Stop biciclistilor in parcuri

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Din pacate, lipsa de profunzime a hotararilor pe care le iau guvernantii nostri (de multe ori), ne-a afectat pe toti parintii care isi duc copiii in parcuri.
Peste fetita mea era sa dea un biciclist chiar langa terenul de joaca.
Merg cu viteza chiar si copiii de scoala primara, nu numai adolescentii.
Ar fi fost de dorit un traseu creat special pt biciclete si amendati sever cei care incalca regulile.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Da, a aparut si Rufus, cu postarile lui pline de optimism si bunavointa si dreapta judecata .
Asa e, Rufus! Trebuie sa nu fiu de acord ca biciclistii sa circule prin parc si sa pun toti cunoscutii si toate rubedeniile sa semneze petitii peste petitii impotriva biciclistilor.

Denizel...ce conteaza cu ce esti tu de acord sau nu? Conteaza parerea majoritatii.
In acest subiect multdisputat, va conta rezultatul final (nu, nu al discutiei de aici...): daca se va circula sau nu prin parcuri, cu bicicleta. Daca nu va fi permis acest lucru, nu se va circula. Sau, ma rog, fiecare pe barba lui.
Ce vei semna tu sau rubedeniile tale...zau....pe cine intereseaza????
Nici macar postarile mele "pline de optimism" nu vor dainui peste veacuri! Sau, mai stii?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Este totusi hilar cum un mesaj total dezlinat si ilogic a generat atitea discutii. A aparut taticu' petitionarilor pe forum si toata lumea a sarit incercind sa gaseasca o motivatie pentru aberatiile pe care le emite in asa zisa petitie.

Aberatii...poate asa-i pentru tine. S-au disputat (la greu) drepturile bebelusilor de a face pipi la tufis, daca nu-i mai tine basica, sau de a manca o gustare in vazul lumii, ambele in parc..."sansa" de a fi busiti in parc de un biciclist este clar o bagatela...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta
Merg cu viteza chiar si copiii de scoala primara, nu numai adolescentii.
Ar fi fost de dorit un traseu creat special pt biciclete si amendati sever cei care incalca regulile.

allinta

Da ,recunosc fiica-mea de scoala primara e spaima copilasilor ,atat de mare e viteza pe care o prinde.
Chestia e ca sunt trasee ,doar ca pe acolo circula masinile.Dupa cum spuneam ,emblematic este ce se intampla in aceste zile pe Unirii unde se toarna beton peste putina verdeata existenta pe aleile largi,odinioara blocate si se fac parcari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

oricum ar fi, nu as vrea sa fiu in locul lui peste vreo 3-4 ani cand baiatul lui o sa zica tata tata, du-ma cu bicicleta in parc.

si el o sa ii raspunda mandru - nu se poate baiatul tatii, ca aveai tu 2 ani si eu de dragul tau am obtinut sa se interzica bicicletele in parcuri.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui taticu2007

pentru ca am copil mic - 2 ani!
Pentru ca nu avem piste de biciclete!
Pentru ca nu suntem inca destul de civilizati!
Pentru ca aleile si spatiile verzi din parcuri au devenit nesigure pentru copii!
Pentru ca viteza biciclistilor abia daca-ti mai permite sa ai timp sa-ti iei copilul din fata lor!
Pentru ca parintii nu mai au timp sa-si educe copiii!
Pentru ca marea majoritate a biciclistilor din parcuri este formata din tineri teribilisti!
Pentru ca nu v-ati mai plimbat demult intr-un parc bucurestean!

Va rog opriti accesul biciclistilor in parcuri, pana cand infrastructura acestora si gradul nostru de civilizatie vor creste!

http://www.petitieonline.ro/petitie-p51044040.html

propun in plus sa se interzica vinzarea de biciclete si celor care au sa li se nationalizeze pentru uz in circuit inchis.
de asemenea, sa se produca mai multe masini cu telecomanda precum si alte jucarii cit mai statice (playstation, de ex) care sa reduca dorinta de miscare a copiilor.
semnalez, de asemenea, pericolele ce apar la jocurile cu mingea practicate in alte spatii decit cele amenajate (cu ziduri inalte de 10m).

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

E foarte simplu ce se intampla la ubiectul asta :
toti cei care au copii mici vor interzicerea bicicletelor in parcuri (de parca ar fi singura modalitate de ranire a copiilor), iar cei acre au copii mai mari care se plimba cu bicicleta se mira de petitia asta.

Una peste alta bicicleta este ceva sanatos si dupa o anumita varsta absolut toti de aici vor dori sa-si vada copilul pe bicicleta in loc sa stea in fata TV-ului sau calculatorului.
Inteleg ca biciclistii mici n-ar avea voie nicaieri.

E ca si cum as veni eu cu ideea sa fac o petitie prin care sa se interzica plimbarea cu caruciorul pe strada si in magazine pt. ca se creeaza o busculada, si daca nu se plimba nimeni cu bicicleta de ce sa-mi blocheze un carucior drumul?

E vorba de toleranta si trebuie sa va ganditi si la ceilalti.
Nu e corect a interzici cuiva ceva doar ca tie iti este frica de ce s-ar putea intampla daca unul din ei nu ar circula cu atentie .
Eu m-as gandi ca e mai aiurea sa-i arunce copilului nisip in ochi un coleg de joaca sau sa alunece pe topogan spre exemplu.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pana la urma problema este tot la nivel de administratie locala!

Biciclistii nu pot merge in siguranta decat prin parcuri...unde pun in pericol siguranta copiilor (si nu numai...si un adult poate fi serios accidentat de un biciclist).
Solutia pe care o vad eu ar fi crearea unor zone speciale pentru biciclisti in marile parcuri si piste dedicate in rest.

PS. Xio, toboganele sunt facute special ca sa alunece copiii pe ele.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Pana la urma problema este tot la nivel de administratie locala!

Biciclistii nu pot merge in siguranta decat prin parcuri...unde pun in pericol siguranta copiilor (si nu numai...si un adult poate fi serios accidentat de un biciclist).
Solutia pe care o vad eu ar fi crearea unor zone speciale pentru biciclisti in marile parcuri si piste dedicate in rest.

PS. Xio, toboganele sunt facute special ca sa alunece copiii pe ele.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Corect, Alina. Am spus si eu acelasi lucru ca si tine, dar, asa cum a spus Rufus, multi posteaza numai de dragul contrazicerii si exagereaza la greu: interzicerea bicicletelor, a carucioarlor, se ajunge si la prostata... Si uite asa ne aducem aminte unde traim... Ce pretentii sa mai avem, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Alina, tu ai mers vreodata pe bicicleta? :)
Sa spui ca biciclistii pun in pericol viata/integritatea fizica a semenilor, e o mare exagerare.
Biciclistii, oricat de fiorosi par unora , sunt niste oameni cu ochi si cu creier.
Creierul si ochii, combinate cu faptul ca merg cu viteza mica (ca doar nu-s Ferrari-uri si nici Yamahe R6 :)), ii ajuta enorm de mult in a nu face pilaf oamenii din parcuri si de pe trotuare.

A, ca se intampla cand si cand cate un eveniment regretabil in care e implicat un biciclist neatent e cu totul altceva.
Evenimente regretabile se intampla si pe trotuar si in statia de tramvai, cand intra o masina in bietii oameni.
Asta inseamna ca trebuie interzisa circulatia masinilor?

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput