Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(26)
Raspunsuri - Pagina 16
Mona40 spune:
Neata gagici,
Din pacate Lumi, a trebuit sa corectez lista.
La mine Z1 de CM....N-am apucat sa fac nici un test nimica...
Cinezee, ma bucur din toata inima pentru tine si sa va dea Domnul multa sanatate.
Soricica, multa sanatate si bine ca nu ai neglijat si ai reactionat imediat.
Se mai intampla cu nodulii astia...Sper sa gasesti un medic in care sa ai incredere si sa-i asculti sfatul. El iti va da tratamentul corespunzator si ai sa vezi ca totul se va rezolva.
Deocamdata nu mai fa nici o stimulare. Gaseste-ti medicul in care poti avea incredere.
Ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Suntem alaturi de tine.
Mayan si Lumi, sa curga sampania pentru ai vostri soti, sa va distrati si sa va veseliti toata noaptea
Eu...in butoi...dar nu prea mult ca am treaba...
Analize etc...
La Marea Moarta a fost ff odihnitor, am mancat mult si ne-am balacit ...
Va pup si sa auzim de bine....
Cinezee, asteptam detalii si inca odata FELICITARI.
Este un sentiment minunat...
Mona
:)
Pe felie
blue_flower spune:
Buna dimineata la toate fetele.
Felicitari Cinezee, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit. Sa te bucuri de sarcina si sa nu iti fie rau deloc.
Eu maine incep saptamana 21. Burtica creste, bebe da din picioare, din ce-o da el....eu ma simt bine, ma rog, in afara de faptul ca mi se umfla gleznele. Dar, asta e, tot inainte.
Mayan, tin sa te anunt oficial ca am facut negresa. Really. Si stii ce e interesant? Ca a iesit comestibila si buna. Mai putin aspectuoasa, pt ca se prinde pe cutit la taiat, dar....sotul meu mananca praji facuta de mine, ceea ce e un succes absolut.
Ma apuc de munca, incep saptamana de luni cu drag si spor.
Va pup, o saptamana usoara. 

20+ 
ada29 spune:
Salutare,
Cu ce veste minunata incep saptamana,
Cinezee,felicitari!

Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
Super veste!
Sper ca sunteti bine toate,eu am fost aseara sa ascult Proconsul,imi place tare mult Bodo,super formatia!
O zi frumoasa tuturor,
Ada
MayanMistica spune:
Buna dimineata si multi 
si de la mine.Azi n-am scoala , deci e zi de smotru , peste tot numai cutii ..
.
Sa ma apuc sa spal dulapurile , sa mai impachetez pe ici pe colo.
Miercuri luam cheia , bem sampania 
, ne dragalim ...dupa care pe 24 dim o luam de coada cu treaba.Nici nu vreau sa ma gandesc la ce balamuc va fi!
amy2007 spune:
Buna dragelor si din partea mea. Chiar ma gandeam ieri ca Cinezee ne-a dat o veste asa minunata si nu intrati nici una sa vedeti.
Care dintre noi urmeaza ?
toate suricatele.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
MayanMistica spune:
Fete dragi , de miercuri nu mai intru pentru 2 saptamani ..sa nu ma dati disparuta 
si va iubesc

amy2007 spune:
Si noi te iubim, mayan-dulcica. Sa ai grija de tine si sa te intorci cu vesti bune.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ancamac spune:
Buna fetelor!
Am venit si eu de la lucru. Din seara asta incep sportul (Pilates) de abia astept.
Mayan-te vom pomeni des de-ti vor fluiera urechile. Spor la treaba.
-ici tuturor.
Poate ne vedem mai tarziu.