Timisoara Impreuna(159)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

DORIS scuze .... urez cu intarziere la multi ani , sa fi fericita cu mult noroc in continuare

eu ce sa va zicl .... acuma alte probleme , maine o opereaza pe mama mea ... ruptura de menisc ... trecem si peste asta

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si de la mine...

Doris si Anda,sa veniti la raportare,sa ne spuneti cum a fost prima voastra zi de scoala...

Simona,si io tot n-am priceput care e misterul...dar 'oi fi moale la pupat...

Dana...multa sanatate mamei tale!Vad ca la tine e din lac in putz!Draga de tine!

Pianna
,multumesc frumos de urare!

Silvana,sper sa te tina cu succes lasatul de tutun...hai ca se poate,oleaca de ambitie...

Getutiliii
...io m-am socat vazand strada cu gradinita full de masini,am zis ca-i manifestatie...asa ca te inteleg cu ameteala din cap...mai bine ca nu ai mers la gradi cu Alex,ca era nebuneala cu grupele mici...ti se rupea sufletul de ei...

Mah...resul de lume...sa va tzuc si pe voi...

Va doresc la toate o saptamana excelenta si o zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare si de la mine, scriu fugutza, da' mai vin.

Am fost cu Lori la gradi, prima zi de grupa mare, de la masina la poarta a tinut-o tot intr-o fuga, s-a grabit nevoie mare sa ajunga in clasa si acolo, cumintzica foc sa n-o recunosc ... Revin si cu poze.

Andanii, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin atatea. Dar dupa asa multe zile mohorate, imposibil sa nu rasara soarele si pe strada ta.

Maria, io veci pururi o sa asociez smochinele coapte cu ... vara! Am mancat in Croatia, pe caldurile alea mai mari, culese direct din copac, zemoase si parfumate ... asa ca smochine = insula insula Rab, in inima mea. Chiar vei retete de muraturi? N-am nimic simandicos, pun la gramada castraveti cu gogonele si conopida, plus ingrediente din "retzeta" de la bunica: tulpini uscate de marar, agurida, crengutza de visin, hrean, sare fara iod, morcovi mici si boabe de piper. Singura chestie mai deosebita e ca nu pun otzet.

La disociat nu ma bag, ca-mi prin urechiile. M-as baga la unul din ala gen stil de viatza sanatos, da mi-am ratacit voiinta printr-un cotlon si inca mai caut dupa ea.

Silva, ieri, de exemplu, n-am fumat nicio tzigara, da' azi merg la lucru si iar incep. deocamdata as fi multzumita daca le-as inlocui pe astea mai tari cu unele mai subtzirele si nu as depasi 5 pe zi.

Dorisake, ma bucur mult, mult pentru tine si noua ta atitudine ... ce sa zic, tine-o tot asa si la mai bine!

Fug fupa spiridus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Salutare.........la mic si mare!

Noi fusaram si ieri si alaltaieri pe la muzeul satului la festivalul Plai...fu fain ...activitati faine pt copii...pictat , jonglerii...Jaki chiar a invatat sa invarta farfuria pe un batz...in rest azi scoala , gradi...azi la 12 deja imi erau gata bateriile...numa ca dormii o tzara si ma refacui...

io nu am mai intrat pe acia de joi...si intru azi ca de cand tot vreu sa intru sa citesc sa vad ce-o facut Mariuca...si dau pe pagina 2 de voi ...vad ca scrisarati nu gluma...

Am citit prima si ultima pagina deocamdata...

Felicitari mama Mariuka...ma bucur mult pt voi...ai pus si poze ?...Sa-ti dea Domnul multa dragoste si rabdare...si musai sanatate ca de astea avem nevoie noi toate mamele...

Aiduk..ce mai face gombotzu-dodolotzu?...tu cum te simti?

Dorisake...zau ca am uitat de ziua ta...La multi ani si tot binele din lume!...Am vazut transformarea ta...esti faina si asa...dar cel mai mult imi place transformarea interioara...

Silvana cu intarziere la multi ani...deja uitai pt cati ani de casnicie ...sa fiiti fericiti...si musai sa aveti pe D-zeu cu voi ...ca altfel castele de nisip construim fara El

Dana...sanatate mamei tale si D-zeu sa fie cu voi..

va tzuc pe toate...ma duc la bucatarie...mi s-a dat comanda de spaghette..

mihi...22+

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu stau cuminte si astept povestea nasterii lui Eric

La multi ani tuturor care s-au sarbatorit, si va doresc ca tot binele din lume sa se reverse asupra voastra!
gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Alina, eu astept si povestea nasterii lu' Eric si povestea primei zi de scoala pentru Ines si Edi dar la cat de "des" scrie Anda s-ar putea sa ne pove impreuna si prima zi de scoala din clasa a II-a

Cum orice minune tine 3 zile, la mine 2, din pacate azi mi-am cumparat tigari imi ghioraiau matzele de foame si ma gandeam numa la imputitele alea de bagauri, ma imboldea al cu coarne in dos si uite asa se duse pe ... ambitia mea, is furioasa pe mine dar asta e, sper sa reusesc sa le las cand termin cu cura.

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neagra gaska

Mihi
Dana, mmmmm...ce-mi faci la prima oraaaaa....cat ma bucur ca am reusit sa fugim anul asta pana acolo...vis! si da, vreau retete de muraturi cand ai vreme. si poze, tot cand ai vreme
io ieri am pus bulion, am primit o straita mare de rosii din alea carnoase de gradina.
am si uitat ce fain miroase bulionul facut in casa, mmmm.

silvana, si daca nu iei calcatul asta stramb ca o renuntare? ia gandeste-te da cum faci tu, ca la disociat nu trebe sa ajungi la foame sau n-ai avut cum atunci? io tin pumnii totusi, numa inainte iubita cum stati cu apartamentul? Paul cum ii?

andanii, imi pare rau ca ai atatea baiuri pe cap. recuperare usoara la mamonul tau

getutzule, ai recuperat cupkilu?! cum o fost?
doris, anda, sper ca n-ati dormit la scoala in banca hai cu rezumatu'

Ana, vezi ca-i de bine ce urmeaza sa zic : esti tot mai putin moale la pupat!!!

pup gaska, sa aveti o zi faina!

mamica de Alexandra Ioana

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am trecut pe la lucru jumatate de ora sa ma vada lumea si-acuma plec la spital ... va multumesc pentru gandurile bune

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata si de la mine

Mariaa merci de cafea ...
mai rezistati pana mergeti iar la printesa? ati mai vorbit la telefon?
eu de azi sunt 3 zile in concediu, asa ca azi l-am dus eu pe Alex la gradi si nu stiu ce l-a apucat ca s-a pus pe un plans ... desi el a fost aproape toata vara la gradi si ii place acolo... dar de obicei il duce tati la gradi, poate fiindca l-am dus eu acuma ... nu stiu... vad eu cand il iau acasa cum a fost.
is si fara sot 3 zile ca-i plecat in germania, asa ca doar eu, Alex si babi a noastra ..
Andanii tin pumnii pt mami a ta, sa iasa cu bine din operatie si sa se recupereze usor. multa sanatate
Anda si Doris vad ca taceti malc, ia treceti incoace si povestiti-ne cum a fost prima zi de scoala, impresii ....
Silvana io zic s-o iei usor, nu te necaji ca ai clacat intr-o zi, a doua zi o iei de la capat .... hai ca poti, sunt sigura ca vei reusi
Mihi un special pt tine si trupa de ieduti

va las, fug la treburile casnice
o zi faina sa aveti

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...io-s inca in stare de beatitudine...inca plutesc de emotie... dupa ziua de ieri...sunt undeva prin nori si n-am chef sa ma cobor...

da incerc sa-mi revin...
Azi am lasat kupila la scoala, nici nu m-a bagat in seama, fata de alti copii, lipiciosi si pupaciosi si de nedezlipit de mamicile lor... a mea...ioc pupat, ioc imbratisare...fuga spre clasa...ba mai si zice: lasa-ma la poarta ca ma descurrc...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput