Prietenie la plesneala*74*-We must go on!!
Raspunsuri - Pagina 11
kay spune:
Delph, au mancat termitele toooot... Nici mie nu mi-a mai ramas decat sa sterg farfuriile :(...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
ancadragoman spune:
lasa ca tu esti la cura
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Delphinas spune:
anca te asteptai la o lamurire?? eu nu. tocmai de asta nici nu mai imi consum energia de a trimite mesaje. oricum eu zic ca ai sa vezi pt ultima data rosu in fata ochilor, si la propriu si la figurat. e o ocazie buna pt bb2
oana nu e cinstit asa, ei cu mancarea si tu cu spalatul vaselor. si chiar de esti la cura, tot tb sa papi si tu.
eu oare ce cura sa mai tin??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
ancadragoman spune:
nu ma asteptam la mare lucru dar cred ca un raspuns meritam...pai chiar ar fi o idee buna sa nu mai vad rosu vreo 9 luni
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Delphinas spune:
faci cinste daca scapi de rosu da?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kariguld spune:
HALLOOOOO, va amintiti demine????
eu da de voi! ce bine ca ati continuat distractia! asa va vreau!
mi se duce timpul la PC-ul asta, ma duc sa mai iau o cartela.
va iubesc, va trimit soare, o apa super de bune si peste, si ce mai vreti voi.
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
asa, sa continui.
suntem bine, foarte bine chiar. e vacanta!!!
va povestesc mai multe cand venim acasa!
se mareste familia? Cineze, ce ma bucur pentru tine!!! sarcina usoara, sanatae multa!
si voua plesnitelor, mult soare, multa iubire!
Irinuco, ce faci iubito? daca o iau inot, sau deturnez maine vaporasul cu care plecam in excursie, vin pana la tine?!!!!
va pup, mi-e dor de voi! s-ar putea sa va fac una grande surpresa. dar asta pe privat, OK?
imbratisari
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
preda_vicky spune:
Kari, vacanta placuta in continuare. Eu mare nu vreau, soare avem, peste vreau, imi place pestele la nebunie, sub orice forma ar fi preparat. Deja ...
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preda_vicky Kari, vacanta placuta in continuare. Eu mare nu vreau, soare avem, peste vreau, imi place pestele la nebunie, sub orice forma ar fi preparat. Deja ... Vicky |
shhttt nu pomeni de peste ca vin la tine la uda si te pun sa-mi faci peste. as manca peste continuu. dimineat, pranz si seara numai peste as manca. sunt topita dupa el.
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Ancule de plans plang si o sa plang in suflet toata viata mea pt mami.
Pe 4 octombrie e urmatoarea nunta ,se insoara antrenorul lui Robert si noi mergem in calitate de invitati.
Nu-ti imagina ca Maria mea ma spala ca lumea pe cap insa am lasat-o sa-si faca damblaua.
Delphi eu tin acum Scarsdale din nou de dragul unei rochii noi pe care mi-am cumparat-o in secret,vreau sa lesine ursu cand m-o vedea
Kari distractie placuta,eu vreau soare ,apa caci iubire am
Ma intorc la calcat rufe.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!