Pestisori... pestisori... (45)
Raspunsuri - Pagina 7
ochi_verzi spune:
Cryna, felicitari poznasului pt buline si la cat mai multe!
La noi nu le da doamna buline pe culori, ci buline mai mari cu tot felul de personaje din desenele animate.
Noi ne laudam c-o poezie invatata azi la gradi si fise in fiecare zi. pai, au intrat in pita ca no, grupa-i formata de anul trecut si din prima zi au intrebat de fise
Munceste foarte mult doamna cu ei.Au si program de joaca dar si fac activitati didactice.
Marami, ma bucur ca ati rezolvat si cu gradi si cu scoala si cu serviciul. Sa aveti mult noroc si sa va mearga bine!
Andanii, sanatate multa mamei tale si sa nu mai aveti parte de evenimente neplacute.Succes la concurs!
Dany, sa folosesti cu multa placere cosmeticele achizitionate!
Elyana, sa ai spor la prajiturit.
Ultima arata demential si cred ca este super si la gust.Pentru gradi de ce nu faci diplomat, e usor de facut si copiii in general refera aceasta praji.Cand am facut anul trecut torul om de zapada pai au lins farfuriile si cativa au mai cerut![]()
Nicoll, spor la munca si distractie cu fetele.
Vin si eu la masa dar fara beutura ca nu se impaca cu Nolicinul
Maine, cica, mergem la nunta...sper sa fiu bine sa nu ma apuce durerile.
Mno, gatai si cu recuperatul.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
Tethys spune:

Miha, multa, multa sanatate
&
! Sa te faci bine cat mai repede! Sa-ti fie si tie de bine pranzul nostru
si, multam fain
pt. felicitarile adresate bulinelor lui Robert. Foarte bune si bulinele sub forma de personaje animate ale Dianei
. Mult succes in continuare, in toate activitatile voastre didactice
... si, sa ai parte, totusi, de distractie multa
la nunta, maine
!
Ely, un
dulce ca sa treaca supararea pricinuita de nabadaiosii tai.
Celelalte sirene ce mai fac? Cum o mai duc?
la toate... ne mai "vedem"...
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!? ![]()
daniela_daneza spune:
Of ...mihaela, ce ai mai tras si tu ...multa , multa sanatate si sa treaca repede !
Vezi ce faci maine la nunta... 
Sa va fie de bine masa , bun si vinul ghiugiuliu ....cules toamna pe tarziu ...
......hai ca plek sa mai vad un apartament ..revin mai pe seara .....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ochi_verzi spune:
Sa'na! Sunteti niste dragute.
Eu astept sa se trezeasca matza mea si sa mancam ca tare bine mai miroase.
Aaaa, nu v-am zis...azi am avut la scoala o actiune "Aer curat in orasul dumneavoastra" si am confectionat cu copiii stegulete eco cu mesaje, am facut fluturasi si-am facut desene pe aceasta tema, apoi am mers cu ei in oras si-am impartit oamenilor...Pe spatele fiecarui fluturas au scris "Folositi cosul de gunoi!" oamenii care primeau stegulet, fluturas îi felicitau pt gest, iar copiii erau foarte incantati.
La noi in scoala vinerea ne imbracam in verde...vai cat erau de frumosi toti.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
elyanne spune:
Mihaela
sa treaca... distractie placuta la nunta... daca nu'si fac efectul medicamentele, da-le incolo, si treci pe whisky sau palinca ![]()
De diplomat m-am cam saturat
... as incerca ultima prajitura... pare tot la de usoara... in mare parte din frisca...
Cryna s-a facut liniste si la mine... acu sa ma apuc de lucrat...cred ca-mi fac o cafea sa ma pot concentra dupa ce alegaturi am tras azi ![]()
Aaaa... ce mi-a facut un nesimtit azi...
Strada ingusta, trecea doar o masina... dar nu-i cu sens unic...
Mai e si in curba, deci nu vezi daca vine careva decat f. aproape... Trotuoar doar pe partea dreapta (a mea)... in stanga gard...
In fata mea o masina, eu ma tineam aproape dupa el, ca in caz ca apare ceva sa vada ca suntem mai multi si sa astepte sa trecem noi. Asta parcheaza masina pe trotuar iar din sens invers apare alta masina, maricica si asta... un jeep, ceva... evident nu aveam loc sa trecem unul pe langa celalalt...
Nesimtitul in loc sa dea in spate (in linie dreapta) 3-4 m, pana unde era strada mai larga, imi face semn sa dau io in spate, pe trotuar, intre doua masini (s-o parchez practic)... ca sa treaca el... A da? buuuunn... daca esti nesimtit si asa vrei, atunci asteapta... si de nu m-am lalait... oricum eu o parchez in reluare, da' sa ma fi vazut acu' ... deobicei ma stresez cand stiu ca asteapta careva dupa mine... dar acu' nici urma de stres... nu era vina mea ca astepta, si a fost si nesimtit pe de-asupra, doar a vazut semnele in geam... ce si-a imaginat? Mi-ar fi placut sa mai vina 2-3 masini in spatele meu, sa-l vad pe unde mai trecea, ca ala era singurul loc ramas gol, pe trotuar 
Acu' inca sunt calma, si ii injur printre dinti, eram si cu copiii in masina
... sper sa nu ma fi auzit, ca am zis de-alea suparate... la volan ma apuca... Incep sa-mi inteleg soata
... in curand o sa-mi zica el mie sa tac din gura, ca baga astaia la cap... mai grav este ca Elena stie lectia cum ca: ea nu repeta ce zice tati, pt. ca tati e baiat si asa mai vorbesc baietii, dar noi, fetele, nu putem vorbi asa... Sa vedem ce explicatii dau cand m-o prinde ![]()
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2 ![]()
nicoll_mada spune:
Mihaela
pfhii... ce mai patisi si tu...Pune mana si ia medicamentele,sa nu "uiti" de ele.Noi inca ne mai luptam cu infectia urinara...Sanatate multa,multa!
Ely ce dobitoc!Eu cred ca ma dadeam jos si-i ziceam sa vina el sa o dea cu spatele...Ei,vedeti,de asta nu dau eu de carnet.Dupa ce ca mi-i teama sa mai gasesc si un nebun si nesimtit pe strazi...Ntz,ntz...
Fetele eu ma duc spre
.Nu stiu de ce,dar imi cad ochii in gura.Sa vad cum o dau la pace cu fetele.Week-end placut,va 
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
andanii spune:
noi plecam acusica ... sa ne tineti pumnii maine dimieata de la 9-12 .... avem emotii .... of of copii astia
va pupi pe toate sa aveti o zi excelenta 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
nicoll_mada spune:
'Neata!Fetele imi e un somn....asa ca haideti sa ne trezim 

.La noiazi noapte a
,iar azi e inchis si urat...cred ca pot spune ca e prima zi de toamna adevarata...
Dana vom fi cu gandul alaturi de voi!
Sigur ca tinem pumnii.Bafta multa si curaj!
Nu am alte noutati,sunt la munca,asa ca ne vedem mai tarziu.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela_daneza BABY , mi-a venit o idee , vis a vis de noua tunsoare , sa te duci la targ sa te tunzi, am vazut ca sunt stilisti care tund si cred ca ar fi o idee buna , iti dau sfaturi .Este la Rompexpo , maine si sambata de la 10.00-18.00 duminica pana la 16.00. Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Super ideia Dany!
Din pacate zilele astea sunt in santier cu casa si nu pot pleca
Este intr-adevar ce-a mai buna sursa de stilisti . Multumesc pentru ideie. Daca reusim sa terminam mai devreme poate ajung duminica.
babylina spune:
Buna dimineatza,
Si eu pe fuga printre praf ( nu e mult ca am spalat si scuturat ieri desia azi o luam de la capat)
NU raspun la fiecare ca sunt pe fuga . Am citit si va
. SAnatate si weekend placut. Daca mai scap pe la calculator mai scriu.
Puneti la meniu o fasolica ca fierbe pe foc![]()