Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Guguluful este un fel de chec copt intr-o forma rotunda cu gol la mijloc. ![]() ![]() |
Si ai pus stafidele si caisele uscate in compozitia pt chec sau pe deasupra?
amy2007 spune:
Buna dimineata, gagicute.
Nico, rana nu stiu de la ce a aparut, dar stiu ca scria pe analize frotiul intre III si IV, adica destul de grav, cu nu stiu ce celule prezente, aiurea... M-am dus, m-a cauterizat, cred ca in viu, ca asa dureri nu am intalnit. E tare naspa senzatia, de carne arsa. Imi curgeau lacrimile siroaie. Acum 6-7 ani, nu mai stiu precis cand. A trecut. De atunci nu mai port tampoane interne, am eu un fix, erau singurele care puteau sa-mi provoace asa ceva. Nu am facut niciodata chiuretaj sau alte dracii.
In alta ordine de idei, vreau sa plec in concediu in octombrie si voiam sa va intreb daca a fost cineva pe Valea Ariesului si e frumos. Mi-a recomandat cineva, dar voiam sa va intreb si pe voi. Daca nu, poate imi recomandati o zona linistita, de munte, cam cum e in aemisiunea de la Pro ,,Serviti va rog" (pentru cine are timp sa o vada).
Pupici si aveti grija de voi. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Amy, nu am fost pe Valea Ariesului dar daca e zona recomandata, du-te. Sa inteleg ca te duci neinsotita de nazdravani si vrei sa profiti la maxim! 
amy2007 spune:
Da, suntem in saptamana fara pitici, doar cu piticii de la cap.![]()
Sper sa-mi dea seful concediu, undeva de pe 12 oct.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Muuuaaaamaaaa, sunt MATURA (puneti voi accentul si caciulitele cum considerati
).

Asta inseamna ca tb sa ma uit dupa noi fire albe de par? ![]()
MayanMistica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Si ai pus stafidele si caisele uscate in compozitia pt chec sau pe deasupra? |
Inauntru ...

Mona40 spune:
salut gagici,
Merci de cafele si de liste...
Imi pare rau sa aid de corina...Dumnezeu sa o ierte 
Despre testele pap...cam asa..
Si mie mi-a iesit acum vreo 2 ani din senin, ( ca eu ma verificam odata pe an ) mi-a iesti...gradul I...
Am facut biopsie si cauterizare...si apoi de atunci fac test la 6 luni...
Slava domnului...totul e bine...
Prietena mea cea mai buna din Romania a avut vreo 2 ani teste pap cu gr 2 si tot i-au dat tratamente...
acum in vara a refacut si ..i-a iesit gradul 3...
Ea are 40 ani si un mandru de copilas, divortata, deci fara ganduri de nasteri..
I-a scos fetelor colul uterin si uterul cu totul..
I-au lasat ovarele ( au zis ca pentru hormoni ) acum e la vreo 2 luni dupa...
sta acasa...dar totul e bine...la biopsie...
deci mare atentie...nu neglijati si daca nu va convine cum sunteti tratate mergeti la second opinion...nu va lasati pe mana unui singut medic...
O zi buna
Mona
:)
Pe felie
MayanMistica spune:
Bea Suc de portocale!
Pentru ca sucul de portocale inseamna sanatate
Sanatate inseamna Sport!
Sport inseamna viata !
Viata inseamna Bani!
Bani inseamna Femei!
Femei inseamna Sex!
Sex inseamna S.I.D.A !
S.I.D.A inseamna Moarte !
Nu mai bea SUC DE PORTOCALE ! Vrei sa mori? Mai bine bea O BERE!
Mona40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Bea Suc de portocale! Pentru ca sucul de portocale inseamna sanatate Sanatate inseamna Sport! Sport inseamna viata ! Viata inseamna Bani! Bani inseamna Femei! Femei inseamna Sex! Sex inseamna S.I.D.A ! S.I.D.A inseamna Moarte ! Nu mai bea SUC DE PORTOCALE ! Vrei sa mori? Mai bine bea O BERE! |

Mona
:)
Pe felie
guzelnico spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui MayanMistica
Inauntru ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adaaaanc???