac magazinele ca sa scuteasca un drum. Nu mai bagati mina in foc pentru nimeni ca face mezeluri de calitate, la noi nu exista asa ceva (decit alea facute in casa).
bb_yasmi spune:
oare ne mai poate mira ceva cand auzim atatea despre mezeluri si in special despre continutul lor???? cel mai rau e ca ajungem incet-incet sa nu mai avem ce alege........
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui Natasa Amuzant subiectul :) De fapt nici nu e nevoie ca fabrica producatoare sa schimbe eticheta, o fac magazinele ca sa scuteasca un drum. Nu mai bagati mina in foc pentru nimeni ca face mezeluri de calitate, la noi nu exista asa ceva (decit alea facute in casa). |
XIO spune:
citat din mesajul lui Natasa Amuzant subiectul :) De fapt nici nu e nevoie ca fabrica producatoare sa schimbe eticheta, o fac magazinele ca sa scuteasca un drum. Nu mai bagati mina in foc pentru nimeni ca face mezeluri de calitate, la noi nu exista asa ceva (decit alea facute in casa). |
Campofrio cel putin in Timisoara stiu sigur ca nu fac asa ceva . Sigur-sigur-sigur
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
desprecopii spune:
Ma intreb de ce mai cumparati salamuri. Chiar nu stiti ca sunt o adunatura de Euri si carne dubioasa? Chiar am vorbit cu un var de al meu care lucreaza la o fabrica de mezeluri si mi=a spus ca primesc carne din SUA (...) pentru mezeluri. Va dati seama ce carne e acolo? De aia plina de hormoni etc...
Ma rog, e alegerea voastra.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
olympia spune:
"Desprecopii" n-am cumparat salam ci muschi file. Sa inteleg ca in SUA este carne de calitate inferioara?
Muschiul file si cel Azuga erau singurele mezeluri pe care le cumparam, exact pe ideea ca ar trebui sa fie doar carne! Cum e preparata insa aceasta bucata de muschi si de unde provine, se pare ca e o poveste de-a dreptul urata, judecand dupa rezultat...
Am fost ieri la Carrefour cu mostrele imputite si cu bonul, ne-au returnat banii si au zis ca vor retrage produsul respectiv de pe raft. A cui o fi fost vina, doar ei intre ei stiu, oricum n-au comentat nimic.
Pene colorate... cate putin din toate!