testele de ovulatie
Buna fetelor,
Sunt si eu o aspiranta la titlu de mamica...imi doresc mult de tot un copil si de aceea m-am gandit sa discut cu voi fetelor despre acest subiect.
Lucram de 5 luni la acest "subiect" si fara niciun rezultat, este adevarat ca sunt nerabdatoare si in fiecare luna sper si tot sper...
Luna aceasta am facut teste de ovulatie din z12, si in z12 negativ, z13 pozitiv, z14 pozitiv, z15 tot pozitiv,insa vreau sa va spun ca in z14 a doua liniuta era grena. Acum nu stiu ce sa inteleg, pentru pe prospect scria ca daca rezultatul este pozitiv in urmatoarele 24 ore pana la 48 ovulezi, insa la mine au fost 3 zile cu 2 liniute...
Voi cum interpretati...???
Astept un raspuns de la voi
Pupici
Raspunsuri
tamaryllis spune:
Elis, dupa cinci ani, mai bine megi la o monitorizae a ovulatiei decat sa folosesti testele astea. Daca o sa cauti in arhiva, o sa gasesti tot felul de pareri despre testele de ovulatie.
O spermograma, o histerosalpingografie, analize chlamydia, toxoplasmoza, CMV - pe atea le-ati facut?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
tveety spune:
Elis este important interpretarea testului. Este + doar daca linia de test este la fel de puternic ca linia de control sau mai puternic. daca sunt 2 linuute da unul este mai slab atunci testul este negativ. Rezultatul citit in intervalul indicat pe cutie, preferat intre orele 14-16 si inainte sa nu bei lichid cca.2 ore.
Dupa cum ti-a scris si tamaryllis testele nu sunt toate 100%, dar ca orientativ eu zic ca sunt bune.
Dupa 5 luni de incercari nu te panica. Eu dupa 8 luni m-am dus la medic, el mi-a vorbit despre aceste teste si m-a sfatuit sa folosesc teste 3 luni sa vedem daca am luna de luna ovulatie (mi-a facut si un eco), sotul sa faca spermograma iar noi sa prestam 3 zile (1 data/zi) din moment ce testul este pozitiv. Daca in acele 3luni nu raman insarcinata sa ma intorc la el pt alte analize.
La noi spermograma a iesit prost oligoaztenozoospermie si luptam fara succes cu el de 1 an si 8 luni 
Tie bafta!!!!!!
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png
elis_andre spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis Elis, dupa cinci ani, mai bine megi la o monitorizae a ovulatiei decat sa folosesti testele astea. Daca o sa cauti in arhiva, o sa gasesti tot felul de pareri despre testele de ovulatie. O spermograma, o histerosalpingografie, analize chlamydia, toxoplasmoza, CMV - pe atea le-ati facut? incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!![]() |
Felicitari Tamaryllis!!!!!!!

Ai inteles gresit de 5 luni lucram.....nu de 5 ani
Cat despre analize am facut o parte din ele si au iesit ok. Doctorul spune sa am rabdare...

Miercuri am programare la doctor pt. beta hcg si sper....din nou
Te pup!
Sarcina usoara si frumoasa
elis_andre spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tveety Elis este important interpretarea testului. Este + doar daca linia de test este la fel de puternic ca linia de control sau mai puternic. daca sunt 2 linuute da unul este mai slab atunci testul este negativ. Rezultatul citit in intervalul indicat pe cutie, preferat intre orele 14-16 si inainte sa nu bei lichid cca.2 ore. Dupa cum ti-a scris si tamaryllis testele nu sunt toate 100%, dar ca orientativ eu zic ca sunt bune. Dupa 5 luni de incercari nu te panica. Eu dupa 8 luni m-am dus la medic, el mi-a vorbit despre aceste teste si m-a sfatuit sa folosesc teste 3 luni sa vedem daca am luna de luna ovulatie (mi-a facut si un eco), sotul sa faca spermograma iar noi sa prestam 3 zile (1 data/zi) din moment ce testul este pozitiv. Daca in acele 3luni nu raman insarcinata sa ma intorc la el pt alte analize. La noi spermograma a iesit prost oligoaztenozoospermie si luptam fara succes cu el de 1 an si 8 luni ![]() Tie bafta!!!!!! http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png |
hello tveety
multumesc pt. raspuns
Iti doresc si tie multa multa bafta!!!!
Sa ne anunti cand apar schimbari...javascript:insertsmilie('
')PUP