Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Gabitza, ce m-am distrat cu poza cu pufuletii aia.... da' ce-o fi fost la gura ta... sau macar in gandul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Asta micu', Raducu, e fantastic. O secunda daca il lasi nesupravegheat, sau lasi ceva la indemana lui, in clipa aia e acolo. A prins o punga deschisa de pufuleti pe masa din bucatarie si urmatoarea miscare a fost sa o ia si sa o scuture pe tot holul si bucataria. Era asa de simpatic cum scormonea dupa aia si infunda in gura de pe jos ca m-a bufnit rasul si i-am pozat. L-a vazut si Andrei si hop si el ca Ion, ca si el e om, a bagat si el cot la cot cu frate-su. Noroc ca era aspirat Iar de strans/aspirat a facut-o taica-su.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mercedes, imi e tare greu in momentul asta sa ma despart de bb, dar sunt multe lucruri de pus in balanta. Eu nu am stat cu nici un copil prea mult acasa si tanjeam dupa un cic lung .

Gabitza, din pacate nu il alaptez pe Vladimir. Sau mai bine spus, nici pe el . Nu am avut strop de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Heeei! N-a scris nimeni de ieri!!!! Moare subiectul, bre! Sunteti bine? Ia, hai, catalogul si prezenta ca nu mai tine.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Io, aici sunt, bagam o prajitura la ghiozdan si cugetam la vremea nasoala de afara.
Dimineata iar am venit la trap prin ploaie 25 de minute. Urasc pasajul de la Baneasa.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Prezent si noi...saptamana asta am primit diagnosticul atomicei asa ca nu facem tocmai bine...da' macar ne straduim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Teddy - oricum ar fi, nu ne tine in suspans, suntem aici pentru tine!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sunt un user dc
am nevoie de ajutorul vostru
va rog
cititi
nu ignorati

multumim

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

si io, si io, mai stau olecutza, pana imi fac curaj sa plec acas', ca acuma plooo

Teddy, ce-ati primit ca rezultat? Vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

LA MULTI ANI Corni !

Salutare,
A nu-stiu-cata-oara, fiica-mea face febra taman dupa ce pleaca al meu sot in delegatie A facut intr-o seara febra 39, habar nu am de la ce, i-am dat antitermice vreo 3 zile si asta a fost. Luni cred ca o s-o duc la exudat.

Tot luni o sa incepem orele de balet , inca nu i-am luat costum (cele de la Decathlon mi s-au parut cam scumpe, si cam fara motiv), la TCM n-am gasit decat pentru categoria 9-10 ani :(, iar la magazinul din Stefan cel Mare (langa Circ), nu m-am dus, ca-mi e peste mana... Alte magazine de specialitate mai stiti ? De papuci s-a ocupat o colega de serviciu, mi-i face mama ei si luni o sa ii am.

Ieri a fost un haos total in Bucuresti, nu stiu ce naiba se intampla. Noroc ca sotul se intorcea din delegatie, si a ajuns bine-mersi acasa (a intrat prin vest, de pe A1), dar eu a trebuit sa merg pe jos cateva statii, timp in care am depasit cateva autobuze blocate in trafic ...

Fetele care ati plecat prin strainataturi ? Cum ati reusit ? Dati-mi si mie un pont, pe unde sa imi mai var cv-ul... Pe noi ne bate gandul sa emigram (ne-am trezt taman acum, cand e criza peste tot!), dar in tara asta nu mai e de trait !

Am fost saptamana trecuta la www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/4019430222/in/photostream/" target="_blank">salina Ocnele Mari (langa Ramnicu Valcea) - e tare bine amenajata (cred ca au primit ceva fonduri): colt de joaca cu basculante, lopeti, galeti, etc, colt cu popice, masinute electrice (ieftine, daca e sa le judecam dupa tarifele din Bucuresti) - dar care aproape niciodata nu au bateriile incarcate, biliard, www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/4018668739/" target="_blank">mini-cinematograf, si nu in ultimul rand, grupuri sanitare bec.

Tdi, multa sanatate Alyssei ! Indiferent care e diagnosticul, sunt alaturi de tine . Vecina ta cum mai este ?

Olgutele, ce mai faceti ?

Pe unde mai duceti copilasii, pe asa vreme ?
Ah, s-a deschis patinoarul din Dr. Taberei... iar eu n-am fost in stare toata vara s-o invat pe fii-mea sa mearga pe role .

Si daca tot m-am intins ca o placinta, sa va mai intreb ceva: de unde le-ati luat copiilor costume de ski ? Merge sa iau no-name, sau sa ma duc intr-un magazin de specialitate (care ??).

Va las acum, ma duc sa ii mai triez din jucarii... Week-end placut !

Mergi la inceput