Pestisori... pestisori... (45)
Raspunsuri - Pagina 5
nicoll_mada spune:
Dany sa folosesti cu placere produsele achizitionate sau primite
.
Pai ca sa fiu mai exacta,am fost la Rehau care e pe centura la Tunari,nici vorba sa ajung in oras.Iti dai seama ca as fi trecut daca era,dar am fost cu masina de marfa,radeau si cucii de noi cu "profile in spinare" sa mergem prin oras.![]()
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
Nicoll , saru*mana , le folosesc , ca daca nu-mi erau necesare nu le luam 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Tethys spune:

Multam fain pt. felicitari Andanii
, Nicoll
, Dany
. Si da, bulinutele de anul asta am si eu de gand sa i le strang, mai ales ca, nu mai face ca anul trecut: sa le ia si sa le strice
... anul asta e si el mai strangator
... mno... bun si asa decat deloc
...
Nicoll, sa-ti fie de bine pranzul meu
si... daaaaa... avem meciuri diseara
!!! Deci:
HAI DINAMO!!!

- la ora 20.00
si... preferata
:
HAIDE STEAUA!!!

- la ora 22.00
Dany, sa folosesti cu cea mai mare placere achizitiile facute azi
si, sa-ti fie si tie de bine pranzul meu
.
Mno, va
pe toate si va doresc o seara placuta!
Poate ne mai vedem... mai tarziu
...
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!? ![]()
elyanne spune:
Iar e meci?
Sotul e fan steaua, soacra dinamo... deci mereu ne uitam la cate un meci... in plus, soacra se uita a majoritatea meciurilor 
Las ca ma apuc de prajiturit
... incep sa fac teste pentru ziua Elenei ![]()
Am pus ochii pe vreo 3 prajituri:
http://leofloriblog.blogspot.com/2009/05/prajitura-kinder-pingui-kinder-pingui.html
http://leofloriblog.blogspot.com/2009/05/parfe-de-ananas-pineapple-parfe.html
http://leofloriblog.blogspot.com/2009/05/prajitura-cu-mousse-de-ciocolata.html
Prima o fac azi... vad cum iese
... si as repeta-o la dublu pentru la gradi...
Ultima as facea-o pt. acasa... dar intai sunt in testari
... nu vreau sa ma trezesc atunci ca nu-mi iese... si caut torturi pe la cofetarii ![]()
CONCURS "Cat de fericit e copilul tau": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
daniela_daneza spune:
Vai Ely , salivez aici pe tastaura 
...ce zici ne vedem maine ![]()
![]()
Dany
Tethys spune:
Ooo... daaa, Ely. Avem meciuri azi
... soacra ta, tre'sa se hotarasca doar la doua
de vizionat... ca, de fapt ele sunt 4 la Europa League dar, la aceeasi ora... adica, la 20.00 mai joaca si Poli Timisoara iar, la 22.00 joaca si CFR Cluj... doua sunt transmise pe Protv (Dinamo si Steaua) iar, celelalte doua (Poli/CFR) pe sportro... deci, tre'sa aleaga
...
Asa ca, amu zicem de fapt:
HAI ROMANIA!!!

Si, mult succes
la reusitul prajiturilor!!! Ce delicios arata
! Sunt sigura ca or sa-ti iasa bine
! Bafta
!
~*~*~*~*~
daniela_daneza spune:
BABY , mi-a venit o idee , vis a vis de noua tunsoare , sa te duci la targ sa te tunzi, am vazut ca sunt stilisti care tund si cred ca ar fi o idee buna , iti dau sfaturi .Este la Rompexpo , maine si sambata de la 10.00-18.00 duminica pana la 16.00.
Dany
elyanne spune:
Neataaaaaa... Cafea? Ceai? Un pepsi?
Astia trebuiau sa faca un emoticon cu o cafea si cu monitorul in fata... cu cu ziarul ![]()
Dany daaaaaaaa ca prin posta n-am cum sa-ti trimit... deci vino la fata locului ![]()
cryna saru'mana pt. lamuriri... am aflat ce si cum, ca doar mai arunca un ochi si la celallt... si cand nu era la tv, il dadea tare sa auda din bucatarie 
Asa... prigitura... nu merge la gradi, pt ca e greu de taiat, doa cu cutitul incalzit, glazura e cam tare... poate ar merge schimbat ceva la ea... dar cum nu ma pricep, nu inventez io nimic ![]()
Altfel e foarte buna... mai incolo va dau o portie, acum inca e in frigider ![]()
Peste cateva zile o incerc pe cea cu piersica... cred ca la aia nu o sa fie problema cu taiatul... numai sa fac probe, sa vad daca iese ![]()
Mi-a venit soata din Delta... si cu peste
... dar am o masina jegoasaaaaaaaa
... rau... si asa o sa defilez cu ea, cateva zile
... au pelcat cu toata casa dupa ei ... atat de mare e portbagajul si degeaba... au pus pana bagaje pana suuuus... si undite si lansete pe masina
... nebuni... io nu inteleg pasiunile astea...
CONCURS "Cat de fericit e copilul tau": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
Tethys spune:
'Neata! 'Neata!
Multam de
Ely
... ca, si io tot asta fac amu
... mno, dusai poznasul la gradi si amu, frunzaresc forumul la
... bineinteles
...
Asa deci, o butonat bine tv-ul la meciuri soacra ta
... eh, frate-miu s-o uitat doar la cele de pe Protv (Dinamo si Steaua), doar din cand in cand dadea pe sportro sa vaza scorurile la celelalte... atat
... mno, asta e cand incep campionaturile
... nu mai e loc de altceva... si io ma uit la meciuri, nu zic nu
... dar, microbistul cel mai cel ii frate-miu
...
Felicitari pt. prajitura
... abia asteptam sa ne servesti
... pacat ca nu merge si pt. gradi, dar gasesti tu alta
. Si... pune sotul sa spele masina
, ca doar el o mozolit-o, nu?
Ah, iote... si io, imi luai azi de la magazin niste peste, ca sa-l fac la cuptor
, cu sos... ca, n-am mai mancat cam de mult
...
Celelalte sirene ce fac? Pe unde sunteti? Haideti cu noi la
si la o felie de prajitura, promisa de Ely
. V-am
-at. Pe mai tarziu...
~*~*~*~*~
nicoll_mada spune:
'Neata buna!prezent la apel!Multumim de tratatii,nu ma dau la o parte de la astea virtuale.![]()
Ely abia astept praji,arata f bine.Pt gradi gasesti tu ceva care sa mearga,nu poti lasa copilul fara sa-si trateze colegii.
Deci inteleg ca ai si peste de curatat si masina de spalat...hi,hi,hi.Totusi e buna parerea Crynei,sa mearga sotul la spalatorie.
Cryna asa e,de cand au inceput meciurile e de belea.Eu una pot sa zic ca sunt o microbista inraita;am avut pe "vremuri" carnet de membru cotizant la Steaua,iar cand eram gravi cu Codruta in 5 luni si au jucat cu Valencia,colegii m-au intrebat daca am fost pe stadion
asa disperata ma stiau...
Gata,merg sa ma implic in activ firmei,
si zi buna!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN