FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)
Raspunsuri - Pagina 10
simonete spune:
Baiat de baiat
!
Din pacate , eu nu am facut fetita pe care i-am promis-o lui George
.
inna30 spune:
simonete nu dispera, eu astept inca sa faci o fata pt asta mic, hai nu fi supi ca o sa fie bine ai sa vezi.Sunt mai multe poze dar tre sa le cauti pe acolo, nu stiu de ce se deschide asa doar una ca eu am bagat 12 sau 14..dar le gasiti pe acolo pe toate.pup
inna30 spune:
a..da, daca te duci pe "bebelica" in dreapta se deshid toate, eii..nu prea am avut timp de studiat , dar va descurcati voi.pupicei
http://picasaweb.google.com/lh/photo/ySuO71w2G4rUkx3tKARIQQ?feat=directlink
bytzi spune:
inna,dar ce ochi albastri avemmm,ca a lui mami,sa-ti traiasca comoara mica si sa va bucurati de el
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
rodicuta32 spune:
Salutare fetelor!
Raportez : ieri,ziua a 10-a folicul de 16/17 mm pe ovarul drept, endometru de 7 mm.
Am sunat la Polisano sa le spun si mi-au zis sa mai fac maine o ecografie tot loco si daca a crescut foliculul fac acasa Pregnyl-ul,iar joi mergem direct pt. inseminare.
Am emotii, mi-e frica sa nu ovulez pana joi.
Va pup! Sa-mi tineti pumnnii sa fie bine !
bytzi spune:
uau,rodicutza,super fain foliculul,sa dea dumnezeu sa creasca sa poti face IA ,hai poate asta e momentul pt prima IA ,bafta multa
de ce nu te-ai dus sa faci un eco miine la ei si ramineai si pt joi,asa aveai mai multa incredere ca iti este masurat bine foliculul..
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
rodicuta32 spune:
Bytzi- asa au zis ei,eu initial cred ca am vorbit cu Dr. Ispasoiu,care mi-a zis ca ma va suna dupa 7 seara,dupa ce va vorbi cu dr. Chicea.
M-a sunat asistenta pe la 9,30 si ea mi-a comunicat ce am de facut.
Am inteles data trecuta ca dr.Chicea nu are program la Polisano miercurea si poate si de asta a zis sa merg joi.
rodicuta32 spune:
Acuma,sper ca dr.meu sa-l fi masurat bine...
Inca ceva: te rog spune-mi cum se procedeaza,trebuie sa mergi inainte cu cateva ore sa semnezi actele si sa alegi donatorul si apoi sa le spui ...sau cum? Ma gandesc ca nu vom avea timp de gandire prea mult,ca dupa aceea le mai trebuie vreo ora sa prepare sperma, nu?
yarrina spune:
Buna dimineata
Rodi noua ne-au dat lista cu donatori cu o zi inainte cand am fost la eco. Dar ai timp sa te decizi...ca astepti pana se umple vezica bine bine ...La noi au fost vreo 10 variante de donatori...care au corespuns cu caracteristicile sotului asa ca nu ai mult de gandit.
Bafta multa si sper sa va intoarceti 3!
iuca spune:
Rodicuta bafta multa, multa. La noi doar unul era care se potrivea cu trasaturile sotului asa ca ne-am hotarat repede.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown