Prientenie la plesneala*73* - All4one&One4all
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
kay spune:
Iileana, wow, nu ma asteptam....
fetelor, de ce nu lasati apa sa curga la vale? De ce incrancenarea asta? Ok. Anca, iileana nu ne plac. Si tre sa ne placa toti? Uite un pt amandoua, sa le treaca supararea pe noi. E bine? Hai pace ai voie buna, ca daca imi taie astia si curentul nu mai am cum sa incarc tel si... Cine mai cracaneaza pagina? Aaaa???
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
Lilanda,multumesc de cartonas.Asa e,am instigat ,eram sub presiunea nervilor.
Anca_a,daca totusi ai scris aici ca nu ti-a placut mesajul meu,te rog frumos arata-mi unde am scris eu 'Denizel".La sub cu vaccinurile nu cred ca denizel a fost sg care s-a conversat cu MissParker.
Eu nu am scris in nici o postare acest nickname.Este?
Si cum se intampla,asa din senin sa intri sa citesti aici si ce sa-ti vada ochii??Un mesaj oribil,grotesc.Nu-i nici grotesc,nu-i nici ironic,cinic,....e parerea mea despre o persoana.Care persoana?Am specificat numele?Putea fi oricare?Putea,sigur si se poate.
Atat timp cat nu am specificat numele,cui i-am adresat mesajul personal atunci nu vad intelesul.Mesajul meu poate fi interpretat in n feluri dar nu poti specifica cui atat timp cat nu am spus-o.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Vezi Kari,am gura aurita,precum mama omida ...nu trebuie sa fie subiect separat Kariguld vs Denizel ...iti dai seama si dupa votare ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Bogdan ![]() ************************************** Iulia, mami de ![]() ![]() |
pai schimbati la titlu...
hai s-o lasam moarta, ca deja s-au scris 16 pagini.
![](batetoba.gif)
![](batetoba.gif)
![](comoara.gif)
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
![](bonjovi.gif)
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
irina,we love you...
MIHAELA DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&MBAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
Observati ce pasnica sunt?
mi-am facut portia de nervi azi, in ratb. Si maine la orange. Ma pastrez. Mi-au incarcat factura cu roaming si eu nici macar n-am iesit din tara... sa vad maine pe unde o scot( ei ).
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
kariguld spune:
citat din mesajul lui rhoneea Lilanda,multumesc de cartonas.Asa e,am instigat ,eram sub presiunea nervilor. Anca_a,daca totusi ai scris aici ca nu ti-a placut mesajul meu,te rog frumos arata-mi unde am scris eu 'Denizel".La sub cu vaccinurile nu cred ca denizel a fost sg care s-a conversat cu MissParker. Eu nu am scris in nici o postare acest nickname.Este? Si cum se intampla,asa din senin sa intri sa citesti aici si ce sa-ti vada ochii??Un mesaj oribil,grotesc.Nu-i nici grotesc,nu-i nici ironic,cinic,....e parerea mea despre o persoana.Care persoana?Am specificat numele?Putea fi oricare?Putea,sigur si se poate. ![]() Atat timp cat nu am specificat numele,cui i-am adresat mesajul personal atunci nu vad intelesul.Mesajul meu poate fi interpretat in n feluri dar nu poti specifica cui atat timp cat nu am spus-o. |
aceasta e fata mea! sa stie toata lumea!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
deci, nu stau eu prost cu vazul, cu nimereala....Anca-denizel, asteptam scuze!
![](batetoba.gif)
![](batetoba.gif)
![](comoara.gif)
![](bonjovi.gif)
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Ank83 spune:
Hai sa servim fiecare cate un ceai de tei ...si la nani...ca uite cum se scurge noapte si la fiecare nerv pleaca cate un neuron ...Hai sa fim PRO pt neuronii nostri
Eu merg la somn... sa imi refac stocul de enrgie ...Dimineata voi fi Duracel
Ank Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
va pupacesc si eu si va zic noapte buna,imi cad ochii in gura!
MIHAELA DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&MBAZARUL LUI MIHAITA
kariguld spune:
citat din mesajul lui Ank83 Hai sa servim fiecare cate un ceai de tei ...si la nani...ca uite cum se scurge noapte si la fiecare nerv pleaca cate un neuron ...Hai sa fim PRO pt neuronii nostri ![]() Eu merg la somn... sa imi refac stocul de enrgie ...Dimineata voi fi Duracel ![]() Ank ![]() ![]() ![]() Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
eu plec, de tot....
![](la revedere.gif)
![](batetoba.gif)
![](batetoba.gif)
![](comoara.gif)
![](bonjovi.gif)
iileana spune:
citat din mesajul lui kay Iileana, wow, nu ma asteptam.... |
Sincera sa fiu, nici eu nu ma asteptam sa gasesc asemenea exprimari suburbane pe DC.
Nu la tine ma refer.
P.S. si off-topic. Kay, eu am senzatia ca de la sirul de stelute de la semnatura se trage latirea paginii, ai incercat sa-l mai scurtezi?
Triunghiul portocaliu *