Rezultate si premii la concursul Klorane
Raspunsuri - Pagina 5
Anda08 spune:
Sigur, nu ne suparam; intr-adevar, datele trebuiau trimise catre desprecopii insa le-am preluat eu, deoarece ma voi ocupa de centralizarea finala a castigatorilor.
“A day without laughter is a day wasted.” Charlie Chaplin
desprecopii spune:
Anda08 se va ocupa de centralizarea adreselor - i-am trimis ce informatii avea, va rog sa ii acordati toata asistenta si increderea.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
mariussimiuc spune:
Pana la urma s-a modificat ceva? Clasamentul vad ca e acelasi.
www.e-retete.ro/concurs/2/concurenti/4" target="_blank">Votati o sarmala uriasa? Multumesc!
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Anda08 spune:
Pentru a putea termina clasamentul final al castigatorilor am nevoie de datele (adresa completa, nr telefon, ) urmatorilor membrii :
criss703
principessa
babeti
diana.lefter
marmi
claudinna
alic
luridana
ursmic
giaserbu
Astept datele pe PM in termen de maxim 2 zile, in caz contrar premiul va trece urmatorului membru
“A day without laughter is a day wasted.” Charlie Chaplin
giaserbu spune:
Buna seara!Am trimis si eu acum mesaj privat cu datele...Am fost surprinsa sa constat ca se afla si numele meu printre castigatori,chiar a fost o surpriza...Noroc ca am mai intrat pe acest topic,pentru ca in urma clasamentului final...chiar nu ma asteptam sa fim printre cei 20 de castigatori...Felicitari tuturor!
Pe mine ma gasiti aici,si daca va place ,va astept cu 5 punctulete!Multumesc! http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=7 gia1 si gia2
claudinna spune:
neata!
am trimis datele din dimineata asta
multumesc frumos!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
aditapop spune:
Buna ziua.
Ne puteti spune, va rog, cand (aproximativ macar) vor sosi premiile?
Multumesc.
POZE NAZDRAVAN
Anda08 spune:
Ultima sansa pentru membrii:
criss703
principessa
babeti
diana.lefter
marmi
luridana
ursmic
Astept detaliile voastre pana duminica (20.12.2009) la ora 15:00, pe PM !
A day without laughter is a day wasted. Charlie Chaplin
Caprioara spune:
Anda, le-ati dat pm celor care nu au trimis datele? Poate ca nu au mai intrat la subiect daca in clasament au vazut ca nu au castigat si nu stiu nimic despre faptul ca s-au decalat premiile. Si pe bune, nu este vina lor ca nu stiu .
Te rog frumos, frumos sa ne spui: cei la care e clar premiul, vom primi voucherul luni-marti ca sa putem lua cadouri de Craciun cu el, sau nu? Macar sa stim daca nu, si sa cumparam alte cadouri in weekend, nu sa ramanem pe ultima zi si sa ne trezim cu buza umflata si cu sacul Mosului gooool . Si nu ne-ati spus daca putem lua cu el orice din SensiBlu, si de la orice Sensiblu. Adica, chiar suntem in ceata, ceea ce nu e prea placut. Eu sper sa iau cu el jucarii, cosmetice si medicamente. O sa pot???
Multumesc anticipat pentru raspuns .
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
desprecopii spune:
caprioara, am sa iti raspund eu la intrebare, \\In conditiile in care nu am reusit inca sa avem lista finala pentru ca unii membri nu si-au dat detaliile de contact, cred ca e usor de inteles ca nu veti intra in posesia premiilor luni-marti.
Deadlineul pentru primirea datelor de la castigatori este duminica seara, deci luni abia vom inainta lista de castigatori sponsorului. Acum, stii si tu ca este sfarsit de an, este inainte de Craciun - ma indoiesc ca ai sa primesti premiile luni-marti. Hai sa fim realisti.
Nu stiu cand va trimite Sensiblu premiile, dar hai sa fim totusi si realisti, cu siguranta au si ei niste ordini innterne si asta nu e prima lor prioritate. Te asigur insa, ca, asa cum stii de la toate concursurile de pe DC - premiile vor veni cu siguranta.
Ca sa fiu concreta, cred ca premiile nu vor veni in mana voastra inainte de Craciun. Si da, cred ca veti cumpara orice cu bonurile - desi nu am date exacte despre acest aspect.
Craciun Fericit.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |