Poveste cu placinte
Raspunsuri - Pagina 3
lilib72 spune:
Mey, daca stimabila doamna avea deschisa o placintarie cu program non- stop mai mergea minciuna, dar asa.....pana la urma trebuie sa stii si sa minti
janvier pentru tine
alina023 spune:
Ba eu vin sa contrazic majoritatea fetelor care au scris aici. Din pacate asta nu inseamna ca-i de bine pentru Janvier.
Eu i-as face placinte si la 12 noaptea si la 2 noaptea si oricand mi-ar cere-o omul iubit. Si daca doamna placintareasa mi-ar semana mie...ramane o singura concluzie...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
anyella spune:
Acu' sint placinte si placinte.Cu ravase,na_ravase : ))).Janvier,stie.O stie.Ca mai ramine problema valizei...e doar problema ei :))).
janvier spune:
Salut,fetelor!Sint plina de nervi!Pocnesc,nu alta!
Tin sa va spun ca placinta doamnei a adus dupa sine placinta altei doamne.
Cu doamna cu placinta nu stiu daca fuse ori nu fuse ceva...dar cu prostanaca asta de care dadui...am impresia ca fuse sigur!
Tocmai ce vorbii cu ea la telefon dupa ce l-am luat la bani marunti pe el.In telefonul lui,figura Cristina...Si nu nega ca nu-i Cristina cind il intrebai.Ea imi spuse ca e Mihaela....Ce sa cred???M-am strimbat de ris!vocabular de doi lei...exprimare asemenea,ceea ce ma duce la gindul ca o fi frumoasa dar proasta!Dar m-am si enervat rau!,rau de tot.
Il astept diseara pe domnul sa mai lamurim ce se poate lamuri.
Fuse la un curs la mare doua saptamini,prima singur,a doua cu mine si copiii.In prima saptamina o suna zilnic,chiar de sapte ori intr-o zi si o sms-uieste.La doua noaptea,la sapte dimineata,la doua ziua...ce sa mai luna de miere!
Sa dea dracu daca ma enervam atit dar am sesizat ca in a doua saptamina fiind cu mine si copiii o suna iarasi zilnic.Cum ma frate? si cu mine de mina???Mare jigodie!Doamne!Imi vine sa vars!
Banuiesc ca e vreo colega de serviciu.
Prima grija judecind dupa desfasurator,in seara cind am ajuns acasa a sunat-o imediat,dind cu presupusul,poate sa o intrebe daca si ea a ajuns bine....Si in urmatoarele zile pina la noaaptea cu absenta de acsa si placinta.Pe urma a stat in banca lui.Cel putin de pe telefonul la care a venit si desfasuratorul nu a mai sunat-o.Dar ma prostesc amindoi pe fata!Sa-i ia dracu!
De-abia astept sa apara!
Am luat un distonocalm si vreau sa dorm putin.
Mai avem de lamurit oarece aspecte!
Paharul da deja pe rascoale!
UI,Doamne!In seara asta va fi cu cintec!Cintec magic!
Ma pregatesc de divort!Asa e corect!Fata de mine.Logic.
A mers prea departe!
M-a amenintat deja ca ma pocneste si ce dracu am cu el.Incearca sa intoarca lucrurile impotriva mea acuzindu-ma ca i-am violat intimitatea umblind in telefoanele lui!Auziti voi-I-am violat intimitatea....El-Cine dracu te-a pus?Nu puteai sa-ti vezi de treaba?
Trebuie sa-mi pastrez o bruma de demnitate!
Si cum sa fac sa nu o pierd de tot???
Ajutati-ma cumva!Va rog mult!
Mi-e teama sa nu dau inapoi pentru ca,dobitocul,CULMEA,inca il iubesc!
JANVIER-mama de doi pitici
24h spune:
Cu placinta, fuse cum fuse, dar acum cred ca dato in bara.
din cate ai povestit nu e nici la prima nici la doua si cred ca nici la ultima abatere.Imi pare rau ca-l mai iubesti si ca suferi insa cred ca nu te merita, sincer.
Daca as fi in locu tau i-as inscena ceva de genu asta, adica as pune un bun prieten sa ma sune sa-mi dea sms ca intr-un final sai spun "da am un amant" as vrea sa-i vad reactie si daca sufera, plange si se da cu cap de pereti asa cum faci tu acum.
Capu sus
ADRIANKA spune:
Imi pari o femeie destul de inteligenta sa gandesti singura cam in ce ape te si mai ales se scalda sotul tau...Minciuni peste minciuni de nici el nu cred ca mai stie ce zice, placinte peste placinte (Apropo, eu cred ca aceasta coana Mihaela e prietena cu d-na placintatareasa si au inventat povestea ca sa iti deturneze gandurile)...Numai tu poti hotari daca mai puteti coninua asa, daca mai poti suporta atatea minciuni si lipsa de respect din partea sotului tau. El, Don Juan-ul va continua pana hat departe, daca nu va fi Mihaela, va fi o Florica, daca nu ea, atunci o Viorica etc. Asta e aluatul lui (ca tot se vorbea de placinte)...E in puterea ta, tu stii daca poti gasi forta sa zici: "Pana aici ti-a fost, nenicule. Pa si la gara!" Poate asa ii oferi dusul de care are nevoie sa se trezeasca sa vada ce femeie are langa el.
Bafta si intelepciune iti doresc sa iei decizia dreapta pentru familia voastra!
mihuta spune:
Iubesti imaginea lui, nu pe el, cel real, mincinos, infidel, las, tradator. Ceea ce iubesti tu e doar in imaginatia ta.
Mult succes. Banuiesc (sper) ca ai inceput aceasta cercetare stiind ca poate duce la o confruntare si la divort. Altfel, e extrem de neplacut (si nepractic) sa pui intrebari la care nu esti pregatita sa primesti raspunsuri.
janvier spune:
A fost o discutie calma,prieteneasca chiar,in care eu am intrebat iar raspunsurile primite au fost-Nu stiu,Nu iti pot explica,Nu a fost nimic si intr-un final,Vorbim duminica despre toate.
Deci...fara cuvinte.
Asa este,mi-am repetat si eu in nenumarate rinduri in anii acestia ca si o concluzie-iubesc ceea ce mi-as dori sa fie si nu ceea ce este.Iubesc o imagine care nici pe departe nu se potriveste 100% cu persoana reala.
De ce nu am luat nici o decizie pina acum avind o sumedenie de motive?
Pentru ca am o teama infernala de singuratatea sufleteasca.Mai sint persoane,oare,macinate de lucrul acesta si cum au reusit sa-si depaseasca teama?Eu sint incapabila la modul real ca la nivel psihic sa depasesc problema asta desi imi dau bine seama ca practic si la momentul acesta si in anii anteriori am fost si sint cam tot singura dar in doi.
M-as descurca financiar nu ar fi un impediment,poate nu la fel de bine fiind impreuna dar m-as descurca.
Mi-am cam pierdut simtul umorului care m-a salvat de multe ori sa nu pic cu totul.
Va pup pe toate,
JANVIER-mama de doi pitici
violeta69 spune:
Janvier,imi pare rau pt tot ce se intampla...
din pacate tu inca-l mai iubesti...sau asa iti imaginezi...
iti e teama de singuratate si preferi raul asta asa cum e el,decat nimic...
eu iti doresc sa te aduni,sa judeci faptele(si sa nu mai tii cont de sentimente) si sa iei masurile care-ti sunt favorabile...pt ca in fond,nu avem decat o viata si nimeni nu are dreptul sa ne-o calce in picioare....
insa totul depinde numai de tine...de ceea ce-ti doresti,de cate poti a duci...
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
n/a spune:
Janvier, imi pare nespus de rau pentru tot ce ti se intampla. Nu sunt eu printre cele mai luminate de aici de pe forum dar sper sa-ti pot raspunde la intrebarea legata de singuratate.
Universul tau e cladit in jurul lui ca si cum te-ai agatat de el sa poti supravietui. Bun rau, e acolo in viata ta si in mentalul tau e liana de care te agati de fiecare data cand ai senzatia ca o sa cazi. Senzatia de singuratate ne-o inducem singuri. Nu stiu daca va functiona si la tine, dar uite.... eu nu mi-am permis sa ma simt singura. Nu am vrut. Sau nu am considerat singuratatea ca fiind cva negativ de care nu vreau sa aud in viata mea. Ba din contra, am considerat ca acum, mai mult ca niciodata am nevoie sa fiu eu, cu mine si cu gandurile mele. Multa lume mi-a spus ca nu sunt singura, ca o am pe fata mea. Nu compenseaza acel gol de singuratate pe care il acoperea un oaresce EL pe care eu il prognozasem ca fiind "imposibil de trait fara", dar un copil iti arata ca viata nus e reduce la prezenta unui barbat, ci la suficienta de a trai eu cu mine, de a ma descoperi eu pe mine si a face exclusiv ceea ce vreau exclusiv eu, pentru exclusiv mine.
Singuratatea este doar o situatie de fapt. Este alegerea ta cum doresti sa o privesti. Singuratatea - un chin sau singuratatea - libertate si ragaz. Ragaz sa te aduni sa stii de ce ai nevoie si cums a obti. Ragaz sa-ti redefinesti ceea ce crezi ca ai pierdut: DEMNITATEA. Cel mai oribil este cand constati ca ti-ai pierdut demnitatea in fata prorpiei persoane. Ca tu nu mai poti avea incredere in tine.
Lasa-l pe el si ce face el si axeaza-te pe tine, pe simtirile tale si pe nevoile tale si vei vedea cat de usor este totul. Astfel vei vedea ca singuratatea este fapt binevenita si mult asteptata, ca si cum sufletul tau incorsetat de realtia nociva pe care o ai cu barbatul care ti-a facut copii, tanjea in ascuns dupa aceasta singuratate echivalenta cu liberatatea, dar ii era prea frica sa recunoasca ca de fapt asta era esenta.