Pestisori... pestisori... (45)
Raspunsuri - Pagina 20
daniela_daneza spune:
Critiana, nu face nimik , ramane pe altadata ! Macar ai gasit ce cautai ? Lasa ca mai vii si atunci poate reusm sa ne vedem.

Mihaela, cum te mai simti ?
Felicitari pt. compleu ! Ce mai te pricepi!

Eu azi am fost la servici, o sa mai merg si maine, apoi de luni mai iau ultimile 8 zile de cm si apoi sa termin preavizul .....maine dimineata am un interviu ...sa imi tineti pumnii!
O seara buna si pup toata gasca !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochi_verzi Marami, noaptea oamaniiMihaela si Diana 22.11.2004 ![]() lucru de mana |
Apoi ce sa fac si eu daca lumea doarme, bat campii
. Mai sunt seri cand pic in depresie, din fericire pana acu au trecut peste noapte. Pana si Oana la ora 10 cel tarziu doarme, acasa niciodata nu reuseam sa o culc mai devreme de 12, atipeam langa ea de cate 3-4 ori si ea inca se foia, ba ii era foame, ba sete, ba vroia la baie.Cineva sa ma opreasca!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
daniela_daneza spune:
Bay, am castigat la Lenor
.....ups ...parca incep sa castig din ce in ce mai multe ....

fac cinste!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
Capitol nou aveti
AICI
proaspat si fierbinte![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
babylina spune:
Buna dimineata!
Intrand in capitolul nou, am avut un dejavu. Dar cel mai mult m-a mirat cand am vazut ca si eu scrisesem pe acolo si muuuuuuult. Si despre prajitura cu fructe. Numai ca intre timp am mai facut una buuuuna. Apoi am vazut ca lumea se pusese rau de tot pe scris astfel incat la capitolul nou deja se ajunsese la pagina 20. Mi-am zis am gresit eu si am inchis fereastra care nu trebuie. La a doua tura de incercari m-am prins ca nu e capitolul nou. Daca nu am lapte de dimineata...
Cand m-am hotarat si eu sa scriu mai mult.......

oamanii