Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Fetili meli dragi...BUNA DIMINEATA!!!!!
Azi va las o cafeluta , niste piscotele si...o www.youtube.com/watch?v=5ezl2RGAzUU" target="_blank">dedicatie muzicala
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 35+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Pe maine:
Cineva drag are nevoie de sustinere, de aceea faceti cu totii, in familie, front comun ca sa il ajutati pe cel aflat in incurcatura. Sprijinul moral pare sa fie mai important decat unul concret, in avantajul acestei persoane, deci spune-i permanent ca-l intelegi, fii alaturi de el cu sufletul, fara sa critici ceea ce face. Nu de adevaruri sau mustrari are el nevoie acum, ci asteapta de la cei care tin la el mai multa intelegere si stimulentul ca totul va fi bine.
Liliac, nu fac gineco, ci medicina de familie. Si nu, nu glumesc, mai ales avand bb mic, sunt dipusa sa fac multe, nu ma cramponez in meserie. Si perioada asta cu criza nu ne ajuta de loc, avem o chirie de platit, copilul creste, la fel si nevoile lui. Nu-mi permit sa stau sa vad daca am sau nu am loc in sistem. Pur si simplu, inainte meseria asta insemna ceva pentru mine, acum este doar ceva de adaugat in CV.
Azi am iesit pe aleea de sub Tampa, la Oktoberfest. Arata super, mai ales ca au renovat tot zidul vechi, se pot vizita multe turnuri si bastioane, o minunatie! Traiesc intr-un oras frumos, cu multe flori si.. surpriza! curat! O singura problema: este racoare, deja am vazut lume in ghete de toamna! Mi-ar fi placut si mie temperaturi de 25 gr...
blackgirl0 spune:
Buna dimineata, fete frumoase! Pe unde "esteti"?
Azi:
Ai putea face foarte usor greseli daca vei dovedi o prea mare generozitate cu timpul, banii si talentele tale native. Abordarea profesionala a evenimentelor de azi iti va oferi ocazia sa obtii macar o propunere care sa te satisfaca si care sa-ti permita sa te implici in vreun proiect in care crezi. Nu te lasa sedus(a) de cuvinte frumoase, pentru care nu exista sustinere intr-un proiect bine definit.
si
Se pot ivi probleme legate de bani. Esti tentata sa cheltuiesti mai mult decat ai si de aici poti incepe discutiile cu iubitul. Nu imprumuta bani pentru ca nu vei reusi sa-i inapoiezi la timp.
Pana la ora asta am reusit sa pregatesc sot pt serviciu (mic dejun, pachetul), am spalat o tura de rufe, aranjat un pci frigiderul si postat pe aici. Bb Dragos este marait, si-a prins dejtele intr-un sertar (vina mea ca nu le-am securizat pana acum). Tb sa-i dau papa, sa intind rufele, sa gatesc pt azi dar ceva mai incolo si sa si invat! Zi grea, nu gluma!
Voi??
liliac1 spune:
Black soro...noi stam pe baricade
Nu pot sa dorm noaptea, bebe din burta da din "aripioare, Andra se trezeste si maraie ba ca vrea apa, ba pipi...si apoi ma roaga sa stau cu ea...dimineata plecam la gradi...si dup-aia fiecare cu ale lui. Acum sunt in sfarsit eu cu mine acasa si imi fac curaj sa ma apuc de cateceva prin casa.
Cat despre partea profesionala...nu stiu ce sa-ti zic sa te incurajez. Banuiesc ca ceea ce nu-ti doresti...este naveta cu toate ca ar fi un bun inceput. Ma uit la sora prietenului nostru de familie, care este medic pe undeva pe la 50 Km de Iasi si este binemercic
, programul program, banul ban, intalnirile profesionale decontate de "nu'sh cine" sunt intalniri... ca sa nu mai zic de gaini, oua, lapte, branza...etc... Mi-o amintesc acum ani de zile cand la fel plangea ca ce face ea cu distanta. Anul asta stateam la cioace si cica n-ar da locul ei pe unul din oras pentru nimic in lume. Nu spun ca asta este cea mai grozava solutie...dar ar putea fi, pentru ca in conditiile actuale nu e "fun" niciunde (cel putin asa se vede din corcodushul meu
)
Tu pune manuta si invata ca dup-aia vezi tu incotro o iei!
cu
Radu-Mihai 35+
blackgirl0 spune:
Liliac, cat de putin mai ai pana la intalnirea cu bb2! Cum il veti striga: Radu(cu) sau Mihai(ta)?
Cat depsre dansat in burtica, cunoastem!!! Si acum, cand stau intinsa si il iau pe bb Dragos in brate si incepe sa dea din picioare enervat ca nu-i lasat liber, am FIX aceeasi senzatie pe cand era in burtica si dadea cu picioarele prin organele mele!
O sa aveti un baietel iute de picioare!
Nu am nici un fel de pb sa fac naveta, chiar si 50 de km. Pb la mine este ca un post posibil este la 80 de km, cam departe pt o naveta zilnica si cu o faima destul de naspa (pana acum au murit 2 medici de familie in accidente rutiere in satul respectiv). Am cam devenit superstitioasa! Oi fi mai inconstienta, prefer ca abia la anul sa ma gandesc mai serios ce-si-cum!
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Liliac, cat de putin mai ai pana la intalnirea cu bb2! ![]() ![]() ![]() |
Deocamdata este doar "Gua'Uld" pentru toata lumea si se pare ca este simbiotul meu drag
![](olala.gif)
O sa aveti un baietel iute de picioare! ![]() |
Da, dar sa dea ziua din zgaraibe nu noaptea. Eu stiu asa: ziua este de alergare, noaptea este pentru somn. Dar se pare ca Gua'Uld nu intelege. O sa bag faza cu lanterna
![](icon_smile_big.gif)
Nu am nici un fel de pb sa fac naveta, chiar si 50 de km. Pb la mine este ca un post posibil este la 80 de km, cam departe pt o naveta zilnica si cu o faima destul de naspa (pana acum au murit 2 medici de familie in accidente rutiere in satul respectiv). Am cam devenit superstitioasa! ![]() |
Lasa, superstitiile... Nu stii ca ceea ce nu crezi nu are cum sa te afecteze? Da, intr-adevar sunt cam multi 80 de KM dar noi speram sa se iveasca ceva-ceva mai aproape. Ai sa vezi tu ca atunci cand te gandesti mai putin atunci se aprind becurile pe strada noastra.
Trimite-ti-ma la treaba!!! Ca eu sunt furnica din poezie...cu "si-s grabita...ca mi-e casa neingrijita... si mi-s rufele la soare... si copii-mi cer mancare!!"
Nik nu am facut pana acum
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
chiar daca-i amiaza...
AIDA, sa-ti traiasca micutul, sa aiba noroc si sa fie sanatos si mancacios! Va imbratisez pe toti strans, de mii de ori!
Scuze pentru absenta, dar chiar n-am fost defel in oras pana aseara tarziu - am stat la ai mei, la Roman si n-am avut net.
A fost o vacanta frumoasa, ne-am indragostit de Grecia...
Liliac, te-a vizitat Adina? M-a sunat saptamana trecuta sa-mi spuna ca vrea sa vina la Galati.
Va pup pe toate, fara exceptie si va rog sin suflet sa ma intelegeti ca zilele astea n-o sa prea am timp de net, din cauza de musafiri si treaba multa la serviciu!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
Neata fetili!
Dau cafeaua aburinda... ca poate va trezeste si pe voi.
Eu, bineinteles ca-s treaza de la ora 4, fir-ar sa fie! Ma foiesc, ma invart de pe o parte pe alta si nu mai reusesc sa adorm si mi-e ciuda de nu mai pot ca-s constienta ca va veni vremea cand voi sta pe baricade noaptea si-o sa-mi doresc sa dorm dar n-o sa o pot face.
Lora Uelcambec!!! Deci si tu te-ai indragostit de Grecia
Cred si eu! Noi de-un an de zile tot nostalgici am ramas. Asteptam impresii si eventual pozute.
Daaa, we trecut a fost superfain. A venit Adina pe la noi si am stat ca 2 marmotzele si-am depanat amintiri. Pacat ca timpul este ticalos si trece mult prea repede decat ne-am dori noi
Eu saptamana viitoare o sa fiu singura acasa. Hazbandu' tre' sa plece pe alte meleaguri asa ca trebuie sa ma remobilizez. Cred ca nici nu voi duce fata la gradi ca nu ma simt in stare... adica mi-e frica sa nu ma apuce ceva...Doamne-fereste...si sa fiu singura in mijlocul junglei.
Pupilez fetele mele dragi!
cu
Radu-Mihai 35+
blackgirl0 spune:
Lora, ce surpriza!!! Te intelegem, din vacanta sa aterizezi asa direct la munca, la smotru, la mutat...
Sa ai o saptamana frumoasa si cu multe realizari!
Azi:
O zi in care inspiratia nu te va parasi si vei reusi sa gasesti cateva idei excelente care sa te ajute sa adaugi note bune pentru tine in cariera. Insa, ai grija sa nu-ti asumi prea multe responsabilitati deodata, caci iti va fi greu sa le atingi in timp util. Incepe cu pasi marunti si construieste totul cu rabdare. Bazeaza-te pe aptitudinile pe care le ai pentru a-ti duce pana la capat planurile.
si
Esti romantica si pierduta in amoruri libere. Gandul iti este la distractii si evadari din cotidian. Un lucru foarte bun
Liliac, ce nume frumos: The Gua'Uld Boy! Lasa ca in curand nu vei sti nici tu cand este zi sau noapte!
Ieri nu am reusit sa invat mai nimic, bb Dragos este demanding, i-am spus sotului ca musai sa intre in CO saptamana asta daca vrea sa fac ceva la examen. Nu ma intereseaza cat de disperata este situatia la el la munca, eu mi-s mai importanta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Hop si eu la cafea!
Sa stiti ca mi-ati lipsit tare mult in perioada asta.
Liliana, ma bucur ca v-ati intalnit tu si Adina, noi suntem f. aproape si nu reusim decat f. rar...mi-e o ciuda pe timpul asta ca nu e mai maleabil, de numa'...
Black, sper sa poata sotul tau sa-si ia liber sa mai poti citi si tu cate ceva. Sa ai spor si bebe Dragos sa te inteleaga si sa te lase putin mai libera!
Ralu, Doina, Mercedes, Aida, Olim, va pup pe toate!
A, fiica-mea nu voia sa se intoarca din Grecia..cred si eu..marea curata, vila la care am stat cu o curte imensa si loc de joaca super...o sa vedeti in poze - sper sa fac o selectie cat de curand.
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)