FIV 241

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Castelana-merci mult
Brunadria-inainte de fiv,plangeam cand trebuia sa merg sa imi ia sange sau sa fac o injectie,dar vreau sa iti spun ca acum sunt prietena buna cu seringile,nu te speria,e mai greu la primele 2-3 injectii,apoi va fi ca mersul pe bicicleta
Eu mi-am facut singura-singurica 41 de intepaturi si nu a fost asa greu, important este sa prepari bine si apoi sa infigi acul cat mai repede,sa nu te gandesti prea mult,apoi introduci serul f incet sa nu faci bubite
Apropo de soti fricosi,al meu statea in bucatarie sau in dormitor pana terminam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

buna dimineata fivoaselor.
cum ati procedat cu injectiile?le ati facut singure? eu una nu sunt capabila si nici al meu domn nu se baga..mai e cineva in aceeasi situatie? ne e frica de injectii !
eu mai am de asteptat un pic pt startul la fiv , dupa programarea la biolog o sa stiu mai multe.
bafta fetelor care sunteti pe baricade si felicitari gravidutelor!

Brumi ce vorba-i asta? e floare la ureche sa stii!
Mai mare-i pregatirea, una, alta, e tare simplu sa stii, acele sunt extrem de fine, nu sunt unele normale sa stii, ca acele de recoltare sange de uneori cand vezi conducta aia te apuca durerea inainte de a se apropia de tine!
Curaj si stii vb aia: Zoe fii barbata! e pentru copil si injectia asta ai sa vezi e fulg de nea, crede-ma!
Bafta si fii tare, vei reusi!

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Injectiile ti le vei face cu ace de insulina care sunt fff mici si subtirele,nu iti face griji
Eu in fiecare seara de injectii,imi repetam permanent:"Vreau copii!" si era mult mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor eu sunt la al 2 lea fiv , dar prima data am facut injectiile la spital era aproape de mine in romania , dar aici in franta sunt singura cuc! si eu sunt fricoasa tare , de mica cand vedeam ace lesinam , si anul trecut am lesinat la spital de la o injectie in timpul stimulatii! intelegeti de ce va intreb? as vrea sa mi fac curaj sa nu mai am pb asta ca este bataie de cap sa tot merg undeva pt injectii , mai ales aici e destul de departe spitalul, iar clinica unde fac fiv ul e la 20km.
am sa incep si eu sa iau acid folic de azi si calciu plus d3.
o sa incerc sa mi iau inima in dinti si sa mi inving frica,e mai simpla procedura asa facandu mi injectiile singura, desi nu e inca totul castigat!
mai avem o pb , intrusul meu nu reuseste singur sa dea proba de sperma , iar din cate am inteles o sa fie singur pt asta in timp ce mie o sa mi faca punctia..vi s a intamplat , stiti ceva ce ajuta? mi e frica sa nu ajung in situatia aceea sa nu reuseasca si sa fac totul degeaba..
la cluj cand am facut anul trecut am dus proba de la hotel era la 5 min distanta, dar aici nu accepta asa ceva..
sunt intr o incurcatura, destul de dificil pt noi aceasta procedura!
sper sa ne descurcam cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

taty_ana
multumim frumos de informatii , am intels ca fiv-ul simplu costa 8400 lei , stii cumva cat este daca e necesar ICSI?Banuiaesc ca nu ai facut la ce super rezultat ai avut dar poate stii.
As mai avea o intrebare si anume medicul care iti face eco si comunica dr grec este roman?
Multumesc !
cora79
uau , super bun rezultat , si eu sunt mandra posesoare a unui fsh maricel , acum este normal dar degeaba ca nu raspund la tratament .
Bafta multa in continuare si te asteptam cu vesti bune !!!
alrak
mult , mult noroc maine la punctie , te asteptam cu sufletelul la gura si cu cele mai bune vesti.
Doamne Ajuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

multumesc fetelor
astazi am inceput serviciul, sper totul sa fie bine si bebe sa stea cuminte in burtica la mami...
maine imi repet beta la 48h....sa de DD sa fie totul bine
va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

multumesc fetelor
astazi am inceput serviciul, sper totul sa fie bine si bebe sa stea cuminte in burtica la mami...
va pupacesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

multumesc fetelor
va pupacesc

serviciu usor si protejeaza-te la maxim!
ai grija de tine si burtica!
te pup

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

taty_ana FELICITARI! Nu puteai primi un cadou mai frumos de ziua ta! Sarcina usoara si bebe/bebelasi sanatos/sanatosi!!!

Eu cred ca voi amana pe luna urmatoare transferul. Astazi, ziua 12 endometrul meu era deja secretor ( trebuia sa fie trilaminar pana la administrarea pregnylului ),foliculul 13 mm, deci nu e ok. Am incercat schema aceasta cu progynova numai din zi 6 de cm sperand ca voi putea scoate si ovocitul din foliculul obtinut natural,dar vad ca nici cum nu merge asa. Pana se maturizeaza foliculul endometrul e deja "terminat". Trebuie sa mai iau pana luni progynova cate 3 pastile pe zi, iar luni ma vede la eco dr. Cocei. Probabil ca de luni voi lua 10 zile duphaston ( progesteron) pentru echilibrarea hormonilor si luna urmatoare o voi lua de la capat, dar de data asta voi incepe cu progynova din ziua 1 de cm , nu se vor mai face foliculi din cauza progynovei ( estrogenilor) si ne vom axa doar pe cresterea endometrului. Asta este, mergem inainte!

fivoasele!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

taty_ana FELICITARI! Nu puteai primi un cadou mai frumos de ziua ta! Sarcina usoara si bebe/bebelasi sanatos/sanatosi!!!

Eu cred ca voi amana pe luna urmatoare transferul. Astazi, ziua 12 endometrul meu era deja secretor ( trebuia sa fie trilaminar pana la administrarea pregnylului ),foliculul 13 mm, deci nu e ok. Am incercat schema aceasta cu progynova numai din zi 6 de cm sperand ca voi putea scoate si ovocitul din foliculul obtinut natural,dar vad ca nici cum nu merge asa. Pana se maturizeaza foliculul endometrul e deja "terminat". Trebuie sa mai iau pana luni progynova cate 3 pastile pe zi, iar luni ma vede la eco dr. Cocei. Probabil ca de luni voi lua 10 zile duphaston ( progesteron) pentru echilibrarea hormonilor si luna urmatoare o voi lua de la capat, dar de data asta voi incepe cu progynova din ziua 1 de cm , nu se vor mai face foliculi din cauza progynovei ( estrogenilor) si ne vom axa doar pe cresterea endometrului. Asta este, mergem inainte!

fivoasele!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Kora, bafta si sa fie bine cand decideti transferul, asta conteaza sa nu te grabesti, nu?
Sanatate si incredere in tine, in reusita ta!
te pup

castelana fericita 11+

Mergi la inceput