Coaceti vinete fara sa stropiti?

Coaceti vinete fara sa stropiti? | Autor: diuna

Link direct la acest mesaj

Aveti vreo metoda? Poate intepate...? Poate oparite...? Pls, spuneti-mi si mie, ca ma dispera...!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu nu am intzeles!

Cum adica fara sa stropitzi?La ce te referi?

La faptul ca vinata "pocneste"?
Mie mi-a pocnit doar in cuptor,dar oricum nu fac in el ca nu-mi plac la gist!Pe gratar sau in tigaie(eu nu a aragaz cu flacara si atunci ma adaptez nevoilor)nu mi-au pocnit niciodata!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai eu le coc pe aragaz pe o tabla si sincer nu mi se murdareste aragazul maio deloc,iar de stropit....nu prea are ce;daca am f multe le coc afara pe gratar,dar nu stropesc pe nicaieri.

spor la treaba!

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Da, @andacos, ma refer la momentul in care vanata pocneste si curge zeama. Mie mi se intampla si pe aragaz...Si se face fum. Ma gandeam ca stie cineva o metoda de evitare a acestui incident...
@andru_mami, e putin mai complicat pentru mine cu gratarul pe afara...Dar mersi oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

incearca inainte sa pi vinetele la copt sa imbraci aragazul in folie de aluminiu,cat timp coci,atat si poate nu se mai face fum asa cand curge zeama,eu mai fac asa uneori si tin si aragazul curat.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Pai diuna,fara suparare acumda' copt de vinete fara fum...n -ai sa vezi!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

ba da eu le coc la microunde nu miros nu fum trebuie doar intepate inante cu o furculita lasate 25 -3O DE MIN au acelasi gust
tot aici pe forum am descoperit minunea
super ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

ba da eu le coc la microunde nu miros nu fum trebuie doar intepate inante cu o furculita lasate 25 -3O DE MIN au acelasi gust
tot aici pe forum am descoperit minunea
super ideea

Tudor ,Ale ,si KEVIN

Stiam eu ca trebuie sa existe ceva...! Acum...vreau detalii: la ce putere le pui si cam cat de intepate? Asa, de doua -trei ori, sau cu responsabilitate, de jur-imprejur de mai multe ori?
Nu cred ca e o solutie pentru coptul vinetelor pentru iarna, totusi, dureaza un pic cam mult, banuiesc ca incap doua vinete la o tura, iar cand ai vo 10 kile... Asa ca...mai astept sugestii! Mersi mult tuturor pentru promptitutide!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

poti sa le coci in tava cuptorului sau in orice vas de teflon care are margini mai inalte deci aragazul nu se murdareste:-)eu le coc in tigaia de teflon.

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu le-am facut in tava la cuptor,am o tava veche de la un alt cuptor in ea le-am pus intepate cu o tepusapt frigrarui si nu mi-au mai pocnit,am copt cam 50 kg anul asta, cred.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Diuna,parerea mea este sa incerci inainte...asa de proba!

Crede-ma, ca nu au acelasi gust!

Uite sau cum spune Deus si cum fac si eu,in tigaie!Bine va dura mai mult pentru ca nu cred ca itzi incap mai mult de 2 odata(max 3 daca sunt mici)dar macar au gustul corespunzator!

Repet:incearca intii de proba!Gustul nu este acelasi!

Dana

Mergi la inceput