America (176)
Raspunsuri - Pagina 22
Delia21 spune:
Bianca,e tare dulce bebe
iar suroara e minunata
.Nu imi dai fata de nora?Cati ani are?Sanatate si sa te bucuri de minunile tale!
philip spune:
bianca, f frumosi copii, ii dau si eu dreptate lui lexi (care btw e o dulce), eu tare mult as vrea sa-l vad si pe marcu al andradei, dar nu cred ca i se face ei mila sa-mi trimita o poza cu el :)
va multumesc mult de complimente, si eu ma mir ce copiii reusiti au iesit din noi doi.
arminad, e o scoala montessori privata de aia arata asa a castel :)
pumba, mi-a trecut depresia postsoacra, de acum imi intru in ritm. philip merge 8.30-3.30. aseara a adormit singurel la 8 jumate. era frant.
hilde, f frumoasa casa si buna ideea alinei, imi aminteste de peretele biblioteca al parintilor mei cand eram eu prunca. erau numai niste rafturi simple prinse intre ele cu lanturi solide. f misto.
buflea, recunosc ca m-am prapadit de ras, sanatate sotului.
pup la gasca
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
buflea spune:
De ce oare ma intreaba toata lumea ce i-am dat de mancare ? Oare chiar sa-mi fi reusit asa, fara sa imi dau seama
...recunosc ca de ceva vreme ma uit pe la tot felul de seriale cu crime - Forensic Files si Snapped dar va jur ca fara nici o intentie, doar asa, din curiozitate stiintifica
. Plus ca toti aia care au incercat acolo au fost prinsi pana la urma, deci nu am inca planul bine pus la punct
.
Pana si el mi-a adus aminte ca tot timpul cand vine sus ma gaseste urmarind Forensic Files si chiar se aolea astazi de pe o buda ca nici macar nu am asteptat sa isi faca si el o asigurare de viata, macar sa ramana ceva in urma lui
. Eu i-am declarat azi ca inca mai am nevoie de el, dar de unde, vad ca toata lumea ma banuieste pe mine - el, soacra, voi ...aproape ca incep sa intru si eu la banuieli ...
Aseara a mancat friptura de vita la gratar cu ardei copti - e adevarat ca era in frigider de duminica, pusa cu sare, ulei si piper ... dar bai, nu era stricata, ce naiba, plus ca e tot vina lui ca trebuia sa o gratareasca duminica dar a gratarit aerul conditionat de la serviciu ... sa fi fost de la friptura aia, ca numai el a mancat din casa ?
Oh ! Imi lipseste Krissy cu stiintza ei - Krissy, draga mea, daca citesti, da-mi si mie de stire, chiar l-am otravit, ce molecule s-au atacat cu celule, ce s-a intamplat de au explodat la barbata-meu in intestin si cat mai dureaza reactia asta chimica ?
Am vorbit cu mama in Romania care mi-a spus sa ii dau Furazolidon, soacra-mea nici macar de un sfat nu a fost in stare ... l-am furazolidonat, asteptam efectele.
arminad spune:
Buflea,eu o banuiesc pe soacra
Acuma nu m-am hotarit inca daca a vrut sa maninci tu friptura cu molecule pe ea sau a vrut doar sa te discrediteze.![]()
buflea spune:
Nu, nu ... sigur nu e soacra, ca soacra mea nu gateste ... oricum ii pute totul aici, incepand de la orice fel de mancare pana la orice fel de orice fel ...deci daca e de la mancar, nu e ea ...
Ea da copiilor de mancare strict ce le gatesc sau le las eu ... nu stiu ce s-ar intampla daca nu as lasa, mi-a fost teama sa incerc
.
Ea cat sta la noi mamanca numai paine cu lapte acru si de fiecare data slabeste cate 10 kg (normal) - apoi se duce in Romania si le pune inapoi ...
ocebine spune:
Eu m-am cadorisit singura cu niste botinute de leopard, decupate si cu talpa roz si toc de 4in
. Acuma sa ma vad unde le port!!! Am dat iama in sale la Nordstrom.com...m-am "lipit" si de niste Ugg pina la genunchi...urite-urite da' imi fac treaba cu ele ca de 4-5 ani nu ies din ele!!!
Ma maninca portofelul azi...vreau ciorapi cu buline...sa vad pe unde gasesc asa ceva!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ocebine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buflea Nu, nu ... sigur nu e soacra, ca soacra mea nu gateste ... oricum ii pute totul aici, incepand de la orice fel de mancare pana la orice fel de orice fel ...deci daca e de la mancar, nu e ea ... Ea da copiilor de mancare strict ce le gatesc sau le las eu ... nu stiu ce s-ar intampla daca nu as lasa, mi-a fost teama sa incerc |
Vezi sa nu fi "servit" ceva in drum catre/inapoi de la lada de AC...al meu sot zice ca nu maninca nimic dar "gusta" pe ici colo (il mai prind cu hirtia-n buzunare)...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
lexi spune:
Asa am auzit/citit, ca marele dusman al granitului ar fi Windexul, dar si alte produse pe baza de acizi, otetul, zeama de lamaie, portocala etc. Intr-adevar, rezultatul shiny obtinut in cateva secunde concureaza la greu cu constiinta (nu si nu), dar, in timp, zice-se ca ar ataca sealer-ul.
Buflea, daca ar fi fost other way around, as fi zis ca-i o intoleranta la soacra, dar, asa... probabil ca-i un virus banal. Ati incercat BRAT diet? Asa tin minte de cand erau copilasii mai mici, bananas, rice, apple si toast. Nu cred ca ordinea are vreo importanta, e doar sa sune bine. ![]()
lexi spune:
Anamaria, ia uite ce de www.thefind.com/apparel/info-black-polka-dot-tights" target="_blank">buline 
Hilde spune:
Buflea, ajuta-l sa iasa la liman. Daca este ingrijorat de job, depresiv, posibil ca are imunitatea scazuta si toate bolile se 'leaga" de el. Trimite-l sa faca sport, poate helps. : )