Locul fetelor Nou-Venite (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Imediat.... da' stai asa ca nu mai pot de emotii pentru aleesicoo, ca am dat reload la pagina asta de 50 de ori....

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

alesico fataaaaa ce faci...vrei sa murim de emotie

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nu e bb
o singura liniuta... nici macar una palida....

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

nu e bb

Nu te supara...o sa vina si bebe ...oricum stiai ca e prea devreme sa-ti faci testul

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:

nu e bb

Stai linistita, ca sigur e bebe, doar ca ai facut testul mult prea devreme

Mergi la inceput

dar am citit pe net ca il poti face la 2 sapt dupa contactul sexual
e clar ca nu e bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Jesia parca si tu erai in asteptare

Mergi la inceput

nu stiu ce sa mai zic si sa mai cred...
imi vine sa si plang...

prea multa lume aici si nu am undeeeee

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citat:

nu e bb

Stai linistita, ca sigur e bebe, doar ca ai facut testul mult prea devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Vad ca Ale intarzie...

Povestea mea este despre teste de sarcina...
Acum vreo 2 ani, cand ne-am hotarat noi ca Miruna este destul de mare pentru a avea un fratior/surioara, am luat taurul de coarne si ne-am pus pe treaba. Au trecut lunile, curgeau testele negative, am trecut prin etape de disperare, de renuntare, de exaltare, de ce vreti voi....
In luna mai 2008 (deci dupa aprox 9 luni de incercari), am avut uratii pe 30... Eram foarte agitati cu bunicul sotul, care era ffff bolnav, ii faceam mancare, eram mai mult pe la el decat pe acasa. Nici nu stiu cand am avut ovulatia si nici nu am facut vreun calcul. la sfarsitul lunii iunie, la mormantarea bunicului, am avut niste scurgeri maronii. Nici nu mi-a trecut o secunda prin cap ca as putea fi insarcinata. Scurgerile s-au transformat intr-un fel de menstruatie si am considerat ca asta a si fost.

Stati asa ca trec la varianta scurta, ca altfel, se transforma in altceva povestea asta !!!

Ideea de baza e ca intr-o seara , pe la 10.30,la cateva zile dupa povestea de mai sus, cand ne indreptam noi spre casa in viteza ca trecuse ora de somn a Mirunei, era o luna pe cer mare si luminoasa. Si copilul meu imi spune : Mami, uite ce mare si frumoasa e luna ! Eu o aprob, dupa care imi zice ca vrea sa-i zica la luna un secret si noi sa nu ne uitam la ea. (actiunea se desfasura in masina, noi in fata, ea in spate). Ok, zic eu, si-mi ciulesc urechile sa aud ce secrete are copilul meu cu luna.
Si ea zice : Luna, imi doresc ca mami sa aiba un fratior in burtica !

Nu va pot povesti cam ce a fost in capul nostru in momentele alea, cert este ca ne-am dus urgent la farmacie si am luat un test, care era pozitiv.

Multumesc ca m-ati ascultat ....

Mergi la inceput

acum chiar plang
cred ca visul meu se spulbera usor usor

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Vad ca Ale intarzie...

Povestea mea este despre teste de sarcina...
Acum vreo 2 ani, cand ne-am hotarat noi ca Miruna este destul de mare pentru a avea un fratior/surioara, am luat taurul de coarne si ne-am pus pe treaba. Au trecut lunile, curgeau testele negative, am trecut prin etape de disperare, de renuntare, de exaltare, de ce vreti voi....
In luna mai 2008 (deci dupa aprox 9 luni de incercari), am avut uratii pe 30... Eram foarte agitati cu bunicul sotul, care era ffff bolnav, ii faceam mancare, eram mai mult pe la el decat pe acasa. Nici nu stiu cand am avut ovulatia si nici nu am facut vreun calcul. la sfarsitul lunii iunie, la mormantarea bunicului, am avut niste scurgeri maronii. Nici nu mi-a trecut o secunda prin cap ca as putea fi insarcinata. Scurgerile s-au transformat intr-un fel de menstruatie si am considerat ca asta a si fost.

Stati asa ca trec la varianta scurta, ca altfel, se transforma in altceva povestea asta !!!

Ideea de baza e ca intr-o seara , pe la 10.30,la cateva zile dupa povestea de mai sus, cand ne indreptam noi spre casa in viteza ca trecuse ora de somn a Mirunei, era o luna pe cer mare si luminoasa. Si copilul meu imi spune : Mami, uite ce mare si frumoasa e luna ! Eu o aprob, dupa care imi zice ca vrea sa-i zica la luna un secret si noi sa nu ne uitam la ea. (actiunea se desfasura in masina, noi in fata, ea in spate). Ok, zic eu, si-mi ciulesc urechile sa aud ce secrete are copilul meu cu luna.
Si ea zice : Luna, imi doresc ca mami sa aiba un fratior in burtica !

Nu va pot povesti cam ce a fost in capul nostru in momentele alea, cert este ca ne-am dus urgent la farmacie si am luat un test, care era pozitiv.

Multumesc ca m-ati ascultat ....

Mergi la inceput