Aspirante optimiste >20 ani (423)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Yeeeeeeeeeeeeeeee Alinutzaaaaaaaaaaaa Doamne cat de mult ma bucur ptr tine, am tzipat, l-am speriat pe sotz!!! Sper sa va bucur si eu curand. Sarcina usoara scumpa noastra!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Madutza_21 spune:
Alinutza, felicitari!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte iti doresc! Sper sa vad si eu "dublu" zilele urmatoare...Doamne ajuta la toate aspirantele!!!
Alinutzaa spune:
Multumesc dragelor
cos_minuta 
Ylari
. Bietul sot! Doamne ajuta sa fie totul bine. Oricum pana nu ajung la medic nu o sa pot sta 100% linistita.
Hai ca eu mai stau pe aici cu voi, ca nu ma lasa inima sa plec singura de aici. Haideti fetelor, pe care mai iau cu mine la odisee? Ati vazut ce nume frumos are? Burtici cu flori de liliac!!!! Ati auzit o odisee cu nume mai frumos? Haideti ca eu va fac galerie, va las sa beti dupa mine, sa stati unde am stat eu, imi tarai piciorul....fac ce va mai trece voua prin cap.
Mi-am tras si semnatura noua ![]()
Alina, mamica mandra de Tudor si
4+
Alinutzaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madutza_21 Alinutza, felicitari!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte iti doresc! Sper sa vad si eu "dublu" zilele urmatoare...Doamne ajuta la toate aspirantele!!! |
multumesc madutzaDoamne ajuta, iti tin pumnii. Hai ca nu vreau sa plec singura de aici
Cand ar trebui sa iti vina...sau sa nu iti vina...uratii?
Alina, mamica mandra de Tudor si
4+
cos_minutza spune:
Da are un nume superb odiseea si ce semnatura super ai
Datorita reusitei tale astazi am devenit mai optimista!!!Serios... chiar eram un pic cazuta in butoi!!!Si ca sa vedeti ca am iesit din el mi-am tras semnatura noua
!!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta
danutza2783 spune:
Buna dimineata.
Scuzati dar netul asta....
Si eu vreau o sedere cat mai scurta dar momentan o sa stau pe aici
Dana
danutza2783 spune:
Momentan sunt trista rau, mi-au venit uratzii, dupa cateva zile de intarziere
. Ma enerveaza cand se intampla asta, de obicei vin la fix.
Noi incercam de un an de zile si nimic si cum stau in provincie nu am avut posibilitatea sa fac investigatii mai amanuntite.
Dana
danutza2783 spune:
Doua din cauze sunt: stresatul de sot al meu si umflatica de mine
, ce sa-i faci.
Daca cunoasteti vre-un medic bun prin zona Sucevei va rog sa-mi spune-ti si mie, poate ma mobilizez, sau in Iasi. Multumesc
Dana
tanamera spune:
Buna dimineata!
Alinutzaa felicitari mamico 

,ma bucur ca s-a spart gheata si la noi in sluna septembrie.Iti doresc multa sanatate,sarcina usoara si la termen.
Imi place ca s-a animat tare si topicul nostru,din pacate ieri nu am reusit sa intru,am abut o zi horror la servici.