ARADENCE DC (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia. Pasarea malai viseaza! Nu prea plec de la birou, in general, desi am pauza de masa 30 minute si n-are nimeni treaba cu mine ce si cum fac...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

No, ca sa nu chiar crap, am comandat de la rest. chinezesc (ala din Gai) ceva bun si picant si Monti!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Neata,

Pentru Ildi in special ca ea nu bea cafea uite un cappuccino, sau un fresh.

Clau?

Ada draga, si io's blonda rau cateodata . Ma bucur ca nu mai ai de platit curent multa vreme de acum inainte.

Clau?

Relusha, cum e numele tau??? Io de vreo luna si ceva tot mancare chinezeasca manc . Inca nu m-am saturat.

Clau?

Niko, vezi ca poate zilele astea trag o fuga pana la tine, cand ai zis de zacusca de fasole am uitat ca mai am treburi sau nu am timp.

Am scris de atatea ori Clau ca ea a zis ca citeste numa pe diagonala si daca ii sare in ochi numele ei . De aia a zis ca is paracioasa.

Apropo, Miha are ceva probleme cu netul si bineinteles lipsa de timp.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

nu se poate cat esti de magaritzaaaaaaa

paracioasaaaaa!!!! paracioasa!!!!!!!! paracioasaaaa!!!!!!

De intra careva si ma vede cum rad zice ca-s nebuna!

Sa nu radeti dar io mancare chinezeasca n-am papat in viata mea...am refuzat categoric, dar acum parca totusi as manca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Stimati angajati,

Va rugam sa recoltati si sa predati fiecare la departamentul "resurse umane" 2 ml. de sange si 2 g fecale, deoarece dorim, prin analize specifice de laborator, sa stabilim daca aveti munca in sange sau va cacati pe ea.

CONDUCEREA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Vai Clau ce limbaj!!! Eu muncesc mancand! Na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

Stimati angajati,

Va rugam sa recoltati si sa predati fiecare la departamentul "resurse umane" 2 ml. de sange si 2 g fecale, deoarece dorim, prin analize specifice de laborator, sa stabilim daca aveti munca in sange sau va cacati pe ea.

CONDUCEREA

Claudia si Raul-Andrei

nu esti normalaaaa !!!!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

io stiu ca nu-s normala, da nici ala care a avut geniala "revelatie" nu e intreg la minte.

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioi Ada ce pofticioasa esti .

Ma chinuie de azi dimineata o durere de cap ce merge inspre ochi.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Discutati de mancare chinezeasca. Nu v-ar fi rusine! Sunt gravide pe aici! No las ca mi-am facut pandispan cu fructe si voua nu va dau, na!

Diana(31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clauuuuuu , .
Mai, vezi ca este si pe Victoriei ceva chinezesc, trimit si la domiciliu si pe vremea cand eram dincolo la lucru comandam cu 15 lei o portie care mergea bine mersi pt 2 persoane, avea o garnitura (orez sau teietei) si la alegere 4 feluri din ce aveau cu carne sau numa cu legume.
Promit ca facem o seara a fetelor la mine si comandam ceva. Cand va fi asta nu stiu inca, va anunt eu.

Sa-l ajutam pe Sebi

Mergi la inceput