Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)
Raspunsuri - Pagina 4
ralnied1 spune:
14 septembrie 2009
Sunteti hotarat sa incepeti o afacere, dar nu prea va ajung banii. Daca reusiti sa va puneti la lucru imaginatia si inventivitatea, puteti face rost de suma necesara.
Dupa-amiaza s-ar putea sa suferiti o deziluzie pe plan sentimental, care, insa, nu va afecteaza prea mult.
Va sfatuim sa evitati calatoriile lungi.
=========================================
14 septembrie 2009
Telefonul va suna intr-una si vei auzi numai vesti bune. Toate planurile tale merg ca pe roate, iar tu te simti extrem de fericit.
ralnied1 spune:
14 septembrie 2009
Esti inconjurat numai de prieteni care te apreciaza si te respecta. Ar fi bine sa petreci mai mult timp cu ei.O ruda indepartata iti va propune un proiect de afacere, gandeste-te de doua ori inainte sa accepti.
======================================
Horoscopul zilnic - 14 Septembrie 2009
La serviciu vei avea parte de o zi obisnuita, chiar daca iti va fi destul de greu sa te adaptezi la activitatile pe care le ai trecute pe ordinea de zi. In ceea ce priveste timpul liber, nu este momentul sa te ocupi de lucruri prea serioase. Aranja-ti o intalnire cu persoana iubita si incerca sa o convingi de stabilitatea sentimentelor tale. Totusi, daca doresti sa ai succes, arata-te cat mai modest.
liliac1 spune:
Deci, se pare ca pentru toata lumea va fi un inceput de saptamana agitat. Toate fetele au cateceva programat si care nu poate fi rezolvat decat maine.
Black tu ai misiunea cea mai importanta! Tin pumnii stransi sa se rezolve toate, fara fasoane, fara figuri si fara mari pretentii. Ai sa vezi ca din mom in care te apuci de studiu nici n-ai sa zici ca ai facut pauza. Cineva care stie cum sa "invete" nu uita usor si nici nu se aplatizeaza...din contra, stie cum sa evolueze in asa fel incat totul sa convearga inspre scopul propus.
Mercedes Nu-s multe activitati...ci cateceva aproape zilnic...
Eu sunt un antitalent artistic iar Andra a mostenit un dram de talent de la tat-su (+soacra-mea) si pentru ca el nu se ocupa de copil...prefer sa nu risipesc ceea ce i-a dat mama natura asa ca o duc la pictura. Anul asta a luat locul I la desene pe asfalt cu toate ca era cea mai "tanara" concurenta. La Palatul Copiilor merg in general copii de scoala...
Gimnastica...e asa un fel de scalambaiala artistica...adica nu e nici de-aia cu roata+flic-flacuri+shpagate dar nici dansuri de inalta clasa profesionala, este doar miscare!!!! Tinand cont ca noi traim in epoca sedentarismului...parca as vrea sa educ "cultul miscarii" la copilasii mei.
Asta cu grafica ar fi un element de noutate...pentru ca in urma concursului cu pricina...a remarcat-o profesorul de grafica/sculptura si ne-a spus ca "ne asteapta".
Am incercat si cu un instrument muzical...dar nu are rabdare (deocamdata). A invatat 2 game, stie locul fiecarei note pe portativ...dar atat. Daca o pui sa exerseze e pedeapsa...asa ca am lasat-o balta. Daca o vrea sa invete...o sa vina de la ea...daca nu...noi vom fi la fel de fericiti.
Asta cu "gurista"...e de ultima actualitate. Vrea sa fie "STAR", vrea sa fie ca "Hana motana" , vrea sa straluceasca, sa fie in lumina reflectoarelor. E un episod din dezvoltarea ei.
Ma gandeam ca poate ar fi bine sa-i umplu o dupa-amiaza cu asta...mai ales ca am o colega care are fata la conservator si face si "program artistic" cu copilasii pe la "Casa de cultura". Adica as avea pe cine sa ma bazez...si eventual sa primesc sfaturi obiective...dar asta ramane sa mai studiem.
Ne gandim ca vine iarna...ca vine si bebe...si ea va trebui sa fie ocupata program full!
Iar m-am intins ca o placinta...dar nu ma pot abtine
Noi, gemanutele, suntem niste vorbarete...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Mercedes spune:
liliac-inteleg ce spui ca si noi cam in acceasi barca suntem. Acum in vacanta bia a fost la un curs de creatie( colorau cu pensule fgurine de ipsos), ceva gimnastica cu elemente de dans si balet( titlul e mai pompos decat ceea ce fac dar se misca asta e important si pictura. Azi am fost sa o inscriu la palatul copiilor la balet si gimnstica aerobca ma rog aproximativ titlul dar nu cred ca va fi ceva deoarece am vazut copilasii inscrisi 5+ si a mea are doar 4+. In fine vom decide pe 1 oct.
Black-iti tn pumnii de pe acum, si eu am examen in 11 si 18 oct iesire din stagiu de la exp. contabili unica sansa daca nu iau acum s-au dus pe apa sambetei 3 ani de stagiatura, inca nu m am apucat sincer...
blackgirl0 spune:
Fetele, cumva-cumva dupa vreo 3 ore jumate de stat dupa f.undul marelui prof. dr. in jinecolojie am reusit sa-mi dea semnatura, am venit repede-repede acasa sa-mi alaptez pruncul si cu el de gat m-am dus sa ma inscriu. Mai aveam ceva stampile lipsa, dar doamnelor de-acolo li s-a facut mila de mine si m-au rezolvat. Prin urmare, m-am inscris! Invataminte:
1. numai las nimic pe ultima suta de metri , mai ales ca asta conduce la urmatoarea concluzie:
2. numai vreau sa calc in veci prin Maternitate (in nici-o calitate) si nici sa mai am de-a face cu profesoru' lu' peste-mparat!
3. faptul ca merg cu copilul poate sa grabeasca uneori lucrurile.
Liliac, am simtit asa de departe si sustinerea ta! Acum m-as apuca de invatat, dar fi-miu iar face figuri cu masa, iar mi s-a luat apa si tot asa. Important este sa nu uit scopul propus!
Ce program are si Andra! Clar se pregateste sa devina STAR cu asa activitati! Eu am facut nitel balet, nitel inot, atletism (asta ca sa mai alergam) si informatica la Palatul Copiilor acum un secol, unde ni se preda Q Basic! Tin minte ca pt un joc de cateva secunde trebuia sa introducem o ora comenzile. O placere!
Mercedes, pana la urma apuci sa fi prezenta la deschiderea anului de gradinita? Tinem pumnii sa nu incurce versurile fetita si sa nu se (prea) emotioneze! Spor si tie la invatat! Eu primul examen (cel scris) il am pe 14 octombrie. Mai am inca doua examene orale, insa nu stiu cand vor fi!
Raluca, horoscopul tau se potriveste de minune prietenei mele (cea ), tot geamana! Azi se externeaza din Maternitate restabilita si a si primit raspuns pozitiv pt "Prima Casa". Urmeaza in curand sa se mute. Io inca mai astept, caci ziua nu s-a terminat!
Azi:
Nu ceda in fata presiunilor si nu incetini ritmul, daca vei intalni opozitie. Nu toata lumea are o gandire progresista ca tine. O oportunitate de a-ti pune in valoare unul dintre talentele tale nu ar trebui irosita, caci sunt sanse sa obtii beneficii profesionale. Nu este o zi perfecta pentru declaratii, dar nici nu ai face bine daca vei respinge orice tentativa de apropiere.
si
Ideea de pereche este foarte importanta azi, mai ales prin diferenta de sexe, deci, daca vrei o zi perfecta in tot ce faci, nu sta singur. Lucreaza in tandem cu un coleg de sex opus, iesi la plimbare cu persoana iubita, discuta cu partenerul de viata pe marginea tuturor problemelor, deoarece ideile si evenimentele bune apar dintr-un schimb permanent de opinii. Femeia gandeste intr-un fel, barbatul – altfel, dar daca reusiti sa ajungeti la un echilibru, sunteti amandoi fericiti.
Mercedes spune:
blackgirl0-nu cred ca apuc,la scoala a fost azi dar la gradi maine si eu mi am luat doar o zi de concediu pe azi... .
ralnied1 spune:
Raportez o zi full de treaba.
De parca tocmai azi i-a lovit pe fiecare cate ceva.
In fine, per ansamblu, a fost ok.
Si dupa-amiaza m-am relaxat prin casa, daca tot a fost sarbatoare...
Black, bine ca ai scapat de-o grija.
liliac1 spune:
Seara buna, fetele mele dragi!!
Vad ca toata lumea azi a fost "pe drumuri"
Asteptam sa ne spuna si Lora cum a fost in concediu, cum au inceput si ele anul gradinicer.
Mercedes Asa am inceput si noi cu "gimnastica" pe la 4 ani si-un pic. Ne-au acceptat-o cu "interventii" ca asa e la noi si era cea mai mica din grup. Niciodata nu era sincronizata, niciodata n-a tinut pasul, dar ea, mititica, voia sa mearga si asta era f important pentru moralul nostru dar si pentru tonusul ei. Acum...macar a prins ritm...cu toate ca tot si-a pastrat parul din fundulet.
Azi am fost si noi pe drumuri, dar trebuie sa imi iau un fel de adeverinta de la medicul de familie precum ca poate sa faca sport...si asta o pot face abia maine dupa-amiaza... si apoi sa fac un fel de dosar de inscriere. Deci treaba rezolvata pe sfert.
Gradi...a inceput fara fast. Noi cand am ajuns copilasii erau deja la masa. M-am dus la 12 jumate si-am luat-o dar de maine bagam program prelungit. Nu prea-i convinde, dar n-avem incotro.
Pentru maine...prefa-te si tu ca ai o problema...ca trebuie sa mergi la farmacie sa iei ceva...si stai la coada...sau inventezi ceva cat sa poti disparea 2-3 ore...spui ca ai stat pe wc...si n-aveau cum sa te gaseasca...
Black Azi dimineata in drum spre treburile noastre chiar ii spuneam sotului meu: "Mai, la noi e simplu, rezolvam rapid...dar uite-asa...si-asa...fata noastra de pe forum...si are si bebe mic acasa..." I-am facut capul patrat (nu ca nu l-ar fi avand ).
Deci, cred ca ai sughitat la greu!
Ma bucur ca ai rezolvat si cu "jinecologul" si de-acum...sa ai vant in pupa! Pune burta pe carte si cand simti ca nu mai poti...ia-o de la capat!
Cat despre punctul 3...eu am profitat de aspectul asta cat de mult s-a putut dar nu pentru ca-s scorpie ci pentru ca nu aveam incotro. V-am spus ca acum 6 ani, dupa ce-am venit cu fata acasa de la maternitate...am ramas imediat singura...sa ma descurc. Mama a iesit la pensie cand ea implinea 1 an...asa ca a trebuit sa ne descurcam intr-un fel sau altul.
Ralu treci, papusa, la odihna. Profita acum cand se poate, ca uite dupa ce vin copilasii ce probleme avem si noi.
Hai va si sper ca ziua de maine sa fie macar un pic mai relaxata!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ralnied1 spune:
indata fug, Liliana...
am mai avut de spalat 2-3 farfurii... N-am chef sa le las pt dimineata...
ralnied1 spune:
15 septembrie 2009
S-ar putea sa va treziti in mijlocul unui scandal, iscat din cauza barfelor unei colege. Incercati sa va calmati! Nu puteti lamuri situatia, daca sunteti nervos.
Va sfatuim sa aveti mai multa rabdare cu cei din jur.
Spre seara, primiti pe neasteptate o suma de bani.