oligoastenoteratozoospermie
Raspunsuri - Pagina 18
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Maya_I
Naprasnic, Branca Ursului, Potent Power si Clostilbegyt Optimista... pana la lacrimi |
al meu nu accepta variantele astea...doar multi maca, cetebe,omega3 si l-carnitina accepta

Maya_I spune:
Vulturas, de ce, ce au? De BU stiu ca nu face bine in toate cazurile, dar celelalte?
L-Carnitina de unde o iei, din farmacie sau plafar? Cat costa?
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Vulturas, de ce, ce au? De BU stiu ca nu face bine in toate cazurile, dar celelalte? L-Carnitina de unde o iei, din farmacie sau plafar? Cat costa? Optimista... pana la lacrimi |
din carrefour, cora...la redis gasesti l-carnitina...sunt pliculete si se fac cu apa...si nu vrea celelalte pastile ca i se par exagerat de multe...numai napraznicul sunt 6/zi....ajunge cam la 12 pastile si 1g de l-carnitina

vulturas spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 buna dragelor! cit mai costa o spermograma la dr Matei? |
buna Anita
200 lei se vehicula zilele astea...

mirela2 spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 buna dragelor! cit mai costa o spermograma la dr Matei? |
din cate s a postat...200 lei, dar suna la clinica, Matei pleaca in Italia.
de Craciun vom fi 2 in 1!
winter spune:
Buna!
Vreau sa va cer parerea in legatura cu rezultatle la spermograma:
volum 2ml ( 2-6 ml)
ph8 ( 7,2 -8)
concentratie 18 mil /ml ( min. 20mil/ml)
A = 0%
B= 44%
C=6%
D=50%
Forme tipice 20% /forme atipice 80% (min 30% forme tipice)
leucocite 1 mil /ml (max. 1mil /ml)
Diagnostic : oligoastenoteratozoospermie moderata
Au iesit prezenti si anticorpii antispermatici.
In paranteza am scris valorile normale.
Sunt disperata
vulturas spune:
WINTER nu este foarte roz situatia...are mobilitatea mica...doar 40% pe B...normal trebuia sa fie PARCA A+B=50% si forme normale cam putine...dar eu cred ca daca i se va da un tratament adecvat se poate imbunatati...i-a dat medicul sa faca si analize de sange? hormonale sau o ecografie testiculara?
tveety spune:
Of-of spermogramele astea, bate-o vina. In primul rand este cam putin lichid de acolo si concentratia mica. Poate cu un volum mai mare erati pe limita
Moblititatea progresiva 0% insa sunt 50% mobili, doar ca lenesi. Insa ele sunt de proasta calitate din total doar 20% avea forma normala. Toate aceste pot fi si din cauza acelori anticorpi???? Nu m-am intalnit cu ele pana acuma. Chiar sa fii disperata inca nu ai de ce. Ele se pot inca imbunatatii cu vitamine. E prima spermograma facuta? Oricum trebuie mers la un urolog sa vada si el daca nu gaseste el cauza 
Daca nu exista motiv incearca cu tratamnte naturiste poate si voua va dau rezultate!
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
winter spune:
multumesc pt raspunsuri!
Deocamdata nu a primit tratament, mai asteptam rezultatul de la spermocultura.