Copii nostri speciali...*(8)*
Raspunsuri - Pagina 4
wnimra spune:
hello
crismac si eu sunt alaturi de voi si ..te astept cu vesti bune
Eu tot cu mancare peste tot si tuse la greu, nu mai vrea sa manance si asta e....eu il oblig , s a si ingrasat putin, cedez cate putin dar imi revin eu , sper.Este mai greu cu el din toate pct de vedere dar vine si obisnuinta ,dupa un timp mai greu si tot asa ...astept ziua in care o sa o ia in 4 labe, se chinuie destul , deja face jumatate de papusa si reuseste sa vorbeasca cu noi din pozitie, sta mai sigur pe el in fund, am ajuns la performanta de a sta la film o ora si ceva si el intre picioarele mele sprijinit foarte putin, se joaca, ia jucariile din cosulet si le pune in basculanta si invers bla bla...dar mancatul ma ucide , picatura chinezeasca.......acum daca e sa aleg prefer asa decat sa manace bine si sa stea doar cu ochii in tavan fara sa poata face nimic.
Eu imi pun baza mare in el , o sa recupereze destul cat sa fie un barbat prezentabil si o sa o ceara pe Ioana(mdanicoleta) de nevasta.
Va poop pe toate si merg la somn ca nu mai pot , azi nopate m-am culcat la 4 , intru in detalii maine ....noapte buna
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
Dodo-pui spune:
Buna dimineata
azi fac eu si
Am dus Donu' la gradi...acum prin zona pana sa-laducemacasa
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
neata!
Dodo-multam de coffee,f buna.prinde bine ca aseara m-am culcat la ora 2,somnambula; pe mess si a trecut timpul si pe urma nu mai imi era somn.
fetele toate bine?
copiii ce fac?
poop pe toata lumea si dati o tura pe aici.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Dodo-pui spune:
Veraaa ai fugit deja?
eu vb pe mess eu raspund
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
kariguld spune:
hallo stilatelor!
Dodo, multam de cafea.
Andru, n-ai vb cu mine pe mess..... ce face Andrei? sa stii ca n-am sa te ratez daca vin in RO. nu stiu cand, dar nu te voi rata.
azi e ultima zi, acuma beau cafeaua, cu voi, apoi sa impachetez.
Adriana, ce fac cei trei muschetari? sper ca sunteti bine!
babette, azi ultima runda, apoi mai vedem noi.
sa urez de pe acum LA MULTI ANI, lui babette ca-i pe 20.09. sanatate, putere multa si reusite in tot ce-ti propui. esti o femeie puternica, pe mine m-ai inspirat si m-ai uimit cu taria ta!
si iubitului meu, Mihaita, urez de pe acum LA MULTI ANI! va fi bine, va invata tot ce trebuie sa stie in viata, va reusi si invinge toate obstacolele. sanatate si bucurii. Mihaela, sa fii binecuvantata!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
babette spune:
Buna dimineata harnicutelor!
Eu sunt fresh, ca totdeauna cand ma scol, chiar daca m-am culcat ca de obicei la ora 2!
Multumesc pt cafea! A venit la tanc!
Eu, hranit copii (Vlad si mama lui), spalat vase, aspirat bucatarie...
acum sunt linistita, cu cafeaua de la Dodo.
Vlad e pe afara, impinge caruciorul de zor, mai alunga pisica, mai tipa la caine, ma striga pe mine (babaaaaa ). Tot trage la struguri, dar abia a mancaaaat, unde ii mai baga?
Voi ati fost mai harnice, deh, mai tinere, eu ca babele cu incetinitorul.... dar.... gaina batrana face supa.....
Am fost si eu tanara, si inca mai sunt, doar am copil la scoala, nu-i asa?
Kari, multumesc mult
O zi buna va doresc
andru_mami spune:
kari- cer iertare
e randul tau diseara,da?
cum ajungi in ro te rog mult sa tereci pe la mine,fara comentarii,nu accept refuz.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Dodo-pui spune:
Kari dar pe noi ne ratezi?
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
babette spune:
Kari, cred ca daca vei ajunge prin romania, trebuie sa-ti iei un timp mai mare pt vizite, caci toate vor dori sa le vizitezi, sau incercam o vizita comuna, facem un efort si ne intalnim toate undeva.
Tu planifica vizita, ca de restul ne orientam noi cum facem ca doar suntem majore, vaccinate....... toate!