Locul fetelor Nou-Venite (11)
Raspunsuri - Pagina 11
lorin7774 spune:
| Citat: |
| gandeste -te Lorin numai la ce este frumos, ai zis bine, sot, copil pe care deja il ai si esti o fericita, dar lasa-l pe bebe sa vina linistit nu il stresa si pe el |
asa o sa fac. multumesc pentru gandurile frumoase si va doresc la toate din inima sa deveniti mamici.
aleesicoo spune:
te
Pianna si poate ne "auzim"diseara ca am si acasa mozilla.
acum chiar nu mai scapati de mine chiar daca incepe santierul la mine acs, printre 2 3 ciocane si flex, si cine stie ce naiba o sa mai fie pe acolo, dar tot mai arunc un ochi si la voi
, asa ca Mvb sa se pregateasca sa faca capitoleee multeeee ca pregatim terenul pt odisee
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
aleesicoo spune:
dar unde putem vedea si noi poze cu tine si cu printesa ta?
]citat din mesajul lui lorin7774[/i]
| gandeste -te Lorin numai la ce este frumos, ai zis bine, sot, copil pe care deja il ai si esti o fericita, dar lasa-l pe bebe sa vina linistit nu il stresa si pe el |
asa o sa fac. multumesc pentru gandurile frumoase si va doresc la toate din inima sa deveniti mamici.

[/quote]
jesia spune:
acum mi-am dat seama...la mine merge pt ca intru de pe opera
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
dar ceea ce mi se pare iar ciudat
mi-a disparut culoarea de la nume... ia sa vedem acum daca a reaparut ca am fost la"magazinul "punctelor
aleesicoo spune:
nici acum nu apare.... Jesia , numele meu nu apare inflacarat asa si el un pic? cum era inainte?....sau aici pe mozzila asa se vede...
aleesicoo spune:
dar nici numele nu apare boldit... spre exemplu am boldit numele Jesiei(care si acum l-am boldit )si sa vedem daca apare..cel putin la mine nu apare
jesia spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo nici acum nu apare.... Jesia , numele meu nu apare inflacarat asa si el un pic? cum era inainte?....sau aici pe mozzila asa se vede... ![]() Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) |
Se vede doar pe explorer....pe mozzila,opera, firefox nu se vede
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
dar nici numele nu apare boldit... spre exemplu am boldit numele Jesiei(care si acum l-am boldit )si sa vedem daca apare..cel putin la mine nu apare
aleesicoo spune:
aaaa .... am inteles, ma gandeam si eu la o chestie din asta
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
Se vede doar pe explorer....pe mozzila,opera, firefox nu se vede Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |