Locul fetelor Nou-Venite (14)
Raspunsuri - Pagina 12
aleesicoo spune:
Ilenusa unde te-ai operat?si ce trebuie sa mai faci dupa operatie?
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
aleesicoo spune:
nu..ar fi culmea sa sara tocmai la mine dupa ce au demolat toti si am suportat si eu zgomotele lor![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilenusa si nu-ti sar vecinii in cap daca faci zgomot? ca la mine au sarit mosii si babele... |
Ilenusa spune:
cica nu trebuie sa fac nimic... sa ne apucam de treaba.
totul a fost ok: uterul, ovarele si o trompa curate ca lacrima, nici o aderenta, nici un chist; cealalta trompa cu hidrosalpinx, dumnezeu stie de unde, ca anexite nu, bts-uri nici atat, avorturi nu...
d'aia ma si oftic
aleesicoo spune:
hai sa iti zic o povestioara mica:
mama mea m-a facut pe mine dupa o sarcina extrauterina, neavand ciclu de 1 an de zile( da asa cum ai citit 1 an), si cu o singura trompa si aia infundata, si iata-ma pe mine
, cand s-a dus la dr. i s -a zis ca a facut a doua ectopica, dar inainte de a o baga in sala o dr. batrana a mai controlat-o o data si ea si i a zis ca este o sarcina normala de 5 sapt
toata lumea a ramas muta cand a aflat pt k toti dr. i au zis ca nu va mai face copii, dar a fost la biserica sf.mina si s a rugat acolo 9 sapt.. si asa am aparut eu
aleesicoo spune:
o sa vina el ai sa vezi
lorin7774 spune:
| Citat: |
| toata lumea a ramas muta cand a aflat pt k toti dr. i au zis ca nu va mai face copii, dar a fost la biserica sf.mina si s a rugat acolo 9 sapt.. si asa am aparut eu |
ai vazut ca esti o invingatoare inca dinainte de "a fi" ???
Stiam eu ca o sa-ti revi !!!

Raportez copil culcat, vinete bagate la congelator si compot de struguri gata.
Acum sunt numai buna de

Noapte buna fetelor !!!
Ne vedem dimineata la cafea.
A, sa nu uit ; din analele sotilor de femei gravide : pe la 3 luni de sarcina ma intreaba domnul meu uitandu-se cu jind la sanii exagerati: astia sigur nu raman asa ????

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
aleesicoo spune:
daaa a avut grija POlo sa ma scoata din butoi
gata am fugit la 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
ai vazut ca esti o invingatoare inca dinainte de "a fi" ??? Stiam eu ca o sa-ti revi !!! ![]() Raportez copil culcat, vinete bagate la congelator si compot de struguri gata. Acum sunt numai buna de ![]() Noapte buna fetelor !!! Ne vedem dimineata la cafea. A, sa nu uit ; din analele sotilor de femei gravide : pe la 3 luni de sarcina ma intreaba domnul meu uitandu-se cu jind la sanii exagerati: astia sigur nu raman asa ???? ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
Ilenusa spune:
toate avem momente din astea
noroc ca nu suntem singure
noapte buna!
mai trec din cand in cand

si