Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ELISOR, LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Buna ziua, doamnelooor!

Bine v-m regasit! Noooo,n-am stat in concediu pana acum, as fi vrut eu, doar ca atunci cand m-am intors la munca (lunea trecuta) am gasit un porcoi de treaba si de atunci tot asa o tin... Asa ca nu am avut timp sa citesc din urma, dar recuperez io in curand. Tot atunci va povestesc si de concediu, o combinata intre Egipt si Bucovina .

Elisor, iti doresc ca abia acum sa urmeze cea mai frumoasa perioada pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Elisor La multi ani! multa sanatate si tot ce iti doresti sa se indeplineasca.
O zi minunata sa aveti!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

www.dropshots.com/vacanta2009#date/2009-10-02/13:28:50" target="_blank">The second honeymoon Am numit-o asa pentru ca ne-am tot gandit dar nu am reusit sa ne amintim o alta vacanta in doi, fara prieteni sau fara copii, de la zilele de miere si pana in zilele noastre As mai povesti dar copiii dorm si pe mine ma asteapta niste treaba, multa...

Nu inainte de a-i ura lui Elinor! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de viata lunga si frumoasa alaturi de toti ai tai! Si sa patreci frumos de ziua ta!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Elisor! Iti dorim multa fericire, bucurii si nu in ultimul rand sanatate! Si sa petreci frumos alaturi de cei dragi!

Eu nu am mai aparut de mult. Am fost la Madrid 4 zile, iar apoi m-a asteptat nebunia la birou ca, de, asa e daca iti permiti sa lipsesti 2 zile de la munca. Sunt cam scarbita de toate in acest moment, inclusiv de ce se intampla in tara asta - nu urmaresc nici stirile, dar imi mai ajung pe la urechi diverse si nu incetez sa ma minunez.
Am nororc cu Ana, a devenit destul de intelegatoare, doarme singura in continuare, per ansamblu e minunata. Va las ca am o intalnire.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ca tot veni vorba de cat de intelegatoare a fost, azi a fost prima zi de balet si bona mi-a spus ca nu a vrut sa faca nimic cu fetitele, a stat si s-a uitat ca boul o ora-ntreaga. Dar cica profesoara a zis ca asa a facut si prima data, sunt tare curioasa ce va face vineri, poate ajung si eu, ca mi-s tare curioasa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

fetelor, stati putin, sa nu credeti ca Patrick e ingerel, mai ales cand ii place sa testeze limitele pana in ultimul moment

mercedes, Patrick e la dans,din septembrie in fiecare luni (step si jazz), nu la gimnastica. La step e singurul baietel din clasa, daca la inceput a fost mai sfios si nu era atat de antrenant, acum a devenit favorita lui. La jazz mai e un baietel in grupa. De abia astept spectacolele de Christmas si sfarsit de an, sunt atata de dulci si amuzanti .
Ma bucur ca ii place si merge cu placere.

Cred ca e varsta imaginatiilor, si e normal sa povesteasca asa. cam toti trec prin asta.

Ioanailincam, sunt sigura ca odata ce Ana se va obisnui cu profesoara si grupul de fetite, o sa mearga si ea si va fi bine. Are nevoie de cateva sedinte sa se simta comfortabil.
La prima ora de dans am stat cu el in clasa, iar a doua oara m-a scos afara ... tot el, fiul care ziceam ce mamos e

Androix, bravo voua, welcome back. Arati infloritoare, ti-a priit honeymoon-ul :)
Noi de cand il avem pe Patrick o singura iesire peste noapte (de seara pana a doua zi dimineata) am facut fara el

Cloreta, ce mai faceti voi? Ce face gargarita mica? trimite-o pe Ilinca la noi sa se ia de mana cu Patrick care e super fun a lui Tincker Bell ... cred ca a vazut Peter Pan de cel putin 50 de ori iar acum asteapta cu sufletul la gura noul movie Tinker Bell (Tinker Bell and the Lost Treasure care apara luna asta pe 27!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare! citesc pe apucate si pe sarite.
net lamunca nema seara acasa f putin asa ca... :((

noi suntem bine cand cu muci cand fara muci, ca la gradi. nu poate sa zica pe R si Sh (vad ca nu se poate scrie cu diacritice). am inscris-o la gradi la gimnastica si la engleza si in we la dansuri. are o perioada mai ciudata asa ca am recurs la buline negre (cand nu asculta) si buline rosii cand e cuminte. incet incet si cu ajutorul educatoarei sistemul da roade.

in rest oboseala mare si haos.

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani lui, Elisor!
N-am citit, dar am intrat sa-i urez La multi ani lui Elisor! Sa fii sanatoasa si sa-ti mearga totul bine in familia ta minunata!

Tdi, am vazut ca ai scris acum citeva pagini, imi pare tare rau de tot ce vi se intimpla. Nici nu stiu ce sa-ti spun, dar vreau sa stii ca ma gindesc cu tot ce am mai bun in mine la voi si vreau sa fiu sigura ca peste citeva timp vor fi doar niste amintiri, cam neplacute e-adevarat, si printesa voastra va fi bine si va avea o viata frumoasa. Trebuie sa privesti lucrurile intr-un mod pozitiv si constructiv (limbajul de lemn al zilelor noastre, dar numai pentru ca e utilizat prea des si citeodata cuvintele nu mai au continut) si sa-ti spui ca totul va fi bine, nu se poate altfel!

Gabitzam, iarta-ma ca nu mai apuc sa intru si aici, am timp sa intru cam la un subiect la doua zile sa zicem, si cum sint trei la care m-am lipit, al cui e bafta. Dar o particica din sufletul meu e aici si asa va ramine chiar daca paginile se umplu mai greu. Sint fff ocupata acum, vreo doua saptaminia, ca e mijlocul sesiunii si avem teme si examene ca la balamuc, Agata are si ea testele de final pentru etapa intii... dar la sfirsitului lunii voi avea o saptamina sau chiar doua mai relaxante... pentru care mi-am propus deja sa fac o graaamadaaa de lucruri!

Va pe toate si va doresc sanatate!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am intrat si eu sa salut, desi nu stiu cind voi mai intra... sper sa-mi revin .
Am fost in tara, am plecat pe 1 octombrie si m-am intors aseara... dar... tot pe 1 octombrie tatal meu a plecat la ingerasi , am tot aminat si am ajuns prea tirziu... Si-mi pare rau ca aveam atitea sa mai vorbesc cu el, dar... doamne, doamne, nu l-a lasat sa ma astepte
Deocamdata va las, va doresc din inima sa va iubiti parintii, chiar daca gresesc ei, sa incercam sa nu gresim si noi si sa indreptam ce mai putem, cit nu e prea tirziu

Mergi la inceput