FIV in Ungaria 65

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Mirela, ce mult ma bucur pentru voi ca ati ajuns cu bine si ca aveti vesti supeeeeeeer bune .
Acum cred ca te-ai linistit in legatura cu si veti incepe procedura in octombrie , este super. Ma bucur de parca as fi vut eu un mare succes, crede-ma.
Pentru orice alte informatii iti stau la dispozitie aici , sau ca pana acum pe PM .
Dumnezeu sa fie cu voi si sa va ajute .
RETAM te pup, trebuie sa vin cu beta mare

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

goggy of, bata-le cucu sa le bata de pastile , ca mi-s satula de ele, ca de poame acre, dar ce sa fac?
S-a discutat aici despre stimulnte pentru endometru si bineinteles ca rotitele au inceput sa se invarta si sa-mi pun intrebari de genul"daca trebuia sa iau si eu asa ceva????"
Ma rog la DD sa ma ajute sa vin cu un beta mare, joi ,iar apoi nu ma voi mai gandi la endometru
In ceea ce priveste dimensiunea foliculilor, am intrebat dr si mi-a spus ca de la 18 mm sunt OK, ce este drept nu am intrebat pana la ce dimensiune pot ajunge, inainte sa se spaga. Cred ca difera de la caz la caz, dar asa cum este stabilita o dimensiune minima cu siguranta in statistici apar si dimensiunile maxime.
Te pup si iti doresc numai bine
pogonici am scris punctul meu de vedere la topicul de "rugaciune.."

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977
voi daca ati fi in locul meu ce ati face????..e Adevarat ca voi mergeti direct pe FIV ca nu mai aveti alta sansa..dar noua nea zis sa incercam cu IUI ...si ultima varianta FIV

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

In primul rand spune-mi cati ani ai, ca sa-ti spun ce as face in locul tau
Daca ar fi sa discutam despre cazul meu strict, ti-as spune ca teoretic am toate sansele sa raman natural, nu ar trebui sa apelez la Fiv neaparat. E adevarat ca am trombofilie si am aflat abia acum o luna, dar chiar si asa. La fel de adevarat este si ca am facut pana acum 5 IUI si 2 Fiv....dar toate astea cred ca sunt un argument in plus.
Treaba e ca eu nu prea cred in IUI. Pur si simplu. Extrem de rar am auzit de reusite cu inseminare. Stiu ca toti medicii recomanda 5-6 IUI inainte de a trece la Fiv si mi se pare firesc, doar ca mie mi se par risipa de bani si stres la maxim. Poti sa incerci una, sa nu zici ca n-ai facut-o si p-asta, insa daca nu iese eu zic sa te gandesti la Fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Buna fetelor!!!
Vineri am avut si eu intilnirea mult asteptata cu dr. Kovacs.
Un scurt istoric, incerc de vreo 4 ani sa fac un bebe, fara niciun rezultat, analize OK la mine si la sot, mai multe cicluri de stimulare homonala din care 2 IUI, diagnostic :infertilitate inexplicabila.Am hotarit sa nu mai pierd timp si bani si sa fac FIV, pentru asta mi am facut o programare la clinica Gynera la dr Dracea ,programare pt care am asteptat 3 luni, dar in urma intilnirii cu dumneai , in timpul careia mi a vorbit numai de micile sanse de reusita,de riscurile procedurii si de faptul ca nimeni niciodata nu mi va da o explicatie pt esec nici macar pt esecul in FIV, am fost cam dezamagita asa ca i am scris dr Kovacs cu care m am intilnit vineri,25 sept.
Asa cum bine stiti dr K a fost f dragut si explicit, mi a zis ca daca vreau sa fiu cu inima impacata ca am facut tot pina la FIV sa mai incerc o IA, insa eu nu mai vreau sa mai pierd timpul si banii cu astfel de proceduri cu sanse mici de reusita asa ca vom face FIV.Recomandarea lui, dat fiind ca nu este cunoscuta cauza infertilitatii este sa fac si ICSI pe jumatate din nr de ovocite recoltate, cealalta jumatate sa se lase la fertilizat natural,astfel inlaturam un posibil esec in cazul in care sperma nu ar fecunda ovocitele (chiar daca spermograma e normala se pare ca sunt si astfel de cazuri!).
Luni tb sa mi repet analizele hormonale din Z3 (fsh,lh si estradiol) si sa i trimit rezultatele pe mail.Pe analizele pe care i le am prezentat estradiolul era cam mare -120 , un normal fiind pina in 70.
Schema de tratament este urmatoarea (bineinteles daca estradiolul e in limite normale):
-incepind cu z 1 sau 2 a menstruatiei urmatoare iau marvelon
-din z15 de marvelon iau suprefact 0,5 ml ,care va fi continuat si pe perioada stimularii dar 0,25 ml.
-stimulare cu 150 ui gonal f /zi , in ziua 5 tb sa fiu la clinica ca sa ma vada si atunci va decide cum se continua tratamentul.
Teoretic daca totul e OK pe la sf lui Nov. inceputul lui dec voi "bintui" si eu prin Budapesta.
toate fetele si doresc din tot sufletul reusite la toata lumea!

sophie

Mergi la inceput

Alrak, eu zic sa nu iti bati capul cu toate astea, ai alte lucruri mai importante de facut in perioada asta, ca de exemplu sa clocesti
Asa e, difera de la caz la caz treaba cu foliculii.

Mergi la inceput

Sophie, bravo tie! Nu e cam prematur diagnosticul de infertilitate inexplicabila dupa doar 2 IUI? Unde le-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

goggy, ca tot te vad p'aici : ce ai decis cu Clexane-ul, din a cata zi de stimulare il vei lua?

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Acu' daca m-ai prins...
Cred ca incep din ziua 4 de stimulare cu 0.4 pe zi. Ma bate gandul sa bag si niste aspirina....dupa punctie insa, nu vreau sa fac hemoragie pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

goggy, IUI le am facut la Omini Clinic in Iasi!

sophie

Mergi la inceput

Daca m-as fi uitat din ce oras esti, nu te mai intrebam ca era clar ca nu am de unde sa stiu
Cei de acolo ti-au pus diagnosticul "inexplicabil" ? Sau Dracea?

Mergi la inceput