Locul fetelor Nou-Venite (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Neata fetelor!

Eu cred ca o sa imi injectez cafea in vena, la cat de varza sunt azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

fetele alesico ma roaga sa va spun ca ea iar nu poate intra

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Alesico zice: fetelor incep de azi eu nu am sa mai intru , pana nu se reface forumul de tot , pt k nu am nici o sansa sa scriu ...si inafara de asta incep de maine si renovarile deci va dati seama k nu am cum sa stau, oricum o sa va citesc in fiecare zi, si o sa fiu cu gandul la voi, si astept liniutele rosii... o sa tin legatura cu Jesia pe mess, si o sa va mai zica despre mine. pup pe toate fetele, si spor la treaba , si sa trecem cat mai repede la odisee, k poate acolo pot si eu sa intru. o zi placuta si frumoasa la toate va doresc si un weeklend linistit si plin de 2 liniute

Pozele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

ai vazut jesia ?
gand la gand cu bucurie...

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Chiar nu inteleg ce se intampla. Deja devine enervant. Sper sa se remedieze cat mai repede situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hai ca am intrat sa va dau o veste , am mai intrat si pe celelalte topicuri:

Cateva detalii:

1. Desprecopii.com a crescut mult in ultimul an si avem un upgrade planificat. Din pacate acest upgrade nu este simplu si necesita niste schimbari tehnice delicate care implica mult atentie. De aceea dureaza! Vestea buna este ca investitia hardware/software a fost facuta deci ramane doar o problema de timp!

2. In ultimile zile am avut o serie de probleme tehnice suplimentare pe care speram ca le-am rezolvat. Ne-am intors asadar la situatia de descrisa mai sus.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)

Mergi la inceput

Am ramas singura pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

pianna, nu esti singura....sunt pe baricade
aleesicoo, spor la treaba si multumim pt. informatii. Probabil ca vom mai aveam probleme o perioada din cauza acestui upgrade...Dar si cand vom reveni, sa vezi activitate atunci...
noi suntem in ziua 14. sper sa fie cu noroc luna asta si sa nu fiu iara insarcinata doar in creierul meu !!!

Mergi la inceput

Sa fie cu noroc lorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

pianna, nu esti singura....sunt pe baricade
aleesicoo, spor la treaba si multumim pt. informatii. Probabil ca vom mai aveam probleme o perioada din cauza acestui upgrade...Dar si cand vom reveni, sa vezi activitate atunci...
noi suntem in ziua 14. sper sa fie cu noroc luna asta si sa nu fiu iara insarcinata doar in creierul meu !!!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput