Prientenie la plesneala*73* - All4one&One4all

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Kari concediu placut,sa te odihnesti si sa te distrezi!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

asa am sa fac! am luat la lucruri, parca ne mutam in cosmos! plecam indata, mai e putin!
Delfino, faci tort??
o sa gasesc eu acolo un net sa ma lipesc. fiimea e suparata rau, cum va rezista fara internet atatea zile??

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

kari da ai ce a zis iulia??? eu nu am mai vazut femei cu grisine la purtator
andra am pus deja de niste paste, acum sa fac crema de tort si sa il incropesc asa sa vad ce ar iesi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Andra,esti vecina cu mine cand sunt la munca ...ca eu stau mai catinel,langa 2Cocosi ...

Eu sunt fix langa Praktiker,la ala cu matza si catelu' ...program 10.00-22.00

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello,
lipsesc si eu 1 zi si deja e TZUNAMI pe aici...sau poate doar am eu impresia...una peste alta parca imi revine chefuld e viata ca mai am 1 saptamana de servici si intru in CO numai 5 zile ca mai imi raman 3 zile sa le iau cand oi cadea iar in ...melancolie.

mda, Ema va incepe scoala speciala cred ca de la 1 ocotmbrie, va fi un fel de ...testare intai sa vadem cum e treaba pe acolo, ca daca nu-mi convine o pot retrage oricand ...
voi ramane doar cu o terapeuta care va lucra cu Ema numai dupamasa..macar o perioada pana imi revin finanaciar ca nu mai am cu ce sa platesc 2 fete si coodonatorul de programe...din pacate e drama multor parinti, de 3 ani m-am ocupat de programul de terapia, vad progrese insa de la luna la luna e din ce inc e mai greu...sper sa se remedieze cat mai repede situatia.

renunt la facultatea de psihologie, desi am terminat primul an ...insa tot din motive financiare nu mai am cum sa continui.

insa pt ca sunt o PLESNITA merg mai departe si lupt in linia I...
en garde

pup muschetarele

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Scuzati ca intervin, da' am un mesaj pentru rhoneea. Mesajul asta al tau nu e nici ironic, nici acid; e doar inacceptabil. Eu sint cea care te-a avertizat. Si ti-am dat doar portocaliu, fiindca nu tin minte sa fie recidiva.

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Neatza fetili

Vio,da e misto joculetzu,jocurile.Mie cica mi-a iesit un IQ de 260

Kari,inca n-a plecat mama ,maine noapte.P'orma intru si eu pe mess mai des,pana acum am intrat numai noaptea.

Am citit si sub cu biciclistii...Snobismul,lipsa de bun simt,aerele de preastiuta,DC-ista perfecta,asta o caracterizeaza pe madam STIETOT.
Ea,calca si pe cadavre daca e musai.Nu tine cont de sentimentul omului,totul e sa iasa ea in evidenta si sa fie aclamata.
"Imunitatea" care i se acorda aici nu poate decat sa ma dezguste.
In viata,trebuie sa existe si oameni de-astia,ei sunt piperul negru.
Si atunci cand cel "invins" cedeaza ea,are o satisfactie enorma.
Asa ca,mamnule nu te lasa,go on si de fiecare data cand porumbeste ceva sa o extermini si tu

Edit: Mie,mi-a placut de MissParker la sub cu vaccinurile cand madam STIETOT si-a bagat "copita" in sub iar MissParker a ignorat-o

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

irina,deci este clar....ne citeste si te-a reportat la moderator,ca eu nu cred ca moderatorul citeste forumul chiar asa din scoarta in scoarta.....
ca daca il citea,s-ar fi dat multe avertismente,la multe persoane...
so what?life's go on!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Scuzati ca intervin, da' am un mesaj pentru rhoneea. Mesajul asta al tau nu e nici ironic, nici acid; e doar inacceptabil. Eu sint cea care te-a avertizat. Si ti-am dat doar portocaliu, fiindca nu tin minte sa fie recidiva.

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Neatza fetili

Vio,da e misto joculetzu,jocurile.Mie cica mi-a iesit un IQ de 260

Kari,inca n-a plecat mama ,maine noapte.P'orma intru si eu pe mess mai des,pana acum am intrat numai noaptea.

Am citit si sub cu biciclistii...Snobismul,lipsa de bun simt,aerele de preastiuta,DC-ista perfecta,asta o caracterizeaza pe madam STIETOT.
Ea,calca si pe cadavre daca e musai.Nu tine cont de sentimentul omului,totul e sa iasa ea in evidenta si sa fie aclamata.
"Imunitatea" care i se acorda aici nu poate decat sa ma dezguste.
In viata,trebuie sa existe si oameni de-astia,ei sunt piperul negru.
Si atunci cand cel "invins" cedeaza ea,are o satisfactie enorma.
Asa ca,mamnule nu te lasa,go on si de fiecare data cand porumbeste ceva sa o extermini si tu

Edit: Mie,mi-a placut de MissParker la sub cu vaccinurile cand madam STIETOT si-a bagat "copita" in sub iar MissParker a ignorat-o

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

lilanda, aceasta este o dovada clara, ca denizel ne citeste si apoi ne ataca pe unde ne prinde. daca chiar doresti sa faci dreptate citeste ce a scris ea, ce am scris noi si te vei lamuri cine a inceput!
citeste la subiectul cu biciclistii si vei vedea clar cine pe cine a provocat! transmite-i sa ne lase in pace, sa nu ne mai atace!

Bazar pt Mihaita

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

lilanda, daca tot ai vazut acest mesaj al irinei, poate vezi si cele 2 raportari ale mele. vrei sa iti trimit un pm cu atacul pe fata la persoana mea??? sau ala nu se pune?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Irina, imi pare rau ca a iesit asa! sincer! nu meritai....plec in concediu intristata. sa nu uiti ca te iubesc, si vei ramane copila mea de suflet, orice ar fi!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput