Aspirante optimiste >20 (422)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Mmmmm, budinca. Bun bun
Eu vreau sa fac o tarta cu fructe si imi trebuie o reteta de crema. Tot caut pe net si tot din alea facute cu adaos de prafuri de budinci la plic gasesc. Si eu vreau o crema care sa contina si branza.

Baiatul doarme. Inca!!!!! De la 1.30 baga somn. Trebuie sa il obosesc bine de tot cand iesim afara ca altfel...

Ma scuzati dragelor. Am fost total total offtopic

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

suntem in continuare in luna NO Stress??

sau TOO MUCH STRESS???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ck din punctul meu de vedere e NO STRESS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Fetelor, ma bucur ca mi-ati raspuns! Nu stiu cand trebuie sa vina cm, pt ca la mine e foarte dereglat, ultima data l-am avut pe 25 iulie, iar inainte de asta in 7 mai, si inainte de asta in februarie! Asa cred, cel putin! Spun asta pentru ca prin 18 august, am avut niste pete maroniu deschis, care au durat cateva zile, dar le vedeam doar pe hartia igienica...Am considerat deci ca nu e menstruatia, desi am mai patit treaba asta in ianuarie sau februarie, si doctorita mi-a spus ca asta a fost menstruatia! E mai ciudat la mine, pt ca am 2 utere, si nu stiu cum " isi fac ele treaba" pe acolo... Cel din partea dreapta, impreuna cu colul si vaginul, este mai mare ca dimensiune, si de pe partea aia vine menstruatia ca lumea, adica in jur de 6 zile, si cantitate normala. In schimb asta micu, impreuna cu colul si vaginul aferent, cica e mai putin dezvoltat, dar incearca si el sa faca ce poate! Ce ciudat suna, dar e adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Si stiti ce mi se pare si mai ciudat? Pana sa aflu ca am malformatia asta cu cele doua utere, mi-a venit de fiecare data, adica de la 12 ani pana la 21 cat am acum regulat, si cam aceeasi cantitate luna de luna(exceptie face o singura luna in care mi-a venit de doua ori, in aceeasi cantitate). Insa de cand am aflat vestea, se pare ca s-a dereglat...Cred ca subconstientul lucreaza, si influenteaza in mare masura mersul lucrurilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

hehe, iat-o si pe Madutza

Am vazut ca ati scris ceva, am incercat sa va citesc insa
azi greu a fost pentru mine la serviciu
Sunt varza de oboseala, mi-e ingrozitor de rau, ma doare capul si am o senzatie de vomaaaaa ...de la obo fetelor, chiar nu cred ca ar fi ceva semne, ca mi se mai intampla
o sa plec de la munca in vreo 10 minute
Parca incepe burtica sa ma doara,la un moment dat chiar credeam ca mi-a venit ciclul, dar nu.... insa cu sanii nu am nici o treaba...absolut niciuna!!!

Va pup si va scriu mai incolo..cand imi mai revin

AAAA, am uitat sa va spun ca dupa ce ca fuse ziua asta cum fuse, am mai cazut si cu liftul in gol un etaj!!!! Cladire bussiness clasa A...ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

inafara de greata ....am si eu aceleasi simptome

Citat:
citat din mesajul lui Madutza_21

Hello fetele! Valentina m-ai strigat? Aici sunt!
Sa va povestesc ca mi-am facut si eu azi test si a iesit negativ! Bineinteles, mi-am dat seama ca nici nu prea avea sanese de pozitiv inca...Treaba e asa: cred ca am avut perioada fertila incepand cu 6 sept, fiindca s-a anuntat cu dureri de ovare(ca si cand ar fi inflamate) si secretie ca albusul! De prestat, am prestat in 6 in 7 si in 9, deci eu zic ca e posibil sa se fi prins ceva...Pe teste scrie ca poate depista sarcina cam la 10-12 zile de la conceptie, dar a nu se confunda conceptia cu actul sexual, caci conceptia poate aparea si la 3 zile de la actul sexual!!. In concluzie ma gandesc ca am facut testele prea repede. Eu am socotit ca din 6 pana in 17 sunt 11 zile,si credeam ca poate se vede ceva,(si nici in cazul asta nu era garantat ca se vedea ceva, pentru ca nu trecusera 12 zile, si concentratia de hcg difera de la femeie la femeie) dar nu m-am gandit bine, pentru ca de la o eventuala conceptie si pana acum pot fi si mai putin de 10 zile. Daca iau in calcul posibilitatea ca bebe sa fi fost conceput in urma "prestatiei" din 9 sept, conceptia propriu-zisa putea fi chiar si pe 12 sept, deci testul nu prea avea sanse sa fie pozitiv!!!
Sper ca ati inteles ceva din ce am vrut sa spun, ca nu ma exprim prea bine in scris Ideea este ca m-am pripit cu testul si voi mai astepta cel putin cateva zile pana sa fac urmatorul test! Partea buna e ca simptomele sunt prezente: sani mariti si durerosi de mai bine de o saptamana, dureri de burta, de cap, pofta de mancare, urinare frecventa, greturi usoare, si niste intepaturi in zona uterului drept, dar de fiecare data le simt in acelasi punct!
In concluzie, Miss26 daca ai facut testul la 7 zile de la ovulatie, nu avea cum sa iasa pozitiv, tinand cont de filozofia mea de mai sus, asa ca mai asteapta un pic si repeta testul, ca poate e bebe acolo!
VAAAI CE M-AM LUNGIT!
Sa dea Dumnezeu sa ni se implineasca tuturor dorinta!

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

onybony si eu ca si tine ..pe 31 aug am avut ultimul cm. astept pe 25 poate 26 s a vina, ca la mine ultimele cicluri au fost de 26 de zile.

miss asa si eu..ma inteapa de o sapt si am dureri cateodata de trebuie sa ma opresc in loc ca nu ma pot misca. eu nu m-am vopsit in prima sarcina. doar cu vopsele nepermanente, din alea fara amoniac care ieseam la o luna. e m ai bine asa la bb.

alesico mai stai cu testele. cat mai ai pana la cm?

eu nu am simptome deloc..adica ma doare burtica si ma inteapa la ovare. dar asta in fiecare zi de vreo sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

pai si mie tot pe 31aug mi-a venit...deci cred ca in perioada 28-01.10 ar trebui sa nu isi faca aparitia

Citat:
citat din mesajul lui alysa26

onybony si eu ca si tine ..pe 31 aug am avut ultimul cm. astept pe 25 poate 26 s a vina, ca la mine ultimele cicluri au fost de 26 de zile.

miss asa si eu..ma inteapa de o sapt si am dureri cateodata de trebuie sa ma opresc in loc ca nu ma pot misca. eu nu m-am vopsit in prima sarcina. doar cu vopsele nepermanente, din alea fara amoniac care ieseam la o luna. e m ai bine asa la bb.

alesico mai stai cu testele. cat mai ai pana la cm?

eu nu am simptome deloc..adica ma doare burtica si ma inteapa la ovare. dar asta in fiecare zi de vreo sapt.

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

apropos de intepaturi la ovare...fetelor, la mine luna asta a fost nasol rau
ma durea burta cumplit, intepaturi de tresaream de durere...si asta cam cu o saptamana inainte de presupusa ovulatie
Si cum nu facusem niciodata teste de ovulatie, intr-o zi, in drum spre Alinutzaa la o vizita scurta, m-am pus si mi-am luat...nu stiam daca sa le folosesc sau nu
dar barbatul cica sa da
la un ciclu de 28 de zile, cum l-am avut, trebuiau sa se pozitiveze in zilele 14-15....la mine in ziua 13 s-a pozitivat...deci calculatorul de pe net e varza...sau testul de ovulatie?

mi-am lasat barbatul la bere in seara asta, ca mi-a dat liber la forum

Mergi la inceput