Timisoara Impreuna(159)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Iarasi sunt accelerat, ca-i de lucru grupa mare. Bine ca-i vineri.

Deya La multi ani cu sanatate si multa, multa fericire!

Da Maria, mai dinamici, acu' o sa ne lansam in spatiu! Dulce foc ghiocelul, si simpatic din calea afara!

Ana, am fost iarasi in vizita pe la tine, m-ai terminat, alea-s poze din 2003, 2004??? Cand a trecut mey timpul in halul asta ?

Tot am vrut sa intru sa scriu, aveam si mesajele pregatite, n-am apucat si acu' am uitat ce-am vrut sa zic. Bine ca vine weekendu, ca neuronii mei vad ca dau semne de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Va multumesc pentru urarice e cu absenteismul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Deya...bay,e clar...is iar cu biscuitele pe conducta!Scuze,milioane de ele,dar macar in ultimul ceas iti doresc si eu si iti urez LA MULTI ANI! fericiti,cu impliniri si realizari si cu o dragoste asa cum iti doresti!

Danuta,pai pozele alea is de prin 2004....Ma bucur de vizita....poti trece oricand....sa vezi ce trandafir de Resita am acolo....hehehehehehe....e asa de rosu,de te dor ochii!

Pusi la toate!

Mergi la inceput

Anadar tu oricum stiai pentru ca ai scris zilele trecut cum ma petrec vineri.
Da fetele celelalte unde sunt?Sau nu merit sa imi spuna la multi ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Deya, iarta fetele, e vineri inceput de weekend ...
Cum te-ai petrecut azi?

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Silvana maine ma petrec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

deiule, de milioane de ori LA MULTI ANI!
si obisnuieste-te ...

io am avut o zi nebuna, am scris la un moment dat un mesaj si in loc sa il trimit, l-am sters si n-am avut nervi sa-l reiau.

somn usor gaska si wk fain de tot! ma duc la somn.

btw, zicea ceva Anda pe aici de o cafea pe fro terasa pana se mai poate...bagam una saptamana viitoare?!

mamica de Alexandra Ioana

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

deya cu scuzele de rigoare un La multi ani intarziat, nu am stiut ca e ziua ta cand scrisesem io de dimi inca nu te-a felicitat nimeni ca sa afle si baba de mine sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata

eu acuma fac bagajele si plecam .... sa ne tineti pumnii maine dimineata de la 9-12 e primul concurs de dans cu noua lui partenera si sunt emotii miiii

sa aveti un we excelent

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Multumesc inca odata de urari.
Mariaa ti-am lasat si offline pe mess
Andanii javascript:insertsmilie('')bafta si dans placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

fetelor, stie cineva ce mai face aida si minunea ei?

Mergi la inceput