Leoaicele DC *(45)*
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Buna seara tuturor.
Scriu rapid ca-s obosita si nedormita si terminata si nu vreau decat sa zac in pat.Noi am fost in spital pana acum.In mod normal ar fi trebuit sa stam si acum,dar suntem acasa si mai mergem doar la tratament la 12 ore..pana luni cand ne va face externarea.Bine,ca stam peste drum de spital si atunci nu e problema,daca e ceva ajungem in 5min.Ce sa zic,David mi-a facut marti febra mare care abia dupa 3 antitermice a mai cedat putin.I-au facut analize,raze la plamani,urocultura,coprocultura,proba de digestie si alte minuni..diagnosticul-pneumonie interstitiala..adik viroza.Restul i-au iesit bine,mai putin proba de digestie rezultand un sindrom de malabsortie(sper sa scriu corect),de aia el nu lua bine sau deloc inainte in greutate si cand a luat sanzyme a luat mai mult decat perfect.S-a invatat numai in brate,tot timpul a dormit numai pe mine sau pe ta-su,cat am fost in spital,nu a suportat deloc sa stea in patutul ala de fier asa ca el dormea in patul mare latit si eu pe 20 cm cel mult si cu o bara de fier in spate..si faceam cu randul..ca de dormit clar nu puteai dormi,dar el trebuia sa te simta acolo langa el,asa ca stateam pe o parte in max 20 cm si amorteam acolo si cu bara aia de fier in spate..o "minunatie".M-am ales cu niste dureri crunte de spate,coloana etc.Si totusi cand mai voiam sa dorm statea ta-su cu el sa-l supravegheze si eu dormeam ghemuita in patutul ala mic de copil..iar fii-miu latit in tot patul mare..De tot rasul.Oricum primele doua nopti nu a dormit,a fost extrem de agitat,marait,plangacios..nu voia decat in brate plimbat prin camera..nu puteai sa te asezi jos ca urla,chit ca-l tineam tot in brate..si faceam cu randul,suntem amandoi terminati de dureri de spate,maini,umeri..la cat am stat cu el numai in brate.Aveam impresia ca mi-au schimbat copilul..ca el era foarte cuminte acasa,nici nu simteam ca am copil mic..dormea,manca,statea singurel,se juca singurel,nu era genul agatat de gatul meu,iar in spital numai in brate a vrut,dar nu oricum,plimbat prin camera..Oricum nu mai vreau in veci sa mai vad spitalul.Personalul a fost ok..foarte de treaba drita si asistentele care au avut grija de el ,mai putin unele femei de serviciu si una de la lift pe care mai aveam putin si-o bateam.
Cam atat,merg in pat sa-mi odihnesc si eu oasele ca sunt rupta de oboseala si fii-miu doarme,asa ca trebuie sa profit,ca nu stiu cum va fi la noapte,iar dim la 5 avem trezirea,ca la 6 trebuie sa ajungem la spital la tratament.
Numai bine tuturor si multa sanatate.
POZE CU NOI de David Christian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
buna seara dragele mele!
am citit in fiecare zi dar pur si simplu nu mai am timp si putere sa scriu , ieri simteam ca mi se face rau de oboseala, ma termina ca plec la 7 si ajung la 9 acasa, 14h zilnic
ma dispera si frigul asta, e super rece la servici si chiar si acasa!
Bianca are un inceput de raceala, muci si putina tuse, noaptea trecuta iar sa trezit si abia respira, am bagat rapid aerosoli si azi vad ca e mai binisor, sa vedem cum facem sa o mai tinem acasa macar luni sa-si revina. Azi am fost si i-am cumparat cizme, putin imblanite din piele cica, mai vreau sa ii iau niste ghetute asa pentru vremea asta si gata pana la primavara.
Leditia , multa sanatate puiului mic! eu stiu cum e la spital ca si noi am trecut prin asta, Bia a dormit o saptamana doar la mine pe burta, eram terminata cand am ajuns acasa de spate.
Bine ca va dat drumu de acolo si mergeti doar la tratament.
Lilia , ai gasit pisic mic pentru Amelia? e frumos la curte, si noi ne dorim dar....
Adriana , abia astept sa vad poze la ce lucrati la casa
Gabi , de ec nu mai scrii nimic?
Daria , felicitari pentru caciulite si -ici multi lui Giulik
Ioana , la voi e zapada, va dati cu saniuta deja? ce face Mitzu mic si scump?
Annie , plaja zici ?!? ce mai face Claudiu? cum e cu scoala?
Katty , am vazut pozele, foarte frumoase
va , ma duc la desene si apoi la somnic ca e tarziu deja
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
neata! cafea?
e duminica, dormiti pana la 10-11, frumos de voi eu am avut doua zile off si m-am trezit 4.30 si 5
De Ce? eh, degeaba
si azi cand trebuia sa fu drepti la 6, am oprit alarma si m-am trezit la 6.40
, deci am facut sport de la prima ora.
si uite asa mai incepe o saptamana de scoala, care abia astept sa se termine
numi place deloc sistemul de predare/invatare de aici, dar deloc au foarte mult de invatat, chesti care inseamna dupa scoala, papica, si invatat pana tarziu, pai un copil de 6 ani nu tre sa studieze 12 ore pe zi, offf sincer sper sa-i schimb scoala sau tara sau nu stiu
ledi, imi pare rau sa aud ca davdutzu e iar bolav sper sa fie pt ultima data
cata, multa sanatate lui Bia, si tie putere sa termini cu bine, cursul si sati revii la normal
daria, pupici la motzata, ati iesit la zapada?
Dodo, cum esti?
Dany, tu?
Zuzi, e clar ai luat banii si te-ai ascuns
Ioana, Mitzu ce mai face? sa ce-ti mai face?
Katty, Adi, Ralu?
iulik, cum e bb Bruce?
Copilutz? nici un semn nimic?
restul de feline???
O duminica faina va doresc
Lilia80 spune:
Buna
Afara e asa urat. Timp bun de dormit, de baut ceai si mancat prajiturele ( off, de ce ma satur repede numai de fructe si nu si de dulciuri? )
Ce faceti astazi? Ce mai gatiti ce mai pregatiti?
Noi nu avem azi nici un plan deosebit. De gatit am niste varza la cuptor si o sa fac si ardei umpluti sa am de luat si la serviciu ( imi iau mancarea la pachet)
Emma, sanatate lui Andrei. Sper ca a recuperat cu somnul.
Catutza, multa putere. Cat mai dureaza programul asta care nu te lasa nici sa respiri? Sanatate Biancai.
Deocamdata nu simtim tare ca stam la curte . Poate doar ca e mai liniste si praful se depune mai putin. Dar fiind frig tot in casa stam. O sa simt la vara cand o sa beau ceaiul afara si o sa va zic cum e.
Adi, te admir pentru talentul tau. Eu sunt antitalent in ale artei, nu imi iese nimic in domeniul asta.
Eu sunt destul de presata de timp, de obicei fug incolo-incoace, dar daca ai nevoie de ceva urgent, vorbim pe mess si incercam sa rezolvam.
Leditia, asa cum a zis si Catalina, cunosc si eu ce inseamna spitalul ( si Amelia dormea doar la mine in brate0 .. Doamne ajuta sa nu mai ajungeti niciodata acolo, ca nu e usor deloc nici fizic, nici psihic.Si recuperare cat mai rapida.
Annie, si in Romania au foarte mult de invatat. S-a schimbat sistemul si aici. Chiar zilele trecute mi-a zis o mamica ca sta cu baiatul pana la 8-9 seara, copilul deja plange de oboseala, dar nu au ce face. Nici vorba de timp de joaca.. si e clasa I. Mi se pare o nebunie si e doar inceputul anului scolar, cine stie ce urmeaza.
Katty, la voi cum e cu scoala?
Pupici si la celelalte fete, cred ca stati sub plapuma sa va fie cald, si nu mai aveti timp sa scrieti, nu?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna,
nu am ce spune...simt ca nu ma inacdrez...voi sunteti happy pentru realizarile voastre iar eu ma afund.Cei de la banca mi-au marit rata cu 100 euro...si-s varza din acest motiv.
Isabella a dat DD si i-au iesit primii doi dintisori care m-au albit timpt de 2 saptamini si ceva....
Bodo e ok..adica cum il stiti
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aeperju spune:
Da, da a recuperat Andrei somnul. Ochisorul e mai bine. Totul ok.
Multa sanatate tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Neata!
Noi ieri am avut super program administrativ, ajutata si de sot, am dezghetat si curatat congelatorul, am facut 3 feluri de mancare, am facut curat in casa si intins 2 masini de rufe + spalat de mana alte cateva...cam atat!
Adi, o sa vedem, daca ai nevoie de ajutor cu cumparaturi in Bucuresti, si daca dispunem de sumele necesare o sa incercam sa te ajutam, vorbim pe mess, email sau PM pentru detalii.
Ledi, sanatate multa lui David, imi pare rau ca ati fost atat de mult in spital...bine ca ai reusit sa vii acasa in weekend si ca va face externarea luni!
Catutza, imi pare rau ca esti si tu asa obosita si tracasata, sanatate multa Biei, sa se refaca repede cu raceala! Noi am dat drumul la centrala de 2 zile, asa ca acum e bine, am vazut ca si la munca sunt caloriferele ametite!
Annie, deci esti in priza de devreme...nice...Clau merge la scoala duminica, nu? La voi ieri a fost zi de odihna sau cum? Adevarul e ca azi am relas tottal, am vazut deja 2 filme cu Perry Mason pe movie24, si mai sunt inca 2, un episod "in mintea Ericai" pe Hallmark, diseara F1, cursa din Brazilia, asa ca azi n-avem in plan decat stat in casa si TV!
Interesante creatiile culinare din link..., o sa mi-l salvez (linkul) si o sa-l studiez mai cu atentie!!
Lilia, deja ne faci in ciuda cu ceaiul baut pe peluza la vara...nu putem sa ne invitam si noi? Eu aduc ceaiul... Si eu am facut ieri varzuca la cuptor cu carne , coincidenta! Am mai facut ciorbita de pui si pilaf cu piept de pui pentru Andrei ca el nu serveste varza, azi am program de clatite, iar!
Dodo, nimic de comentat ...bancile nu stiu altceva decat sa jupoaie!!! In loc sa va aduca facilitati pe perioada crizei, ei adancesc problemele...nenorociti! Ma bucur ca sunteti in rest ok!
Emma, !
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cami_antonia spune:
fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet
si ea este tot leoaica
asa ca fiti solitare
multumim
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Lilia80 spune:
Eu iar pe-aici ( ori apar des, ori deloc...)
cami_antonia, multa sanatate cumnatei tale. Dumnezeu sa o ajute sa treaca cu bine de aceasta incercare.
Annie, m-am uitat si eu pe link... acuma umblu pe-aici, pe la dulapuri, caut ceva dulce si bun ( desi am zis sa nu am in casa, sa nu fie ispita)
Emma, ma bucur ca Andrei e mai bine.
Gabi, imi pare rau pentru momentele dificile. Din pacate, mie din ce am citit zilele trecute, nimeni nu mi s-a parut happy de aici dintre leoaice. Fiecare cu ale lui si cu grade diferite de gravitate, dar importante pentru persoana care le traieste.
Pleaca una, vine alta ( ma refer la probleme) .
Dar important e sa ramai mereu optimista asa cum ai fost si asa cum te stim. Sunt sigura ca luptatoarea din tine, va gasi puteri sa mearga mai departe asa cum ai facut-o intotdeauna.
Sau asa cum facem toate intotdeauna.. plangem, ne stergem lacrima si incercam sa privim inainte..
Katty, programul tau administrativ seamana cu al meu, numai ca eu congelatorul l-am decongelat we trecut. In rest cam la fel si eu, cu spalat, curat, etc.
Si eu vreau sa ma uit la niste filme acuma. A inceput sezonul nou la Neveste disperate