FIV 241
Raspunsuri - Pagina 16
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Buna dimineata fetelor,pupicei pentru toata lumea ![]() ![]() ![]() ![]() Inca nu am reusit sa citesc tot ceea ce ati scris,dar recuperez (ieri am avut punctia ovariana) ![]() |
buna si sa fie de bine!
Cum a fost? ai ceva rezultate? bafta si baga proteina de calitate pana la ET!
Doamne Ajuta!
castelana fericita
11+
maria08 spune:
Taty ana: Felicitari!!!!! O sarcina usoara si fara probleme!!!!! Am sa-ti trimit un pm, daca i timp sa-mi raspunzi, te rog.
Cora: Ne spui doar ca ai avut punctia asa....pai spune tot...
...cum a fost ? cate ovule?![]()
Alrak: Vezi ca toamna a venit cu vesti bune, iti doresc sa ne aduci aceleasi vesti!
Catalina: Pai tu stiai ca acesti dr. profesionisti au clinica in Romania si nu ai spus??? Sau poate ai spus si eu nu am retinut....incep sa ma gandesc si la alte variante pentru Romania...
cora79 spune:
Fetelor,la punctie am intrat la ora 17.10 ,a durat 20 minutele cu totul, am obtinut 5 ovocite grasunele si sper eu ca si de buna calitate,restul pana la 9 au fost foliculi goi sau cu chist
Sotul a dat doua probe de motor
la interval de o ora si jumatate ,dar productia a fost mica,insa putini si de calitate cred; ovulele au fost fecundate prin ICSI, astazi asteptam primele rezultate
M-am trezit repede din anestezie, iar la cca trei sferturi de ora am plecat acasica cu sotul din dotare
bytzi spune:
cora,sa fie cu noroc si vrem mai multe detalii
maria,a spus catalina pe la topicurile FIV chiar a dat o intilnire cu dr ei si fete de pe forum ,tare dragut
dumnezeu ma va ajuta

bytzi spune:
cora,sa dea dumnezeu sa se fecundeze cit mai multe
,cu dr Dracea ai facut?
dumnezeu ma va ajuta

cora79 spune:
Aseara am avut ceva dureri de burtica,dar nu mari,mai mult un disconfort, astazi sunt mai bine,ma pregatesc sa pap ceva si sa iau medicamentele indicate,stau ca pe maracini pana voi primi telefonul dupa amiaza,dar sper ca va fi bine
cora79 spune:
BYTZI-da cu dr Dracea am facut primul FIV si sper eu ca va fi si ultimul![]()
Sunt optimista,dar totodata am si emotii, am avut un FSH mai mare(16) si totusi am obtinut ovocite,asa ca sper ca daca Dzeu a vrut ca ovarele mele sa raspunda la stimularea ovariana,sotul a dat si el tot ce a avut mai bun,ma gandesc ca Doamne Doamne va dori sa devin si mamica
cora79 spune:
Bafta mare la toate fetele fivoase si sa dea Dzeu sa numaram in aceasta toamna cat mai multi boboci si 

cora79 spune:
Castelana,dupa embriotransfer,te voi stresa un picut cu detalii despre perioada de asteptare, sfaturi utile ,etc

Ai grija de tine si de samburelul din burtica
bytzi spune:
aaa cora stai asa ca nu scapi asa usor de mine![]()
ai avut FSH 16???
acum zi-mi te rog cu ce si cit ai facut stimulare???
eu savurez tot ce inseamna FSH mare![]()
dumnezeu ma va ajuta