Aspirante optimiste(424)
Raspunsuri - Pagina 20
gabriela_s spune:
Neata!!!
Am tot citit ce ati scris aici despre simptome,nu mai am rabdare pana fac testul.Ar trebui sa imi vina in week end...
Testul il am,l-am primit odata cu testele de ovulatie,este un test Barza.
Sa va zic ce simptome am,ma simt foarte balonata de cateva zile,desi de mancat nu mananc nimic aiurea,chiar tin regim din cauza alergiei mele razvratite.Ma dor sanii,dar asa ma dor si inainte de menstruatie,am crampe abdominale,ma dor ovarele si toata partea de jos,parca ceva mai accentuat decat in mod normal.
Nu vreau sa ma entuziasmez aiurea...Dar mai vine si sotul uneori si ma mangaie pe burtica,protector...
El de-obicei are un al 6 lea simt,vede "dincolo" de lucuri,stie unele chestii -asa a stiut si prima data.Mai aveam o saptamana pana la testare si el deja spunea ca va fi fetita si o sa o cheme Adriana (asta si-a dorit ,nu stiu ce Adriana a mai cunoscut el
).
Felicitari tuturor noiloe mamici!
Astept noutati de la cele care asteapta in perioada asta sa testeze...

Va pup!
Gabriela
de dovlecel zglobiu- Adriana Maria (11.01.2007)
Blog de mama si nu numai
gabriela_s spune:
Apropos de varsta ,eu am 24 de ani,pe Adriana am nascut-o la 21 (aproape 22) si daca raman acum e posibil sa il am pe al doilea pana in 25 de ani (asa cum mi-am dorit,doi copii pana la 25 ).Teoretic as avea DPN chiar de ziua mea (in jurul acelei zile).Ar fi frumos...
Si daca va zic ca la un moment dat eram atat de descurajata si imi doream sterilet,ziceam ca nu vreau copii inca 4-5 ani de acum incolo...Si culmea ca ,dpdv material ,ne mergea mai bine atunci.Acum,mi s-a pus pata.La un moment dat simteam ca s-a inchis cercul si ca ne e cel mai bine asa in trei,acum a inceput iar sa ticaie ceasul ala bioloic.Pe cuvant ca darama orice ratiune,nu mai conteaza nimic.E ciudat,eu sunt foarte calculata de fel...Poate este un semn ca lucrurile trebuie sa reintre in normal,nu stiu ce sa zic.Imi da multa energie si speranta acest gand,ca voi mai avea un copilas.Pentru mine Adriana este cea mai buna motivatie si cea mai mare implinire.
Gabriela
de dovlecel zglobiu- Adriana Maria (11.01.2007)
Blog de mama si nu numai
aleesicoo spune:
Neata Gabriela[pup]Ftele poftiti la o
, suculet, un croissant cu cioco
ce va pofteste inimioara![]()
sa speram ca daca ai venit la noi asa pe sfarsitul capitolului, va fi cu noroc.
eu astept rezultatul la beta hcg, si sa vedem daca pana vine rezultatul
vin si uratii..
si eu sunt balonata ...sanii ma dor ff tare.. si aseara m-am dus de 3 ori la toaleta pana m-am culcat...
nu pot sa merg numai pe premisa sanilor si balonarii pt k eu si inainte de ciclu ma balonam si ma dureau sanii![]()
dar sa vedem ce va fi
multa bafta si tie
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
Madutza_21 spune:
Neatza...Eu am vazut rosu inca de aseara, deci declar Z1...Interesant ciclu mai am si eu: februarie-mai-iulie-septembrie! Cu liniuta de la test, aia stearsa nu inteleg ce a fost, dar in fine, nici nu ma mai intereseaza! Probabil asa a fost sa fie, poate nu suntem inca pregatiti..Am observat ca Cineva, randuieste lucrurile asa cum trebuie, chiar daca noua ni se pare pe moment ca nu e bine, sau nu e cum ne-am dorit! Insa cu trecerea timpului, de fiecare data am realizat ca, cel putin pentru mine, lucrurile s-au asezat asa cum a fost mai bine!
Nu sunt deloc suparata!
Asta e...Eu declar de azi inainte ca voi lasa sa decurga lucrurile de la sine, nu o sa ma mai stresez, si ce o fi, o fi! Cu Doamne-Doamne inainte! Va pup! SUCCES FETELOR CARE SE TESTEAZA!
Vreau si eu o minune…
aleesicoo spune:
BRAVOOOO!!! Madutza ma bucur din suflet ca nu esti suparata

acelasi lucru l-am spus si eu zilele trecute
, cand vrea DD sa ni-l trimita nu cand vrem noi motz, ca exact atunci nu se intampla nimic, eu cand ma feream sa nu se intample sa raman, si ii spuneam iubitului ca pe vremea aia eram iubiti, sa ma protejeze exact atunci se intampla.. si culmea eee ca ne intrebam amandoi cum de s-a intamplat
....hmmm de parca el nu stia
TE 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madutza_21 Neatza...Eu am vazut rosu inca de aseara, deci declar Z1...Interesant ciclu mai am si eu: februarie-mai-iulie-septembrie! Cu liniuta de la test, aia stearsa nu inteleg ce a fost, dar in fine, nici nu ma mai intereseaza! Probabil asa a fost sa fie, poate nu suntem inca pregatiti..Am observat ca Cineva, randuieste lucrurile asa cum trebuie, chiar daca noua ni se pare pe moment ca nu e bine, sau nu e cum ne-am dorit! Insa cu trecerea timpului, de fiecare data am realizat ca, cel putin pentru mine, lucrurile s-au asezat asa cum a fost mai bine! Nu sunt deloc suparata! ![]() Vreau si eu o minune… |

danutza2783 spune:
Buna dimineata!!!![]()

Imi pare rau Madutza, asta este, data viitoare.
Nu are cum sa fie tavaleala cu ochisori, nu sunt in perioada
Dana
aleesicoo spune:
Neata!
eu nu am zis tavaleala
, tu ai zis-o....eee lasa poate se prinde si asa
| citat din mesajul lui danutza2783 Buna dimineata!!! ![]() Imi pare rau Madutza, asta este, data viitoare. Nu are cum sa fie tavaleala cu ochisori, nu sunt in perioada ![]() Dana |

danutza2783 spune:
Tavaleala e ca din cauza mosului luasem pauza si acum recuperam.
Ce inseamna sa te trezesti de dimineata cu gandul la prostii, incepi sa aiuresti![]()
Oricum eu pana la rezultatul bebe vs mos trebuie sa astept pana pe 15 octombrie deci va tin voua galerie.
Cine se mai lauda cu un test cu II?
Dana
aleesicoo spune:
inseamna ca esti pusa pe fapte mari. bv
| citat din mesajul lui danutza2783 Ce inseamna sa te trezesti de dimineata cu gandul la prostii, incepi sa aiuresti Oricum eu pana la rezultatul bebe vs mos trebuie sa astept pana pe 15 octombrie deci va tin voua galerie. Cine se mai lauda cu un test cu II? Dana |

danutza2783 spune:
Pe fapte foarte mari![]()
Eu cred ca bebe nu a vrut luna asta pentru ca nu a vrut sa se nasca in Gemeni. O fi zis ca am prea multi Gemeni in familie si ca el vrea o zodie in care sa fie mai putini![]()

Dana