America (176)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Bianca,e tare dulce bebe iar suroara e minunata.Nu imi dai fata de nora?Cati ani are?Sanatate si sa te bucuri de minunile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bianca, f frumosi copii, ii dau si eu dreptate lui lexi (care btw e o dulce), eu tare mult as vrea sa-l vad si pe marcu al andradei, dar nu cred ca i se face ei mila sa-mi trimita o poza cu el :)
va multumesc mult de complimente, si eu ma mir ce copiii reusiti au iesit din noi doi.
arminad, e o scoala montessori privata de aia arata asa a castel :)
pumba, mi-a trecut depresia postsoacra, de acum imi intru in ritm. philip merge 8.30-3.30. aseara a adormit singurel la 8 jumate. era frant.
hilde, f frumoasa casa si buna ideea alinei, imi aminteste de peretele biblioteca al parintilor mei cand eram eu prunca. erau numai niste rafturi simple prinse intre ele cu lanturi solide. f misto.
buflea, recunosc ca m-am prapadit de ras, sanatate sotului.
pup la gasca

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

De ce oare ma intreaba toata lumea ce i-am dat de mancare ? Oare chiar sa-mi fi reusit asa, fara sa imi dau seama ...recunosc ca de ceva vreme ma uit pe la tot felul de seriale cu crime - Forensic Files si Snapped dar va jur ca fara nici o intentie, doar asa, din curiozitate stiintifica . Plus ca toti aia care au incercat acolo au fost prinsi pana la urma, deci nu am inca planul bine pus la punct .
Pana si el mi-a adus aminte ca tot timpul cand vine sus ma gaseste urmarind Forensic Files si chiar se aolea astazi de pe o buda ca nici macar nu am asteptat sa isi faca si el o asigurare de viata, macar sa ramana ceva in urma lui . Eu i-am declarat azi ca inca mai am nevoie de el, dar de unde, vad ca toata lumea ma banuieste pe mine - el, soacra, voi ...aproape ca incep sa intru si eu la banuieli ...

Aseara a mancat friptura de vita la gratar cu ardei copti - e adevarat ca era in frigider de duminica, pusa cu sare, ulei si piper ... dar bai, nu era stricata, ce naiba, plus ca e tot vina lui ca trebuia sa o gratareasca duminica dar a gratarit aerul conditionat de la serviciu ... sa fi fost de la friptura aia, ca numai el a mancat din casa ?

Oh ! Imi lipseste Krissy cu stiintza ei - Krissy, draga mea, daca citesti, da-mi si mie de stire, chiar l-am otravit, ce molecule s-au atacat cu celule, ce s-a intamplat de au explodat la barbata-meu in intestin si cat mai dureaza reactia asta chimica ?

Am vorbit cu mama in Romania care mi-a spus sa ii dau Furazolidon, soacra-mea nici macar de un sfat nu a fost in stare ... l-am furazolidonat, asteptam efectele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Buflea,eu o banuiesc pe soacra Acuma nu m-am hotarit inca daca a vrut sa maninci tu friptura cu molecule pe ea sau a vrut doar sa te discrediteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nu, nu ... sigur nu e soacra, ca soacra mea nu gateste ... oricum ii pute totul aici, incepand de la orice fel de mancare pana la orice fel de orice fel ...deci daca e de la mancar, nu e ea ...
Ea da copiilor de mancare strict ce le gatesc sau le las eu ... nu stiu ce s-ar intampla daca nu as lasa, mi-a fost teama sa incerc .
Ea cat sta la noi mamanca numai paine cu lapte acru si de fiecare data slabeste cate 10 kg (normal) - apoi se duce in Romania si le pune inapoi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu m-am cadorisit singura cu niste botinute de leopard, decupate si cu talpa roz si toc de 4in. Acuma sa ma vad unde le port!!! Am dat iama in sale la Nordstrom.com...m-am "lipit" si de niste Ugg pina la genunchi...urite-urite da' imi fac treaba cu ele ca de 4-5 ani nu ies din ele!!!
Ma maninca portofelul azi...vreau ciorapi cu buline...sa vad pe unde gasesc asa ceva!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Nu, nu ... sigur nu e soacra, ca soacra mea nu gateste ... oricum ii pute totul aici, incepand de la orice fel de mancare pana la orice fel de orice fel ...deci daca e de la mancar, nu e ea ...
Ea da copiilor de mancare strict ce le gatesc sau le las eu ... nu stiu ce s-ar intampla daca nu as lasa, mi-a fost teama sa incerc

Vezi sa nu fi "servit" ceva in drum catre/inapoi de la lada de AC...al meu sot zice ca nu maninca nimic dar "gusta" pe ici colo (il mai prind cu hirtia-n buzunare)...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Asa am auzit/citit, ca marele dusman al granitului ar fi Windexul, dar si alte produse pe baza de acizi, otetul, zeama de lamaie, portocala etc. Intr-adevar, rezultatul shiny obtinut in cateva secunde concureaza la greu cu constiinta (nu si nu), dar, in timp, zice-se ca ar ataca sealer-ul.

Buflea, daca ar fi fost other way around, as fi zis ca-i o intoleranta la soacra, dar, asa... probabil ca-i un virus banal. Ati incercat BRAT diet? Asa tin minte de cand erau copilasii mai mici, bananas, rice, apple si toast. Nu cred ca ordinea are vreo importanta, e doar sa sune bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Anamaria, ia uite ce de www.thefind.com/apparel/info-black-polka-dot-tights" target="_blank">buline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Buflea, ajuta-l sa iasa la liman. Daca este ingrijorat de job, depresiv, posibil ca are imunitatea scazuta si toate bolile se 'leaga" de el. Trimite-l sa faca sport, poate helps. : )

Mergi la inceput