Gasca de Constanta *110*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68
ATI AUZIT CA FACTURILE DE LA CURENT(ENEL) NU MAI VIN ACASA??? CE STITI?CICA N-AU BANI PT POSTA ROMANA....

Exista posibilitatea sa-ti vezi factura si cerand-o pe mail la adresa
asistentaclienti.ro@enel.com
Notezi ce-ti trebuie si tot cu cardul poti plati

Crixia da isi pastreaza motul pentru la un an..greu creste perisorul ei...acum...

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Mi-a fost dor de voi, asa ca acum revin si va pup dulce pe toate.
Pitica mea creste destul de bine, la 3 luni avea 5,800 kg, 64 cm.

Am si o dilema legata de vaccinul de 4 luni. Doctorita noastra de familie este in concediu de maternitate si ii tine locul o doctorita batrana si ciudata. Din acest motiv nu as vrea sa ii fac vaccinul acolo, mai ales ca am ramas cu o neliniste dupa ce am citit ce postase Dodo ca a patit micuta Bella dupa vaccin. La particular ma costa 250 ron vaccinul +50 ron consultatia, bani pe care nu ii am acum, desi mandra pe 30 face 4 luni. Stiti cumva daca e vreo problema sa aman vaccinul vreo 2 saptamani?

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Nu-i nici o p[roblema daca-l amani

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bunaaa!

Andata, si noi avem mai mult de 2 luni si n-am reusit sa facem vaccinul.

Dodo, am trimis mail la adresa mentionata de tine si nu este buna...cumva e .ro in loc de .com?

Dady, si-a revenit Bia?

Camelia, va pregatiti de we ce vine?! Ai si tu ceva zile(ore) libere? Ai timp daca mergi la servici pana-n ultima clipa?
SA aveti parte de vreme frumoasa!!! din ce se prognozeaza...se pare ca va fi ceata si max 21 de grade

Despre noi...
Alexia a fost la un concurs de interpretare, premierea va avea loc sambata si as vrea sa pot ajunge cu ea. Nu ne asteptam la premiu, dar fiind prima data(scena, sala plina, juriu...) vreau sa vada si finalul concursului. A avut loc la sala club SNC si copii au fost care mai de care impresionanti. Nu prea am avut timp sa ma ocup de ea, am improvizat cu o seara inainte costumatia. A cantat melodia Pisicuta si a avut nevoie de jucarii de plus pisici, pe care le-am cerut de imprumut de la cunoscuti. A avut emotii...si eu cu ea...ma bucur ca am putut sa fiu cu ea!
Acum incarc filmuletul...revin cu link-ul

sorry, nu se incarca filmarea....o sa-l rog pe tati sa ma descurce si poate maine v-o arat pe Alexia pisicuta cantareata

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna la fete!

crixia, succes si felicitari micii interprete cum ati ajuns sa participati la concurs?

merge careva cu copilasii la dr. soescu? am sunat sa fac o programare si e ocupata pana la sfarsitul anului poate ma puteti ajuta in vreun fel sa ajung cumva mai repede la dumneaei... am zis sa incerc iar cu homeopate la vlad.

pupicei

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Vladis, nu merg la homeopat, eu am sansa ca pediatra mea sa mearga alternativ.
Multumesc pt felicitari!
La concurs...prin grija doamnei educatoare, dansa a ales un copil pt interpretare si o echipa de 3 fete pt sectiunea costume. A fost organizata de gradinita Amicii. Sincer nu ma asteptam sa fie asa amplu, n-am prea luat in serios....ma incurcam si in exprimare, acasa ii ziceam fetei ba ca-i serbare, ba ca-i spectacol, iar ea ma corecta "mami, e concurs! imi trebuie o funda rosie, trebuie sa vii sa-mi faci mustati..."...m-am convins la fata locului.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Crixia aceasta adresa de mail mi-a fost data de ei.Felicitari puiutei tale.

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

salutare!!!
Ce mai faceti?
Noi am intrat pe ultima suta cu pregatirile pentru nunta . Sambata la ora 18,30 este programata cununia religioasa la biserica Sf. Maria, la Far.
Noi vom pleca de acasa in jur de ora 13 (ma intrebase Dana acum ceva vreme si, eram datoare cu un raspuns ).
Maine am program de pregatit toalete si pentru ultime cumparaturi.

Crix felicitari pisicutei!!! Maine am liber !
Andata noi la Teo am facut vaccinurile cam cu o luna mai tarziu din motiv de dispensar, este nascuta la inceputul lunii, iar ei primeau la sfarsitul lunii vaccinurile. Intrebarea mea este: ii faci vaccinul de la stat sau cel cu bani? Din cate imi spuneau mie dr-ii, daca incepi cu unul (stat/particular) cu el trebuie sa continui. Nu cred ca daca la dodo au fost ceva probleme se poate intampla si la voi.

Multa sanatate, o seara buna!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

cu intaziere...mare , ii urez sanatate, bucurii si un calduros La multi ani Aurei (iulyp)!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Cami cununia religioasa va fi in CT?Sau in Navodari?

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput