un OM: Alexandru Pesamosca

un OM: Alexandru Pesamosca | Autor: Natasa

Link direct la acest mesaj

Unii poate l-ati cunoscut, altii poate ati auzit de el...Eu l-am cunoscut si l-am uitat de ceva vreme, azi am stat sa citesc despre el pe internet si m-am gindit ca poate unora dintre voi o sa va placa interviurile astea:
http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/07/19/a-uita-uitare-profesor-doctor-alexandru-pesamosca/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am citit si eu de el ... foarte trist cum sunt uitate valorile

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Of ce rau imi pare,Nenea Pesa m-a operat de apendicita prin anii 80 cand s-a dat in folosinta spitalul Budimex, operatie minunata fara copci,cu fire care s-au topit in interior ,pe atunci era o permiera pentru romania.
Intr-adevar nu primea nici un sfantz,era capos rau.

Sper ca doctorii care au crescut pe lanca Nenea Pesa (asa ne spunea sa-l numim la spital) sa fi furtat meseria de la el,oricum maini de aur intr-un suflet minunat.

Ce amintiri frumoase a rascolit in mine articolul asta,mi-am adus aminte ca m-am indragostit de un baiat care era cu mine in salon,nu vroiam sa ma ridic din pat doar ca sa-mi prelungeasca sederea in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Prof. Pesamosca.. un adevarat.

Multumim Natasa.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Probabil daca ar fi murit, ar fi avut mai mult impact articolul.
Ca numai mort iti recastigi valoarea... si atunci curg elogiile si batutul cu pumnul in piept despre ce mult l-am stimat. Si nu vorbesc de noi, muritorii... ci de cei care l-au avut drept mentor sau cei carora le-a adaugat valoare ca profesionisti.
Pentru domnul doctor, un respect imens si nestirbit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Profesorul Pesamosca -o legenda vie. Un OM cum astazi nu se prea mai ridica . Cu principii si nu numai.

Din aceeasi categorie: Profesor Radu Deac .

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

In general la noi prind povestile asa ziselor vedete, scandalurile unor nulitati... Oameni ca el se sting nestiuti si neridicati in slavi. Si chiar daca el nu sufera din cauza asta, noi ca natie suferim pentru ca promovam in mod aberant tot felul de golani obraznici si dudui siliconate, politicieni hoti si nuntile tiganilor cu bani. Noi asta vedem in toate revistele, la toate televiziunile. Sigur, putem sa ne ferim daca vrem, dar cei mai multi nu o mai fac si se vede in ce stadiu am ajuns. Obraznicia si incompetenta isi dau mina si oameni ca Dr Pesamosca sint ascunsi bine ca nu cumva sa ne dam seama ca se poate si altfel.
Ma bucur ca v-a placut ce ati citit si sper ca cei care mai intra sa aiba rabdare sa citeasca tot. Chiar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Natasa, iti multumesc pentru link. M-a impresionat enorm articolul. Tot respectul pentru acest OM si medic!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

tuturor celor care v-a placut! E placut sa descoperi din cind in cind ca oamenii din jurul nostru pot fi si atit de frumosi!
Apropo, pe linga ca este un OM frumos, a fost si un barbat deosebit de frumos, asta asa, ca fapt divers.

Aici aveti si niste poze (dati clic pe ele si se maresc):
http://www.formula-as.ro/2009/876/societate-37/tata-pesi-ingerul-copiilor-11325

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Si eu l-am cunoscut pe domnul Pesamosca, m-a operat de apendicita. Un om deosebit, un caracter mare. Am vazut acum cateva luni la tv o emisiune despre dansul si m-am intristat foarte tare, cum pot fi uitate marile valori ale tarii noastre. Am un deosebit respect pentru d-l Pesamosca
Natasa, multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Foarte frumos subietul! Asa ceva din ce in ce mai rar...pe oriunde...
Multumesc Natasa ca l-ai readus pt putin timp in atentia noastra pe acest OM grozav.
Imi pare rau de suferinta pricinuita de pierderea celor 2 baieti ai dansului (am fost colega de servici cu sotia primului baiat pierdut.. offf, cat de trist si nedrept) si m-am intrebat, cum se poate ca unui om care face atita bine sa i se ia ce ii este mai drag pe lume?
Imi pare rau ca are o batrinete trista.

Poate daca ar fi mai des mediatizate valorile reale romanesti, am fi cu totii mai mindri de faptul ca suntem romani. Si poate asa, prin comparatie, nu ar mai ridica botul diverse nulitati promovate exagerat de mult in media din Ro.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput