emma,minunea mea
Cand am aflat ca sunt insarcinata am simtit ca plutesc de fericire!Abia asteptam si confirmarea unei ecografii ca sa pot da vestea lumii intregi!La ecografie...medicul m-a intrebat"Aveti gemeni in familie?"Am inmarmurit...da...tatal meu are o sora geamana..."da,se vad doi saculeti"...eram asa de bucuroasa,imi doream o familie mare dar din cauza ca am suferit de luxatie de solduri,operata,nu puteam naste decat prin cezariana,astfel reducand numarul nasterilor...la cel mult 3(asa mi s-a spus),asta daca totul decurgea bine dupa fiecare operatie in parte.Asa ca ma gandeam doi dintr-o lvitura...URAAA!!!La cateva saptamani,in jurul saptamanii a 8-a in cel de al doilea sac embrionul se oprise din evolutie si cu tot cu sac urma sa fie resorbit de organism,cand medicul meu a aflat rezultatul ecografiei imi spune"mai bine!"...eu eram asa de dezamagita,sufeream dar nimeni din jurul meu nu se comporta ca si cum ar fi fost vre-o tragedie...parca sufeream degeaba...totusi am pierdut un copil...Am ramas optimista si ma rugam ca celalalt bebe sa fie bine,sa-l pot duce la termen.La 4 luni de sarcina alta lovitura,uter bicorn,(uter inpartit in doua parti neegale in forma de "Y" intors),si ca e probabil ca nu voi ptea duce sarcina la termen sau sa nasc prematur la 7 luni.Am avut si o eminenta de avort la 14 saptamani,am plans si m-am rugat du atata disperare de frica ca nu imi voi vedea niciodata copilul,aveam deja nume pt ea,ii cantam,ii povesteam era ingerasul meu,de disperare ma rugam macar sa o strang o data la piept si sa o vad,doar o data!!Am trecut de 7 luni si la ecograf(la care mergeam la fiecare doua saptamani iar dupa 7 luni in fiecare saptamana)mi-a spus ca are dubla circulara de cordon,si sfatul medicului a fost"daca simti ca se agita prea tare in burtica vii la urgenta iar daca nu il mai simti deloc la fel"...simteam ca inebunesc parca nu faceam altceva decat sa astept sa moara in mine,ma gandeam de ce atea piedici de ce trebuia ca dupa fiecare consultatie si ecograf sa plec plangand acasa,simteam ca nu mai pot....am fost de cateva ori la urgenta ,ca mi se parea prea agitata,de frica urmaream fiecare miscare!Irnia sortii a fost...medicul mi-a zis ca voi naste prematur si desi am ajuns in saptamana 38 ei tot amanau cezariana ca nu e dezvoltat suficient si placenta nu a imbatranit inca,mai are de stat.Am nascut in sfarsit la 41 de saptamani o fetitza superba de 2900g(era micutza pt ca nu a avut suficient spatiu sa se dezvolte)nastera nu a fost provocata,m-au luat durerile vineri noapte ,pe la 2 dimineatza si am nasut sambata dimineatza la 8 prin cezariana,m-au lasat pana in ultimul moment,stul meu "turba" pe salile spitaluilui,ca eu sufar si ei nu fac nimic:),mi-au aratat copila mea dupa doua ore,era ca un ingeras,rozalie,si cu bujori cu ochii mari albastri si migdalati ca a lui tati,cu parul blond zburlit,am sarutat-o pe frunte,era atat de catifelata si moale,mirosea atat de frumos,plangeam si ma chinuiam sa o vad bine de lacrimi,sa o retin:)A fost cea mai fericita zi din viatza mea!M-am simtit intreaga,cu un scop,o iubesc atat de mult,si ii multumesc Domnului ca mi-a ingaduit sa fiu mama,stiu ca va fi o fetitza deosebita.Emma, minunea mea..
Raspunsuri
Gabriela77 spune:
Felicitari pt Emma cea frumoasa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
maitreyi spune:
Dumnezeu sa va binecuvinteze
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
kossir spune:
Sa creasca mare si sanatoasa minuntea voastra .
Si sa va dea Dumnezeu si alti copii ca se pare cai meriti din plin
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 16+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
danyelana spune:
Sa va traiasca minunea mica si sa va lumineze viata.
Acum 21+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
adisor2246 spune:
SA VA TRAIASCA BEBELUSA FELICITARI
ADISOR DE SUFLETEL MIC BART_ASRIAN
MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA