Pestisori... pestisori... (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

mai pe innserat ... mno, daca dimineata fui zombie din lipsa de somn bun, dupa-amiaza ma pali si o durere de cap naspa rau ... prima data crezui c-o fi tot de nesomn sau pt. ca mi-era foame dar, dupa ce mancai, ma pali si febra ... in concluzie, luai raceala lui Robert ... mai rau e ca, io racii si jos... dureri de burta si de spate, tremuraturi in oase... uffaaa... pana amu statui oleaca intinsa-n pat, sa-mi revin cat de cat... noroc ca-mi terminasem treburile si avui cum sa ma intind oleaca in pat... chipurile imi mai revenii ceva-ceva si trec si io pe doftoricit... mno, asta e... inceputul gradinitei, schimbarea vremii de afara, etc. ... eh... 'or trece ele toate ...

Dany, distractie placuta maine la Bacau ! Nu dai o fuga si pan' la Iasi ? Ca, e doar la vreo 2-3 ore de Bacau ... o azvarlitura de bat ... .

Ely, plimbari placute la toata trupa .

Nicoll, sa-ti fie de bine pranzul meu si... aveeem meeeci la ora 20.30! Pe Protv: FCM Bacau - Steaua ... deci:

HAI STEAUA!!!

Mno, v-am -at pe toate si va doresc o seara buna si placuta la toate!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Dany eu am prestat ceva munca,am hranit fetele si acum vreau sa merg sa pun ceva poze,asa cum promiteam pe la "cavaleri si zane".
Ely gata plimbarea?Pupam si copii si mamica!
Cryna offf!!!Pune mana si fa o baie calda de sezut,una cu sare la picioare si baga-te la caldurica in pat.Poate te poate ajuta cu poznasul fratele,trebuie sa te refaci cat de cat pt maine.E o noua zi.Uite duulce ca sa te ajute si asa e Forta Steaua ale,ale,aleee!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Fetele am reusit sa pune primul calup de poze

O sa urmeze maine seara calupul nr 2.
Acum va si va urez noapte buna si somn usor!

MMN

Mergi la inceput

'Neata sirenelor! Haideti la !!! Am multa, pt. toate... si e strong .

Nicoll, multumesc mult de grija si sfaturi , m-am doftoricit aseara si amu sunt mai bine, am ramas doar infundata, mucioasa si io... mersi . Si multumim fain tare pt. pozute! Ce mandreti frumoase , vesele si iubitoare are mama !!! Felicitari si sa-ti traiasca, sa-ti aduca numai bucurii si impliniri !

Io, dusei poznasul la gradi iar, amu sunt la ... voi ce faceti?
Pana apareti va pe toate si va doresc o zi buna si frumoasa!

Mergi la inceput

Neata si de la mine!Gata Cryna am venit dupa miros,abia astept sa si servesc!
Multumim tare mult pt aprecieri,cu totii sa fim sanatosi si ne-om mai bucura de poze cu iubirile noastre.
Ma bucur ca te-ai doftoricit,sper sa rezolvati repede si cu mucii,pe mine faptul ca nu pot respira bine ma 'nerveaza cel mai tare cand e vorba de raceala.Umblu cu sticluta de picaturi la purtator.
Acum merg sa vad de ceva hartii si "ne vedem" mai tarziu, si o zi buna!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa

Azi sunt in plimbari, la baby expo ... iar baietii raman acasa c tac'su... mandra la gradi...

Nicoll am vazut pozele... ce fete mari ai

Cryna multa sanatate

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Am venit la cafea ...yami yami....foarte buna ....mie tot nu mi-a trecut raceala, ma doare capul, dar iau buline incontinuare ..ce sa fac ....azi plek .

Cryna, s-ar putea sa ajung si la Iasi dar nu cred ca o sa am timp sa ne vedem,poate altdata.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Ok., Dany... inteles . Drum bun si distractie placuta prin Moldova . Si, sanatate multa !

Ely, multam de urari si sa ai parte de plimbari placute azi, la baby expo .

Nicoll, cam asa-i... naspa cu nasul infundat dar, asta e ... bine ca-i doar atat... m-oi descurca io cumva ... servici usor azi . Asteptam calupul nr. 2 de poze ... ...

Mergi la inceput

Ely, spor la cumparaturi !

Nicoll, sa ai spor la hartii! Am vazut doar un pic din poze , ai niste fetite scumpe foc!

Cryna, cum a fost piesa de teatru ? Ce a zis Robert?

Dany

Mergi la inceput

gata ...am plekat ...va pupacesc si sa va regasesc cu bine ...

Dany

Mergi la inceput