divortez
Raspunsuri - Pagina 3
andru_mami spune:
faptul ca te-ai hotarat sa divortezi de el ,e cea mai buna decizie pe care ai putea sa o iei in viata ta,crede-ma pe cuvant,nu stiu cum e sa iei bataie,multumesc lui d-zeu,sunt casatorita de 8 ani si suntem impreuna de 10,dar m-ar vede d-zeu sa int,nu am luat o palma,sau sa ma injure in vreun fel,doamne fereste;am vazut la mama cum statea la palme si pumni uneori si mi-am jurat ca nu o sa accept asa ceva niciodata,si daca as avea 5 copii,nu l-as tine,pe cuvant;copiii cresc si fara tata,asa ca dai bataie cu actele de divort si fii fericita ca nu traiesti de 2 ori.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
doubi spune:
sint coplesita de vorbele voastre de incurajare
nu stiu in schimb cum sa fac, deocamdata dau telefoane la avocati
ma tot gindesc cum facem cu copiii, ca o sa aiba si el drept de vizita, trebuie sa mai invat cum sa vorbesc cu copii dupa aceea, de ce nu mai e tati cu mami, ca nu vreau sa-i pun impotriva lui, pt ca-i iubeste
karfe spune:
profita ca este mama ta acolo,si fa pasul acum.Conteaza f.mult sa fie in acele momente cineva langa tine,plus ca te ajuta cu copii.
Daca nu faci acum ,dupa ce pleaca mama ta iti trece elanul.
In socri nu te baza,totusi este copilul lor.
Din cei 17 ani ,ai 2 copii,doar asta conteaza.
monicutza_bb spune:
Maru hai sa o luam la sezatoare
Doubi suntem un grup de fete inimoase din toata Canada aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142234
si sunt sigura ca fetele ti-ar face o primire frumoasa si ai gasi suport in problemele tare. Noi te asteptam
Si continua sa scrii aici daca te face sa te simti bine, nu uita scopul de a avea o viata linistita, fara abuzuri de nici un fel.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doubi nu stiu in schimb cum sa fac, deocamdata dau telefoane la avocati ma tot gindesc cum facem cu copiii, ca o sa aiba si el drept de vizita, trebuie sa mai invat cum sa vorbesc cu copii dupa aceea, de ce nu mai e tati cu mami, ca nu vreau sa-i pun impotriva lui, pt ca-i iubeste |
asculta un pic la mine: faptul ca e violent cu tine poate sa iti dea castig in instanta pentru custodie completa - incearca sa obtii asta. caz in care tu vei decide cand si in ce conditii isi va vedea copiii. un om violent cu tine nu e departe de ziua in care va fi violent si cu copiii. deci, gandeste-te si la varianta asta. mai ai o optiune in caz ca nu vrei sau nu-ti permiti bani pe avocati: sa incerci sa cazi la intelegere cu el, desi nu prea cred ca e omul sa stea de vorba civilizat despre divort.
LauraOana spune:
...eu sunt copil de parinti divortati..si atit pot sa spun: mia fost mult mai bine fara tata, decit sa imi vad mama batut de 2-3 ori pe saptamina si certa cu injuraturi in fiecare zi..chiar daca poate crezi ca copiii nu isi dau seama de ce se intimpla pt ca sunt mici...gresesti! copiilor le spui ca mama si tata au luat hotarirea sa se desparte, dar asta nu are nimic deaface cu iubirea voastra pt ei...COPIILOR LE VA MERGE MULT MAI BINE..vor putea trai in liniste si pace...
si cheama politia cind mai da in tine!..tie mila de el??? lui ia fost mila de tine si de copilul nenascut cind a dat in tine cind erai gravida?? nu cred...deci merita el macar un gind??? NOPE
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
monicutza_bb spune:
doubi de ce/cine iti este teama? de ce iti editezi nesajele? te putem ajuta cu ceva? apasa pe butonul PM din mesajul meu si spune ce te doare, daca nu poti face public.
Sper ca esti bine, si tu si copii...