PRIETENE FARA TITLU (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

La sedintele de ieri a fost asa cum ma asteptam cu 2 exceptii:
- banii nu mi-au ajuns pentru cate s-au cerut (desi, am avut initial destul de multi )
- am ajuns in comitetul de parinti si de la Roxana, la sugestiile educatoarelor. (Dar am "potcovit-o" si pe Cristina cu functia de casier . La cat este ea de serioasa si de responsabila mi s-a parut foarte potrivita. )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello!
Hai mai Dana, ca ma faci sa ma rusinez... pai? Merci oricum, esti draguta, serioasa ma straduiesc sa fiu si in special sa nu dezamagesc. Si daca tot nu se oferea nimeni, si Madalina ma tot inghiontea... plus ca eu, neavand serviciu (adica am, dar nu ca voi) se presupune sa am si timp mai mult liber (cel putin teoretic).
Chiar ca aveti de lucru, cu doua domnisorele pretentioase .
Anda, bravo si la voi! Numai in Ro nu s-a auzit de adaptare . Mark va fi intelectualul grupei , deci libraria este magazinul preferat, foarte frumos.
Moni, merci de urari. Azi i-am mai cumparat un pantalon de trening si altul casual, tot din Miniprix, rabdare sa ai, sa cauti acolo. Si mie un tricou Mexx pt. vara viitoare, la doar 9 lei . Si n-ai terminat inca inghetata aia, n-ai scris nimic azi.
Ingrid, cum este Diana? Sper ca mai bine, cred ca este fericita ca sta cu tine acasa, pacat ca bolnavioara.
Denisa, am inteles. Distractie placuta la cabana, trebuie sa fie tare frumos. Emma??

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici!
Pai n-am mai intrat ca azi am cam dormitat .Azi nu ploua dar e inorat tare,deci tot acolo e ... indeama la somn asa vreme.
Acum m-a lovit foamea si abia dupa ce termin imi beau prima cafea.Diana s-a dus la gradi,a fost cam smiorcaita azi dimineata ca ii era somn,dar ok in final.Azi i-am bagat un echipament tot nou pe nuanta mov.Sa vedem cand s-or termina hainele noi cum o scot la capat Probabil o momesc cu rochitele,dar mi-e ca nu mai scap p-orma de ea si ca o sa vrea tot rochite.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salutare!

Eu sunt lata... mi-a iesit pe nas si pe gura zelul meu de ieri clar am exagerat. De la 4 dim m-am trezit cu arsuri si am vomitat pana pe la 7. Pe Nicolas l-a dus Robert la gradi... s-a jelit de-acasa ca el nu mai vrea ca acolo nu sunt OAMENI. Ca lui ii place acasa la el si ca vrea sa ma iubeasca acasa. L-a lasat taica-su intr- balta de. Pe mine m-a cocolosit o prietena... si-abia am reusit sa mananc 2 banane , 1 iaurt , grisine si ceai.
Pe Nicolas il ia mama si mi-l aduce cu taxi-ul. Am sunat-o pe doamna sa-i zic ca vine mama...sa-i spuna copilului ca-l ia Mimi si tocmai l-am auzit cand ii zicea ca el nu vrea sa faca pipi... si mi l-a dat la tel. Mi-a zis ca-mi aduce un "tadou... un poney cocolat"= cadou poney colorat si mi-a zis el mie ca merge Mimi sa-l ia deci nu s-a suparat ca nu m-am dus eu.
Mi-a zis doamna ca a fost cuminte si ca asa e pana mai crestem...ne apuca dorul.
Sper ca peste "uichend" sa-i treaca starea de depresie si luni sa o luam de la capat fara .
Scuze... nu pot raspunde acum ca sunt inca rupta... sunt f ffff slabita iar asta micu m-a batut din maini si din picioare in toata burta, toata ziua.
Mi-era frica ...ca ma ingrasasem 2 kg...acum cred ca le-am dat jos deja.

Va pupic..si mai revin!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Buna.
Liliana, ieri ai avut multa energie si azi... imi pare rau, refacere grabnica! Ce frumos iti declara ca te iubeste Nicolas . El este un cumintel, chiar asa, cand mai pui poze, ca nu mai stiu cum arata, si sigur s-a schimbat mult?

Noi am incheiat cu bine prima saptamana. Razvan nu plange dupa mine , deloc, deloc.
Am venit acasa, i-am servit ciorbita de rigoare, acum papa singurel o budinca "Paula", eu din obisnuinta am vrut sa-i dau eu, iar el mi-a replicat cu clasicul de-acum "ma descurc singur". Haha, asta-i buna, dar chiar mananca singur, cu mare grija sa nu se muradreasca la gurita.

Moni, se pare ca acea Vit. C cu propolis face minuni. O fi si faptul ca a mai crescut... dar, sa nu zic intrun ceas rau , Razvan e ok pana acum, adica n-a racit. Ca sa fiu sincera, toata noaptea il pipai sa caut febra, dar e ok, Doamne ajuta!

Sotul meu e plecat la craiova si severin, iar noi suntem singurei, liberi sa ne facem de cap . Parca vad ca nu mai am putere sa mai ies afara, sa vedem daca suna vreo prietena, daca nu - nu.
Revin.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Buna seara fetele acum am aterizat si noi.Am fost pe-afara toata gasca de la 17 la 21! 4 ore deci... record mondial pentru mine!
Revin cu amanunte daca ma lasa strumfii,numai sa imi iau ceva de halit intai

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

LILI imi pare rau ca o patisi ,asta sa iti fie invatatura de minte,ia-o mai usor! Desi cred ca si emotiile fura un pic de vina.Deci ati inaugurat si faza cu plansul azi.Dar e bine ca si-a revenit dupa aia
DANA nasol cu paralele,mai ales ca ai la doua de dat.Sunt curioasa ce chestii mai propun si noua la sedinta.
ASTERY iar v-ati inoit,bravos face bine la psihic! Io n-am auzit de magazinele alea ... ce-i drept si la noi sunt prin galeriile din Carrefour si Real tot felul de magazinute mai de firma sau semi-firma ,dar nu le calc in veci,ca face mai bine la psihic ... decat sa vad ceva ce mi-ar placea mult si sa nu-mi permit,mai bine sed in banca mea . Bravo lui Razvan ca mananca singurel! Sper sa isi tot faca efectul VIT C aia! La noi nu stiu in ce masura isi face ca Diana mai are inca muci , dar macar sunt transparenti ,nu i se infunda nici nasul si n-are febra.In schimb cam tuseste de la ei Nici nu stiu ce sa ii mai dau ... i-am mai dat doar miere azi.Panadol nu i-am mai dat,ca e cam de pomana daca nu face febra.Acum seara zicea Ghita ca si Alexandra fetita de la blocul lui mami cu care se tot joaca Diana era plina de muci.Si ea doar de anul asta a inaugurat gradinita,ca a re doar 2 ani jumate.

Na si cum ziceam am bantuit mult pe-afara azi.Am mers "pi centru" cale de doua statii de tramvai si apoi am luat-o in lateral pana la cimitir (e paralel cu soseaua dar mult in lateral) si ne-am intors plimbandu-ne prin el.Am cumparat de la intrare si doua buchete de flori si i-am explicat Dianei ca-s pentru bunica mea (din partea lui tati) si unchiul meu (fratele lui mami) care-s inmormantati acolo.Ciudat dar n-a pus deloc intrebari,parca i se parea foarte natural.Eu pana acum desi am mai fost cu ea in zona nu i-am zis ce si cum.Drept e si ca am umblat pe-acolo cu ea mai mult cand era mica.Am lasat-o pe ea de a pus florile in vazele de piatra,iar pe cand ieseam din cimitir scoate si-o perla ... "MAMI O SA LE ZIC LA TOTI CA AM FOST LA CIMITIR SI I-AM INMORMANTAT PE ASTIA DOI" Noaa nici chiar asa ca bunica-mea a murit in "80 si unchiu-meu in '84 ...
De-acolo ne-am dus la mami la bloc cu o mica halta la un loc de joaca - ea cu Ghita la aparate,io cu Tudor la plimbare de jur imprejur ca nu ii prea placea printului stationarea Ajunsi la mami,eu am urcat cu ea si Tudor sa il hranesc si Ghita s-a dus cu Diana la locul ei de joaca preferat de alaturi ca sa se intalneasca cu Alexandra.S-au intors abia pe la 21,asa ca noi am mai stat la povesti cu vecinele,noroc ca Tudor fiind satul a dormit tun.
Si-acum am reusit de i-am pus la culcare la 22,30 ... mai ales la Diana e o mare performanta!!! Se pare ca asta ii lipsea: sa stea p-afara 4 ore,din care 2 ore a umblat pe jos non-stop
Mami a tot rugat-o sa urce si sa ramana la ei,dar n-a avut pe cine ... ea voia cu mami Multumita lui Tudor evident
De la gradi nu mi-a mai zis nimic nou (sau nu-mi amintesc acum ...),dar cred ca deja s-a reobisnuit.Mai greu cu trezitul de dimineata,mai ales daca schimba astia si ora
Apropo de gradi si neuronii mei: deja de doua ori era sa plec de-acolo incaltata in chestiile alea negre de protectie pentru incaltaminte,ultima oara mi-a atras atentia un moshulica ca eu deja si coborasem val vartej treptele ... ma si vedeam ajunsa in strada cu ele fara sa imi dau seama. Ce s-ar mai fi uitat lumea la mine

Aoleu cat mai scrisei! Restul lumii? Nu mai da nimeni raportul?
Eu am fugit la lecturat - din cauza lui de-o saptamana n-am mai pus mana pe lucrat la acte Si iar mi s-au adunaaaat

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Desi am sperat ca azi vom dormi mai mult, in special ca este si foarte innorat - vezi de treaba! Se vede ca Razvan s-a obisnuit cumva cu programul, ceea ce... nu-i chiar rau.

Moni, eu mi-am canalizat toata increderea in vit. C asta cu propolis si sper sa faca minuni in continuare. Propolisul este antiseptic si anti mai multe, asa ca ii voi da continuu, am sa mai citesc si prospectul ala sa vad ce zice. Tu Dianei cate tablete/zi ii dai? Lui Razvan ii dau 4. In plus ii dau Septilin 5 ml/zi si Omega 3 tot 5 ml/zi. Si-am sa mai cumpar Oscilo, bine ca mi-am amintit.
Deci Tudor este din ce in ce mai cuminte, asta este minunat.

Restul fetelor?
Dana Ene? Denisa? Bee? Ingrid? Ana? Liliana? Ursoaica? Anda? Daniela? Mira? Janina?
Nu am idee ce vom face azi, o sa iesim, fireste.
Noi luni mergem la Bucuresti la control la dr. Naghiu si m-au sunat ieri ca si ghetutele sunt gata , deci trebuie sa mergem sa le achitam si sa le luam.
Razvan deja ma omoara cu acest "ma descurc singur" , deci uite influenta pozitiva a spiritului de "turma" de la gradi, sunt tare fericita si multumita .
Doamnele educatoare sunt doua dragute, au destula experienta, si eu am toata increderea in ele.
In rest... mi-am baut cafeaua si mai bantui pe aici.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Hahaa, ia uitati ce am gasit aici , vaaai, ca tot nu-mi vine a crede, ce-au mai crescut !!!

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Buna dimineata ! Si eu astept cafeaua si micul dejun.
ASTERY mortala poza cu Roxanica si Razvan bebei Chiar imi amintesc bine de ea!!!
Va mai amintiti albumele comune din yahoo care au fost mutate ... unde? Mai stie careva cum ii zice? In Flikr parca? Si ce parole mai sunt? Aveam o multime de poze cu Diana bebe puse acolo
Revin ..

Mergi la inceput