Aspirante optimiste >20 (422)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Avem nevoie de capitol noooooooooooooouuuuuuuuuu
Eu nu pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nu stiu sa fac

sa va zic despre nodul dar nu o sa o lungesc

la 18 ani m -a mancat in sa iau si eu pastile ca sa ma ingras cu gandul asta le-am luat(intotdeauna am fost slabuta), le-am luat tmp de 6 luni, si incepusem pe zi ce trecea cum durerea sanilor se intensifica si deveneau din ce in ce mai tari , ajungand nemaiputand sa dorm pe burta.
m-am dus sa imi fac un control, medicul ginecolog mi-a recomandat sa fie mai sigur si sa excluda un posibil cancer de sansa fac o MAMOGRAFIE!!!ZIS SI FACUT...
nu stiam insa in ce consta aceasta mamografie care de regula se face dupa varsta de 35 de ani...dar deh daca mama lucreaza si ea la spital au vrut sa fie siguri de rezultat....
s-a facut dimineata si eu eram programata la mamografie, am ajuns la spital, am intrat intr-o camera si mi-a zis sa ma dezbrac.. zis si facut... apoi mi-a explicat in ce consta aceasta mamografie dar tot nu imi imaginam cat de dureroasa este... si imi zice:"pui sanul pe talul de jos si apoi eu il las pe cel de sus peste el"in mintea mea inca ma gandeam ca este la fel ca la o radiografie..
nu a fost asa fetelor , a fost ingrozitor ... iti preseaza sanul de parca ti l-ar prinde intr-o menghina.. groaznic... trebuia sa rezist 3 min... dar dn cauza durerii nu am rezistat decat 1 min si am lesinat de durere.. in fine sa nu o mai lungesc a iesit si rezultatulMASTOZA FIBROCHISTA sau FIBROADENOM BENIGN
nu era decat un singur nodul erau mai multi la ambii san(tin sa mentionez ca doctorita care mi-a dat pastilele anticoncep nu mi-a facut nici un fel de analiza), am facut tartamentul pt mastoza 1 an de zile.. parca si cu duphaston, gel progesteron si ceva cu "M"aaa...mastodinon....bun...ceilalti noduli s-au retras dupa tratament insa a ramas unul singur..care l-am tinut sub supraveghere un an de zile sa vedem daca va creste.. nu a crescut..in schimb dupa chestia asta mi-au dat sa fac analize pt sterilitate se gandeau ca nu pot face nici copii...
va dati seama ce a fost in sufletul meu sa aflu la 20 de ani ca nu pot face copii.. am facut si analizele.. care au iesit ff bune.. merg la dr.gineco de la noi de la spital unde si lucrez acum( de fapt in policlinica e ea) si imi spune ff nonsalant:" DA...nu poti face copii nicoodata" in momentul ala am simtit cum mi se scurge tot sangele din corp.. si urmatoarea luna am ramas gravida.
asta e povestea mea.. ...

iertare ca m-am intins atat

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

AVETI CAP NOU AICI http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142514

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Buna seara, intru si eu..in clubul aspirantelor! in speranta k vom fi mamaici

VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

deci perioada in care trebuie sa imi vina si eu sper sa nu vina....este 28-01.10 pt ca sept nu are 31 de zile

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

sa nu mai faci teste...mai ai un pic de rabdare, da?
eu am doua in casa, dar ma fac ca nu exista
deja m-am obisnuit cu gandul ca vin rusii si luna asta si asta e
daca ma uita....sanatosi sa fie

la mine la birou ploua cu gravide dragelor...ma dispera
culmea e ca din toate, numai una si-a dorit...la restul s-a nimerit

na, ziceti voi...e corect?

buna...da ce mai zici k toate prietenele mele
si cele care nu si doreau sunt insarcinate?!!!imi vine sa ma urc pe pereti!!!! asta e viata

VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI

Mergi la inceput