Leoaicele DC *(45)*
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Lilia80 spune:
Dragile mele, multumesc pentru felicitarile la adresa Ameliei. Imi cer scuze ca nu am fost si eu la fel de prompta in ocazii similare.
Noi suntem binisor, ne-am mutat cu chiria si a fost o nebunie.
Am ramas in urma cu cititul, foarte foarte mult, nu stiu cand si cum o sa pot recupera. Dar imi e tare tare dor de voi si abia astept sa citesc sa vad ce mai faceti( si sper ca sunteti bine cu toate) .
Chiar daca ma bate gandul sa parasesc forumul, legatura fata de voi ma face sa ma gandesc daca sa o fac sau nu.
Pupici si sper sa revin totusi la un moment dat avand ca citite toate cele vreo 40 -50 cate s-au adunat. Daca nu revin, sper sa lasati pe mail, datele voastre de contact ca sa ne putem auzi din cand in cand( am vazut ca nimeni nu a raspuns demersului meu...)
Pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Buna seara feline
Primiti o virusata in cuib????Cu dureri peste tot,cu nas infundat momentan si incet -incet curgator ...ma gadila raaau pe gat si as vrea sa se termine o data dar mai am de asteptat.Sunt praf vreau doar sa zac fara un scop anume.Cred ca am si febra nitel.Doar paracetamol sinus am luat si atat dar cred ca trec pe echinaceea si eu.La scoala sunt f multi copii bolnavi de diverse boli de sezon!
Adi- da aceea e crema de care ziceam.Am notat si ce ai postat tu!Esti o COMOARA la casa omului!!
Ma bucur ca sunteti bine, ca ii merge bine Catalinei.Spor la repetat in continuare pana la obtinerea premiilor.
Lilia-tot in zona v-ati mutat?Daca da poate ne intalnim prin parc. Ati gasit ceva mai convenabil??
De ce vrei sa te retragi de pe forum?S-a iintamplat ceva?Eu sper sincer ca de dragul nostru sa nu pleci!!
Eu si Ioana ne-am lasat datele si tel. de atunci.Mai verifica o data te rog.Eu am raspuns imediat cu datele de contact. Ma bucur ca sunteti bine si astept sa citesti din urma si sa ne mai faci cate un rezumee!!
Ledi, Ioana, Mari, Dodo,Ledi , Daria, Katty, Anny, Copilutza-disparuta !!,Raluca, Aurorra, Iulika,Zuzi, Emma, cata- ma duc sa bolesc in pat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
va imi e dor rau de voi, nu mai am timp de nimic
si mai e asa de muuult pana se termina cursul
am vb cu domnul profesor sa incepem la 17.30 si sa terminam la 20.30 ca sa terminam mai repede cursul per total, adica in loc de 9 decembrie...undeva la 15 noiembrie, sper sa fim toti de acord!
maulta sanatate Annie, Danny, Isabela , Mitzu si Catalina de Adriana , refacere rapida!
Adriana , tare frumos povestesti tu de scoala voastra multumesc mult de tot de reteta
o sa incerc si eu sa fac dar cu foi coapte pe fundul tavii ca alea imi ies sigur
Catalina , cum e Andrei cu scoala?
Daria , voi cum sunteti?
Ioana , trebuia neaparat antibiotic? eu nu prea vreau sa aud de ele! ce a luat pana acum? ce ii dai de data asta?
Lilia unde stati acum? poate reusim sa ne vedem, noi mergem la tandarica sambata la 11, veniti si voi?
va , revin in we ca atunci sigur am mai mult timp
P.S ma ucide de durere o masea, abia luni am prin un loc la stimatoloaga mea -saptamana asta e in concediu si sper sa rezist pana atunci!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Hello...va ademenesc cu multe cafele, pentru toate preferintele!
Lilia, ma bucur ca ai mai scris pe aici, te rog sa nu te retragi de pe forum, ramai macar pentru Leoaice!
Felicitari pentru schimbarea locuintei! Eu sincera n-am vazut demersul tau de pe mail, dar datele mele de contact le stii!
Dany, sanatate multa, eu tocmai ce m-am facut bine din aceeasi raceala pe care o ai tu acum!!! Cam o saptamana m-a tinut! M-am tratat doar cu aspirina si paracetamol, si in rest ceaiuri, miere, lamaie, cat mai naturist!
Catutza, si tu cu durerile de masele?? Off, cred ca weekendul iti va parea tare lung pana luni la intalnirea cu stomatoloaga!
Va pupez!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
E vineri, semnez si eu, dupa o saptamana lunga si plina cu de toate
Multa sanatate tuturor, in primul rand
Ma bucur ca a scris toata lumea
Katty, multumim pt tratatie
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
hello,
s-a dus si saptamana asta , cu scoala , cu terapie, cu plati ...
azi e prima data cand Ema are o fetita care doarme cu ea...
le-am scos in parc, le-am dus la cofetarie si le-am dat sa pape...am avut o gramada de treaba dar nu am stiut de ele, asa de frumos se joaca...
maine as pleca la tara si Ema insa nu stiu cum va fi vreme...o sa ma hotarasc de dimineata...
pup si doresc un we placut la toate felinele
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
trupa vesela!
azi am ajuns la stomatologie, plangeam de durere, pur si simplu nu ma puteam controla mi-a scos maseaua de minte, 7-8 anestezii si o ora jumate de chin, nu ma durut asa rau in viata mea pana acum
a avut 3 radacini maseaua- spre marele meu noroc ca au iesit toate pentru ca la radiografie se vedeau doar 2!
Maria , ma bucur ca Ema are o prietena cu care se intelege bine unde plecati la tara? se pare ca asta va fi ultimul we cu soare, cel putin asa spune la tv.
Daria , asa telegrafica?
Katty , dupa cum vezi nu am mai rezistat pana luni, dar ajung si luni pentru o obturatie de canal si o plamba, alti bani alta distractie, dar macar asta nu doare
va pe toate si asteptam vesti de la bolnaviori, multa sanatate va doresc
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
neata, cafea?
Cata, welcome in club, eu acum imi permit sa glumesc, nu ma mai doare dupa ce m-a chinuit dupa, mai mult chin a fost dupa , dar las ca trece si fa gargara cu apa+ sare
noi suntem ok, ieri am smotruit toata casa, am aspirat aproape toti peretii, apoi m-a lasat aspiratorul la living, cand sia revenit, nu mai aveam chef de aspirat.
azi facem chftelute si tocana cu legume si pui, desert, inghetata , normal... niste practice la spellinguri, si apoi la bronzat, sper ca pana la 2 sa termin treaba si sa fugim
Un weekend fain va doresc
dany?
Sanatate la bolnaviori, eu tre sa plantez 3 copaci la cate servetele am folosit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
hello felinele,
am fost la tara pt cateva ore, in satul unde am " mosia" dar nu pot sa mai merg acolod ecand au murit ai mei, la 10in de Slobozia ( cu masina) , m-a dus terapeuta Emei.
am fost la sora mamei, dar nu pot sa stau mult nici la ea ca seamana prea tare cu mama...si mi-e greu...
din pacate azi a fost vreme urata si nici Ema nu a putut sa stea prea mult afara, mai ales ca incepusa sa dea jois rufele matusi-mi de pe sarma, nu mai avea rabdare , se plictisise...oricum sunt de principiu ca vizitele scurte sunt cele mai placute.
aum stam sa ne relaxam, eu pe net, Ema la jucariile ei,pt cine fac ceva rapid, maine gatesc, de smotruit am terminat...
va pupacesc
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
Iulika29 spune:
Salutare!ne mai tineti minte?så stiti ca eu v-am citit chiar daca nu am scris si nu a fost greu pt cå nu scrieti asa mult
Vå multumesc din suflet pt felicitåri si pt aprecieri la adresa strengarului meu Bruce..
yoannamarie chiar zilele astea ne uitam de gradinite pt bruce..tb sa ne miscåm repejor sa ne punem in coada pt creså\gradinitå ce o preferåm..avem vreo 7 in zonå si au diferite programe(iesit in naturå+mancare eco...etc) si noi tb sa alegem..sunt de stat.. nici nu stiu daca sunt particulare pe aici dar nici nu må intereseazå..
Si am citit experienta ta cu Mitzu la gradi si mi s-a zbarlit pårul pe spate ce conditii sunt acoloSper din tot sufletul sa se schimbe si acolo in curand måcar pt copii sa fie conditii mai bune in gradinite si scoli.Cum isi mai dau ele cu pårerea ce så ii pui la fetitza si ce så ii scoti..eu cred ca o luam la bataie..
ai fost tare haioasa cum ai plecat tu in slapi din caså
Leditia sper ca davidutu så fie bine acum..citisem mai in urma ca era bolnavior..uff..
danyalo succes cu atestatul..
Katty pupåm Andreiu scolerul care are si card..
Ady torturile arata sensational....am vazut si pozele cu fetitza ta in prima zi de scoalå..Frumoaså foc
Pup leoaicele si promit ca voi fi mai activå la scris..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)