ARADENCE DC (128)
Raspunsuri - Pagina 15
adablackcat spune:
Flavia. Pasarea malai viseaza! Nu prea plec de la birou, in general, desi am pauza de masa 30 minute si n-are nimeni treaba cu mine ce si cum fac...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
No, ca sa nu chiar crap, am comandat de la rest. chinezesc (ala din Gai) ceva bun si picant si Monti!![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flavia ramona Neata, Pentru Ildi in special ca ea nu bea cafea uite un cappuccino, sau un fresh. Clau? Ada draga, si io's blonda rau cateodata Clau? Relusha, cum e numele tau??? Io de vreo luna si ceva tot mancare chinezeasca manc Clau? ![]() Niko, vezi ca poate zilele astea trag o fuga pana la tine, cand ai zis de zacusca de fasole am uitat ca mai am treburi sau nu am timp. Am scris de atatea ori Clau ca ea a zis ca citeste numa pe diagonala si daca ii sare in ochi numele ei Apropo, Miha are ceva probleme cu netul si bineinteles lipsa de timp. Sa-l ajutam pe Sebi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006) |

nu se poate cat esti de magaritzaaaaaaa

paracioasaaaaa!!!! paracioasa!!!!!!!! paracioasaaaa!!!!!!

De intra careva si ma vede cum rad zice ca-s nebuna!

Sa nu radeti dar io mancare chinezeasca n-am papat in viata mea...am refuzat categoric, dar acum parca totusi as manca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
Claudelu spune:
Stimati angajati,
Va rugam sa recoltati si sa predati fiecare la departamentul "resurse umane" 2 ml. de sange si 2 g fecale, deoarece dorim, prin analize specifice de laborator, sa stabilim daca aveti munca in sange sau va cacati pe ea.
CONDUCEREA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
adablackcat spune:
Vai Clau ce limbaj!!!
Eu muncesc mancand! Na!
monica70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Claudelu Stimati angajati, Va rugam sa recoltati si sa predati fiecare la departamentul "resurse umane" 2 ml. de sange si 2 g fecale, deoarece dorim, prin analize specifice de laborator, sa stabilim daca aveti munca in sange sau va cacati pe ea. CONDUCEREA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! ![]() Claudia si Raul-Andrei ![]() |
nu esti normalaaaa !!!!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
Claudelu spune:

io stiu ca nu-s normala, da nici ala care a avut geniala "revelatie" nu e intreg la minte. 

Claudia
si Raul-Andrei 
flavia ramona spune:
Ioi Ada ce pofticioasa esti
.
Ma chinuie de azi dimineata o durere de cap ce merge inspre ochi.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
DianaR spune:
Discutati de mancare chinezeasca. Nu v-ar fi rusine! Sunt gravide pe aici!
No las ca mi-am facut pandispan cu fructe si voua nu va dau, na!
Diana
(31+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
flavia ramona spune:
Clauuuuuu
,
.
Mai, vezi ca este si pe Victoriei ceva chinezesc, trimit si la domiciliu si pe vremea cand eram dincolo la lucru comandam cu 15 lei o portie care mergea bine mersi pt 2 persoane, avea o garnitura (orez sau teietei) si la alegere 4 feluri din ce aveau cu carne sau numa cu legume.
Promit ca facem o seara a fetelor la mine si comandam ceva. Cand va fi asta nu stiu inca, va anunt eu.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)