FIV in Ungaria 65

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Multumesc mult fetelor...
Am sa stau cuminte si am sa raman aici cu voi sa va incurajez pe toate...

ALRAK, am sa ma straduiesc sa stau numai in pat...PROMIT!!!
Tu in ce stadiu esti acum, mai exact??? Iti tin pumnii...

LUCK, pupici si tie si multumesc pt grija, am sa fiu cat se poate de cuminte...

MIRELA2, suuces cu programarea la dr Zadori...sper sa primesti numai vesti bune de la el...

SAMIRA, cum au spus si fetele, bai calde sau sauna...NO WAY...

LAURA...oawwww... nu-mi vine sa cred ca mai ai asa putin pana la intalnirea cu Nicolas...iti doresc sarcina usoara in continuare...multi pupci!!!

Tuturor fetelor pe care nu le cunosc asa bine inca, le doresc din toata inima mult succes la programari, incepere proceduri sau asteptare...

21+ cu Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Am fost aseara din nou la endocrinolog. Bineinteles ca a zis sa nu imi fac griji si ca nu imi da tratamnent la asa valoare. A zis ca nici nu se reporteaza la val de 3.25, pentru ca e influentata de AC. O sa repet analiza in primele zie de ciclu, "pe curat" sa vedem...
Eu incep in cateva zile a 2-a folie de AC (fara pauza) si o sa merg la un eco in timisoara intre 8 si 13 oct. Daca chistul a disparut, ii scriu lui Kovacs si in cateva zile incepem stimularea . Asadar, mijlocul lui oct pt mine!! Goggy, Pogonici , o sa fiu si eu pe-acolo!!!!!!!!
Cristal, Luck sint in ceata!! Nu pot sa ma apuc singura de tratament, nimeni nu mi-l recomanda!
Tamaryllis, mersi pentru postarea ta cu medicamantele care influenteaza tsh-ul!
weekend placut, gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Alsima asa sa faci , draga mea, sa stai cumintica in pat si sa ai grija de tine si de micuta printesa Alexandra
Eu sunt acum in faza de asteptare. Luni 21 sept am avut ET, 1 embrion de 6 celule, in care-mi pun toata speranta sa ramana la mami in burtica . Joi , pe 1 oct imi fac beta
zapp Doamne Ajuta sa dispara "uratul" ala de chist si sa poti incepe tratamentul. Tin pumnii stransi.
Mirela astept vesti de la tine.

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor mie nu mia dat kovasc nimic ptr endometru desi aim zis..ce imi recomandati sa iau eu di farmacie oestrogen si ceoi mai gasi sau sa il mai intreb inca odata

si inca ceva mie in ianuarie folicluii mei nu erau mai mari de 20 mm in ziua 14..ceea ce nui bine..stiu ca trem min 25 mm asai sau nu??? intuitia mea imi zice sai scriu dct si sa imi mai dea ceva in combinatie cu clomifen..

care este parerea voastra..va rog un sfat

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

pogonici din cate stiu eu foliculii care au peste 18 mm sunt OK. Conteaza insa foarte mult ce contin. Important este ca ovocitele sa fie mature si de calitate.
Cat despre endometru, nici mie nu mi-a dat nimic (cred).
Tratamentul intre punctie si ET s-a rezumat la:
-femibion 1/zi
-magne B6 3/zi
-aspirin protect 1/zi
-vitamina C 500 mg 1/zi
-metipred 1/zi timp de 5 zile
Poate vreunul dinte aceste medicamente o fi? Habar n-am. Am luat ce mi-a zis si atat.
Cred totusi ca ar fi bine sa-i scri un mail doctorului si sa-l intrebi, macar asa stai linistita.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

pogonici am uitat de utrogestan 6/zi si duphaston 1/zi.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

zapp
si daca ai incepe asa de capul tau , eu asa am facut si apoi am mers la dr , rezultatul se vede numai dupa 6 saptamani , atata stiu eu ca trebuie sa treaca pana se regleaza tiroida , pt ca presupun eu ca dupa inceperea tratam tsh-ul o sa scada si apoi o sa se regleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Alrak
nici unul din medicamentele scrise de tine nu sunt pt endometru.
Pt asta de obicei se foloseste estromfen sau cycloproginova , am vazut ca dr K nu da dar eu chiar as vrea sa-mi monitorizez estradiolul si daca am nevoie sa-mi prescrie !!!

Mergi la inceput

LUCK am presupus eu ca nici unul dintre medicamente nu este pentru endometru. Sper sa am un rezultat pozitiv si sa nu mai fie nevoie.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

va multumesc de informatii si sfat

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput