Locul fetelor Nou-Venite(18)
Raspunsuri - Pagina 14
aleesicoo spune:
de unde stii ca nu e bb?.....daca ti-a mai si intarziat e ceva zic eu..
ce simptome ai ?
si.. Doamne ajuta sa fie bb
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca16 Fetelor, ma scuzati ca insist, insa va rog sa ma lamuriti si pe mine.Poate vi s-a mai intamplat si voua sau poate din auzite.....se poate sa iasa testul pozitiv si sa nu fie bebe, la o zi de intarziere a mensturatiei? |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
lorin7774 spune:
Anca 16, daca CM a intarziat, chiar si o zi, iar testul este pozitiv, ma indoiesc ca nu e BB.
Cazul in care CM intarzie, testul este pozitiv, dar BB nu exista, este posibil. Dar nu dorim la nimeni.![]()
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 

IERI e Istorie, MAINE e Mister, dar AZI e un cadou. Bucura-te de el !
anca16 spune:
Nu prea am simptome, de aceea intrebam daca e posibil.In afara de aceasta intarziere care m-a determinat sa fac testul.Ar mai fi sani durerosi ( ceea ce e obisnuit pentru mine la ciclu ) si dureri de burta usoare si rare, insa nu se pot compara cu cele de la ciclu, cand ma doare rau de tot. Nu mi-e greata, nu ma doare capul, nu sunt ametita, nu exista starea de somnolenta....probabil e prea devreme, nu e asa? Chiar saptamana trecuta am fost la un control ginecologic si dr. nu a vazut nimic.Ma gandeam sa fac o analiza de sange....nu as vrea sa ma entuziasmez prea repede si sa anunt familia pana nu stiu sigur, desi va dati seama cat e de greu sa ma abtin.
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui anca16 Nu prea am simptome, de aceea intrebam daca e posibil.In afara de aceasta intarziere care m-a determinat sa fac testul.Ar mai fi sani durerosi ( ceea ce e obisnuit pentru mine la ciclu ) si dureri de burta usoare si rare, insa nu se pot compara cu cele de la ciclu, cand ma doare rau de tot. Nu mi-e greata, nu ma doare capul, nu sunt ametita, nu exista starea de somnolenta....probabil e prea devreme, nu e asa? Chiar saptamana trecuta am fost la un control ginecologic si dr. nu a vazut nimic.Ma gandeam sa fac o analiza de sange....nu as vrea sa ma entuziasmez prea repede si sa anunt familia pana nu stiu sigur, desi va dati seama cat e de greu sa ma abtin. |
Nu toate sarcinile sunt la fel. Poti ajunge la 9 luni fara sa ai nici macar jumatate din simptomele de sarcina.
Curios este ca dr. de saptamana trecuta nu ti-a zis nimic.....
Poate ar trebui sa repeti testul.... Era clara liniuta a II-a ?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

IERI e Istorie, MAINE e Mister, dar AZI e un cadou. Bucura-te de el !
anca16 spune:
Am facut 2 teste astazi, primul dis de dimineata, ca la carte, al 2-lea pe la 12.Ambele au iesit pozitive.A 2-a liniuta a fost clara, a aparut chiar imediat, parca totusi e foarte mica diferenta de culoare.Aici pe site am calculat ca as fi in 4 saptamani si 4 zile.Nu e prea devreme sa apara la eco?...nu stiu ce sa zic, dr. e destul de buna.
babiela spune:
fetele. Ale ai grija de tine, poate nu e raceala... Cora ai toate motivele sa fii mofturoasa si lenesa, parca asa ai zis, pentru gargaritele mici ai voie sa faci cate mofturi vrei si sa te alinti si sa te odihnesti si sa gandesti pozitiv, te pup si abia astept sa ne spui pe 30 ca e bine.
se pare ca fetele trag chiulul de pe forum,
or fi avand de lucru
nu? ma apuc si eu de treaba ca s-au dus uratii, poate luna asta se prinde ceva 
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
aleesicoo spune:
iubita chiar daca nu se vede samburelul la 4 sapt, se vede macar sacul gestational, ceva acolo tot se vede, iar la un consult clinic(tuseu vaginal) in mod cert se simte uterul marit sau cum so simtii asta ti o spun din proprie experienta
| citat din mesajul lui anca16 Am facut 2 teste astazi, primul dis de dimineata, ca la carte, al 2-lea pe la 12.Ambele au iesit pozitive.A 2-a liniuta a fost clara, a aparut chiar imediat, parca totusi e foarte mica diferenta de culoare.Aici pe site am calculat ca as fi in 4 saptamani si 4 zile.Nu e prea devreme sa apara la eco?...nu stiu ce sa zic, dr. e destul de buna. |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
polo spune:
Anca , sa dea DD sa fie bb. Exista si cazuri n care pot aparea cazuri de teste fals pozitive. Cam asta a fost si cazul meu, doar ca la mine aparea slaba a doua liniuta, asta la 2 teste barza, acelasi nr lot, facute in zile diferite. Precizez ca linia aparea in intervalul de raspuns. Toate celelalte tste facute ieseau negative. Explicatia dr a fost ca lotul respectiv avea un defect de fabricatie, colorantul din linia decontrol nefiind bine fixat si migrand spre linia test
.
Oricum cred ca la tine este un samburel, asa c repeta testul peste 1-2 zile si daca iese tot asa mergi la doctor ca tocmai bne intri in sapt 5 si ar trebui sa se vada ceva.
Asteptam vesti.
http://community.webshots.com/user/diove
polo spune:
Cora 

stai la in paturica, la cladurica si eventual o carte de povesti sau desene animate. Si asa de mult o a le placa bebeilor ca nu vor vrea sa iasa de acolo pana la 9 luni. Ai grija de VOI.
polo spune:
Alesicooo, RABDARE... RABDARE. Mai ai putin de asteptat.