este posibil?

este posibil? | Autor: MACARIE

Link direct la acest mesaj

fetelor ma roade o intrebare de ceva vreme si abia in octombrie ajung la doc.
deci...in iulie am facut IAS si in ziua 14 la monito pe fisa scria
OD - FARA ACTIVITATE FO;ICULARA , OS CU ACTIVITATE FOLICULARA(stimulare cu ovamit) eu avand trompa dreapta infundata si cea stamga buna am zis sa fac luna aia IAS-ul
in ziua 16 cand am facut IAS pe fisa scia OS FARA ACTIVITATE FOLICULARA, OD 6 FOLICULUI( diverse masuri)
intrebarea mea este
SE POATE CA INTR-O LUNA SA AVULES CU AMBELE OVARE?
mi se pare ciudat...ori au gresit fisele ori nu si-au dat seama ca avulez pe trompa infundata si mi-au facut ias degeaba

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

fetelor ma roade o intrebare de ceva vreme si abia in octombrie ajung la doc.
deci...in iulie am facut IAS si in ziua 14 la monito pe fisa scria
OD - FARA ACTIVITATE FO;ICULARA , OS CU ACTIVITATE FOLICULARA(stimulare cu ovamit) eu avand trompa dreapta infundata si cea stamga buna am zis sa fac luna aia IAS-ul
in ziua 16 cand am facut IAS pe fisa scia OS FARA ACTIVITATE FOLICULARA, OD 6 FOLICULUI( diverse masuri)
intrebarea mea este
SE POATE CA INTR-O LUNA SA AVULES CU AMBELE OVARE?
mi se pare ciudat...ori au gresit fisele ori nu si-au dat seama ca avulez pe trompa infundata si mi-au facut ias degeaba

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

la cat ma pricep eu la ovulatie , cred ca se poate ceea ce ai intrebat tu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sigur ca se poate ovula intr-o luna cu ambele ovare.De obicei, asa se concep gemenii.Insa eu ma cam indoiesc ca in doua zile sa-ti apara 6 foliculi pe un ovar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

care e numarul maxim de foliculi care pot aparea pe un ovar, aerlilian ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Pot aparea multi foliculi, depinde de gradul de stimulare, de rezerva ovariana, de raspunsul pacientei...si poti ovula cu ambele ovare.
Ciudat e ca in doua zile au aparut 6 foliculi pe ovarul fara activitate si au disparut toti de pe cel cu activitate. Eu zic ca cineva a incurcat borcanele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Parerea mea este identica cu a lui goggy!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

asa m-am gandit si eu , cineva a gresit, nu stiu cum sa abordez prob asta cu doc mea ...vreau sa nu se fofileze si sa imi raspunda sincer, sa gresit , aste e ,sunt si ei oameni, dar trebuie sa stiu .....
stimularea am facut-o cu ovamit cate 1 pe zi din ziua 3 pana in ziua 8 si viviflor cam 3 ovule in 3 zile
era prima oara in viata mea cand am facut stimulare cu toate ca nu aveam nevoie , mi-a dat , a zis ca asa se face inainte de IAS
foliculi au fost ...1 de 23,5 , 1 de 18,5 , 4 de 16,5 , asa scrie pe fisa de la IAS
si sperma sotului in martie era de 80 mil si la IAS 4 luni mai tarziu 1,5 mil....iar mi sa parut suspect

Mergi la inceput