A fost un subiect cu palmuirea copiilor, a disparut, probabil e pe la ZZ.
Nu despre asta e vorba, desi se leaga cumva. Am un bobocel de clasa I, am fost astazi la deschidere, emotii mari...
In drum spre casa am asistat la o scena pe care nu mi-o pot scoate din minte. Inca imi tremuar corpul gandindu-ma la asta!
O mamica a unui coleg de-al fiului meu (o vazusem in clasa mai devreme cu un baietel de vreo trei ani de mana) imbraca acum baietelul de 3 ani(care-si scosese, probabil, camasa) si-l pleznea peste fata de nu se vedea intrebandu-l de ce s-a dezbracat. Am ramas socata, nu stiam cum sa reactionez. Si am inceput sa zic asa, ca pentru mine, dar destul de tare sa ma auda "Doamne, cum da in bietul copil, parca ar fi un sac de cartofi! Dar ce-o fi facut asa groaznic?". La inceput nu s-a oprit, dar daca eu am continuat si a spus si al meu sot ceva, s-a oprit si au plecat spre masina, unde ii astepta tatal copilului. Mergea bietul copil cu capu-n piept si plangea cu sughituri. Un prichindel de trei anisori, frumusel foc.
Ce-i de facut in astfel de situatii?
Recunosc, n-am indraznit sa ma duc sa-i zic vreo doua si acum ma simt ca naiba!
Pentru lamuriri privind inchiderea topicului rog autoarea sa ia legatura cu moderatorii.